icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
4. apr 2016

@melisssssa cim sa natieras? Ja od Sameho zaciatku tehu!hned ako mi vysiel test pozitivny ☺olejom Hipp a nemam nic,potieram stale každý deň,mrzi ma to ze ti popraskala

sara22
4. apr 2016

Taaakze glukoza zvladnuta,bola som v takom casovom strese,ze som ta hodila do seba a lrtela domov 😀 krcok skontrolovany,je skrateny,no zatial sa neotvaram. A neuverite,ale pisulina je stale dievcatko 😀 😝
Tak som ju narychlo na 2Dcku videla,lebo mi kontrolovala ten krcok este cez utz pre istotu. A v piatok to bude podivana,uz sa tesiiiim!!! O to viac,ze sa mi podarilo dohodnut termin,kedy uz budeme mat muzovu najstarsiu,takze aj ona uvidi nasu druhu pisulku 🙂

sara34valentina
4. apr 2016

@sara22 sikula,som rada,ze si to zvladla 😊😊😊😊😊😜

sara34valentina
4. apr 2016

@sara22 my mame ctg zajtra rano plus podivanu ci sa blizi porod, plus vysledok z krvi,ci neni tehotenska otrava.. Tesim sa dufam sa nám uz ukazeeeeee

sara22
4. apr 2016

@sara34valentina inak s tou otravou to je zaujimave. Pokial viem,u nas sa nic take nerobi. Skoda,mozno by sa roznym komplikaciam predislo..
Som zvedava,ako si na tom,kedy to pride 😉

sara34valentina
4. apr 2016

@sara22 aj ja a abystihla na kliniku😁😁😁😁😁😁

melisssssa
5. apr 2016

@sara34valentina ja natieram babylove olejom ,hmm..tak asi kazda mame inu elasticitu koze... niekto tomu nezabrani .. je to hrozne 🙂 ale vydrzim 🙂 a ty sa ako citis?? Uz sa nevies dockat ? 🙂

melisssssa
5. apr 2016

@sara22 Ooo dakujem ,zlata si 🙂 idem dnes na skusku tak som zvedavaa ako dopadne 🙂 aj na poradni akurat som v cakarni ,tak duufam ze uvidim maleho 🙂 to ti verim ,ze sa pri malej moc neda.. ☹

agathachristie
5. apr 2016

Baby ja už som taká obrovská, že sa hanbím chodiť na ulicu 😄 už by som najradšej rodila, ale tipujem to na prenášanie nerobím si nádeje 😄 😄

sara22
5. apr 2016

@agathachristie a to si my,na konci 2.trimestra,myslime,ake sme slonice 😝 a pritom to este len pride 😄

melisssssa
5. apr 2016

@agathachristie a kedy mas termin?? Ja som tiez jak slon a to mam este 3 mesiace 🙂 🙂

sara22
5. apr 2016

@melisssssa kazda nevesta je pre toho zenicha tou najkrajsiou,uvidis,ze aj ty budes 😉 tak dufam,ze aj nejake fotecky uvidime 😝 ja som si akurat zaspominala na nasu exoticku svadbu a ako nam bolo super. Juuuj,vratila by som na chvilu cas 🙂
A co bolo na poradni?

agathachristie
5. apr 2016

@melisssssa podľa menstruacie 15.4 podľa sona 17.4 😊 dnes idem s kolegyňami na obed a už od včera som v strese ze ma uvidia. 😄

melisssssa
5. apr 2016

@agathachristie noo tak to uz je coskoro 🙂 ty si truuba 🙂 ze v strese 🙂 🙂 ale tak ja som tiez 🙂 akurat som sa vazila na poradni ,tak amen tma.. vzdy sa tak naserem ,lebo ma vahu zlu minim.o 2 kila 🙂

melisssssa
5. apr 2016

@sara22 ved to dufam 🙂 ja sa len modlim ,nech som ja fit ..mam take dni ,ze som v totalnej kondicke a niekedy zasa ,ze som jak baloon ,tazka ,skareda...tak dufam ,ze budem fit 🙂 a kde ste mali vy svadbicku ??

agathachristie
5. apr 2016

@melisssssa ja už nad váhou ani neplacem. Pribrala som neskutočne veľa, keby som na to myslela tak spacham asi samovraždu 😄

badimeria
5. apr 2016

Babule uz aj ja som starsia dnes je den D a 30ka na krku 🙂@sara34valentina ja som tipovala ze na moje narodky Eliasko pride zena do pol noci mas este cas ak to nevinde potom boli dalsie kocky co tipovali hi babule vsetky ste krasne aj ked mame kg naviac stoji to zato pribrat 🙂potom dame spolocne chudnutie nebojte nic budeme vtom spolu

melisssssa
5. apr 2016

@agathachristie ty si bohova 🙂

melisssssa
5. apr 2016

Babulky tak ja som dnes max.spokojna 🙂 malicky je naadhernyy 🙂 vsetko ok ..a zodpovedame o velkostou o tyzfen viac 🙂 uz mame 975g.. 🙂

sara34valentina
5. apr 2016

@melisssssa dakujem,áno teskame sa a mas pravdu,kazda koza je inaaa😊

sara22
5. apr 2016

@melisssssa nechodime k tej istej dr? Aj mojej vaha vazi o 2kg.viac ako nasa doma 😁

sara34valentina
5. apr 2016

@badimeria hahaha ty 30ale ja drahaaaaa 35😉😉😉😉
No akosi sa mu paci v brusku 😀 😀 😀

DNES SME BOLI CTG SRDIECKA vsetko v poriadku
Plus ta otrava odber tiez v poriadku
Mame cca 3,3kg 50cm
Rucicky pred tvarickou takze zase nic 😏

sara22
5. apr 2016

@melisssssa a foto? 😝 ja ani neviem,kolko nasa teraz ma,snad nam v piatok povedia 😀
A aky je uz velky? Uz by mali byt velke deticky,ze?

sara34valentina
5. apr 2016

@agathachristie kolko si pribrala????? 😂😂😂😂😂😂😂😂
Pockaj porodime obe na moj Termin a tvoj sono Termin 17.4.😉😉😉😉

sara22
5. apr 2016

@badimeria vsetko najlepsie!!! 🙂 mna to caka o rok.. Neuveritelne,ved teraz som s babami oslavovala 15 a teraz uz niektore z nich tiez o chvilu 30... To aj nase deti budu takto rychlo starnut? 😱

sara22
5. apr 2016

@agathachristie nam vcera na joge povedala cvicitelka,ze tehotenstvo je jedine obdobie kedy legitimne mozeme pribrat kolko si telo ziada(nie prezierat sa),ze aj tak to je u nie prehnane sa stravujucej zeny vacsinou voda..

melisssssa
Odpoveď bola odstránená
sara34valentina
5. apr 2016

@badimeria vsetulinko najlepsie ku krasnym narodeninam, aby si bola zdrava a šťastná , milovanaa najviac na ,svete cmuk 😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍

sara22
5. apr 2016

@melisssssa a svadbicku sme mali na mauriciu,chceli sme taku,kde to bude o nas dvoch. Obaja sme Bratislavcania a tie tradicne slovenske veci ako odobierka, cepcenie a pod.nam su tym padom uplne cudzie. Ono je to krasne,no na svadbe niekoho,kto ma k tomu vztah. Nam to nic nehovori 😒 takze sme sa rozhodli pre zahranicie a bolo to skveleeee. Spojili sme si to so svadobnou cestou,potom pre rodinu spravili zurku tu. No ja uz som si ju moc neuzila,kedze sa nam hned na prvy sup na mauriviu aj petruska zadarila 😊

sara34valentina
5. apr 2016

@melisssssa jeeeeejjjjj nadherneeeeee 😉