icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

radka0
27. máj 2015

@miamoja2012 kamoska tiez kojila,nemohla otehotniet,tak prestala kojit a na prvy sup sa podarilo

Ja som to tiez tak chcela ze z md na md.tak ja uz len cakam ci sa zadarilo tento mesiac a ked nie tak pojdem do prace

littledesire
27. máj 2015

@tamcika hehe, ani ja uz nestiham kecat tolko :D:D:D mala by som robit :D:D

rula
27. máj 2015

@kika1990 Jaaaaj , to je škodaaa, Nevadí, ideme ďalej. 🙂

rula
27. máj 2015

@mirrina Ahoj mojaaaa, kam si sa vyparila, prerábate bývaníčko ? Ako si na tom ? Jaa 8 DC. Ešte 1 tý na SK.

ajajaj00
27. máj 2015

@majuskabobi ja som neplatila nic za ten hp

kika1990
27. máj 2015

@rula tak ideme dalej a dufajme ze uz to nabuduci mesiac vyde 🙂

tamcika
27. máj 2015

@littledesire @majuskabobi akurát som Dočítala vsetko 😉 ja som tu uz zavislaaa. Uz som doma, pojdem robit testom teda

tamcika
27. máj 2015

Neviem ci mam zle testy alebo co ale druha čiara ani náhodou a aj ta kontrolná je taká bleducka riadne

mirrina
27. máj 2015

@rula Ahooj😊 hej akurat dnes nam montovali interierove dvere😊 mame radost. No tak moja, ja som 11-12 DC, meriam teplotu a pozvolna mi padala dole od cca 7DC, ale dnes vystupila troska, takze uvidime. Drzim ti palce😊 Nejak to tam vydrz, za chvilku si doma 😉

tamcika
27. máj 2015

@littledesire tak uz mi skočil ovu testik, mam 9DC a testik ako ty v 9-10dc juch juch

epsonka45
27. máj 2015

@tamcika ta tvoja druha je uz aspon slabunka

tamcika
27. máj 2015

@epsonka45 ale ovu test nie tehu :( Ty si aký DC?

littledesire
27. máj 2015

@tamcika no super, posli foto ;) ja som dnes takto, myslim ze nie je pozitivny, tak cakam..
@nicolettka2126 zrejme bude ovu neskor, nevyzera pozitivny..

tamcika
27. máj 2015

@littledesire naživo vyzerá lepšie 🙂 ale tesim sa aspoň ze to naskočili oproti včerajšiemu nic uplne

celia235
27. máj 2015

@littledesire ahoj, no ja takto 🙂 ked tomu neviem uverit a kupujem a ocikavam ako sialena 😀 😀 ale keby nemeskala MS a neboli // tak ani neviem ze som tehu..ziadne priznaky, aj prsia bolia iba minimalne, nie ako pred MS ked idem vzdy skapat od bolesti

tamcika
27. máj 2015

@celia235 jejooooo gratulujem

celia235
27. máj 2015

@tamcika dakujem pekne 😉 vsetky do jednej vas opluvam nadialku tehu bacilkami 🙂

nicolettka2126
autor
27. máj 2015

@littledesire noo beejby ty budes mat tak ovulku ako ja si myslim.Ovu test na 15.DC skoro pozitivny a na 16.DC uz pozitivny, cize na 99% ovulka na 17.DC.
Kolko dnove to mavas cykly??

nicolettka2126
autor
27. máj 2015

@celia235 waaaau gratulka!!!! Dufam ze tvoje tehu bacilky zaberu kazdej z nas 🙂
A este sa chcem opytat kedy ste sa snazili?? V den pozit.ovu testu, predtym alebo potom? 🙂

tamcika
27. máj 2015

@celia235 popluj pekne 🙂 čakám ovulku do týždňa tak potom nech mame aj tehu pozitívne nie len ovu 🙂

celia235
27. máj 2015

@nicolettka2126 vies co, ja si to presne pamatam lebo sme boli na vylete vtedy..piatok 8.5. som si vecer spravila ovu test, mala som posledny, co mi ostal z min.mesiaca, netestovala som viacej dni ako obvykle..no a rovno ten piatkovy bol pozitivny, tak sme sa ten vecer snazili a v sobotu ma brutal bolel vajecnik, tak asi vtedy prebehla ovu tak sme sa snazili este aj sobotu a nedelu 😀 ale muz hovori ze babo on spravil predtym v tyzdni, v stredu, lebo vtedy to bolo fakt spontanne milovanie a ze jeho spermosky si pockali na ovu do soboty 😀 no co ti poviem,chlap to predsa musi vediet lepsie 😉

evi789
27. máj 2015

@celia 235 gratulujeeeeeem juchuuu 🙂

littledesire
27. máj 2015

@tamcika mozno si mala vcera velmi zriedeny moc ;) lebo ono to nebude stupat konstante, ale skace to.. ale raz to vyskoci ;)

littledesire
27. máj 2015

@nicolettka2126 cykly mavam 28 az 30 alebo 31 ;) takze moze byt ze z laveho operovaneho vajecnika mam na 15ty den ovu a z druheho na 17ty ;) tym padom sa mi meni cyklus...

littledesire
27. máj 2015

@celia235 no gratulujem a uz sa odtajnis ci az neskor? 🤐

tamcika
27. máj 2015

@littledesire no môže byt lebo dnes som sa snažila po druhej uz nepit. Lebo ja doobeda vypijem zo dva litre vody a potom možno este liter tak som sa snažila menej uz. No a ked to skončí ze budu rovnaké tak ovulka bude cca do 2 dni? Čiže výsledok pre mna, ked su čiary rovnaké treba sa snažiť hned a potom o dva dni?!

celia235
27. máj 2015

@littledesire az neskor 😉 ked to budem mat potvrdene od lekara..a myslim ze mi tam staci ist tak za 2-3 tyzdne..

terez26
27. máj 2015

@celia235 pripajam sa k diskusii 🙂som tu nova, ako vidim, sme presne rovnako na tom 🙂 ja som otehotnela 9.5. viem to presne 🙂 a na testiku dve ciarky 🙂

littledesire
27. máj 2015

@celia235 jj to isto staci, lebo kebyze odes skor, a nahodou tam este nebude srdiecko a tak, aby si nebola vyplasena zbytocne, aj ked sa vyvija embryjko sa odporuca nezarovat ho tolko... ;) pokial nemas ziadne problemy, tak staci az v 8tt

evi789
27. máj 2015

@terez26 gratulujem 🙂