V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Tak nám sa nezadarilo ani tento mesiac MS dneska dorazila... 😢 ach tento pocit je hrozný. ..
@littledesire nooooo supiiis vidis.dockala si.sa 🙂 🙂 Cize ovu zajtra pozajtra 🙂 Mne tiez vysiel pozitivny testik v piatok ale.pred tyzdnom 😀 Tak si urobte s drahym.snazilkovsky vikendik 🙂
@nicolettka2126 Tak ja co mám povedaaaat 😀 no ale co uz,len aby to bolo podla nasich predstáááááv 🙂
@lucinka0308 ooochh to mi.je velmi luto.....viem co prezivas ten hnusny pocit ked zrazu zbadas ze dorazila a pritom do poslednej minúty si verila a dufala...ale hlavku hore novy cyklus nova sanca, musi sa to uz podarit 🙂
@lucinka0308 Hlavu hore,viem,ze to je tazké,ale ono to príde!Treba verit!
@nicolettka2126 hej no, dockala som sa, tesim sa :D drahy vcera protestoval, ale dnes uz urcite dame a vikendik bude, super to vyslo :D asi ani nevyjdeme z domu 😵 😵 😵 😵 🤐 🤐 🤐 🤐 😀 😀 😀 😀 😀 😎 😎
@evi789 ved toto ze ked nas po teeej dlllhej cakacke cakaju // ciarocky tak to cakanie urcite stojí za to 🙂 🙂
Joj uz nech mam zaverecnu lebo sa tu scvoknem, vkuse len premyslam 😀
@littledesire juuuuj ale sa bude triast zem vo vasej blizkosti 😀
@nicolettka2126 Vies ja by som bola velice stastná keby sa zadarilo hned takto na prvy mesiac,ale aj ked to nebude podla mojich predstáv,nevadí,ako píses,novy cyklus nová sanca. 😵 Nemozeme sa vzdávat,musíme to nechat na prírodu,na osud... 😉
@evi789 to si velmi pekne napisala 🙂
@lucinka0308 nabuduce sa podari,nebooj 👻
��
@littledesire a kde operuje ta trembecka 😀 mas super pozitívny test,takze vecer ziadny modry konik 😸
@nicolettka2126 😉 🙂 🙂 😉 Bude ako má byt predsa.Budeme stastné coskoro,viem to !
@evi789 tak to mas riadneho kanca.moj tiez bol volakedy taky,asi uz starne 😂 mrcha by sa mala dovalit nedelu/pondelok.noo uvidim jak by slepy povedal
@majuskabobi No to mám teda,on by denne aj 4x v pohode 😅 😅 😅 len ja nie 😀
@majuskabobi A nedorazí mrcha,ze? 🙂
@littledesire krasny testik vedela som ze dnes bude pozitivny 😉
@lucinka0308 to ma mrzi....musis verit ze dalsi mesiac bude lepsi a uspesnejsi 😉
@evi789 co Ti ja vien ked dnesny test bol biely,uz by mal nieco ukazat,ci?
@majuskabobi na zbrojnicnej 8, dole pri tej soche uja co sedi na stolicke :D Tam ich je viacej, ale trembecka je najlepsia tam z tych troch.. 🙂 aaa jasne ze ziadny modry konik :D
@nicolettka2126 nooo si pis ze bude :D:D:D:D manzel ma sice robotu, ze musi robit, ked mu zavolaju, ale tak snad nikto nebude volat :D:D
@isabella22 hehe, dakujem, uz som nemyslela ze vystihnem vrchol, ale tak som si povedala, ze mam testy tak potestujem, aj cez obed.. ale som sa velmi musela krotit aby som dve hodiny predtym nepila vodu a aj tak mam pocit ze som daco pila, :D ale ukazalo super.. :D
@littledesire pri jakej soche? 😁
@littledesire tak aj ked zavolaju tak chvilku vydrzia a pockaju si-ved vy mate predsa dôležitejšie veci na praci 😀 😀
@majuskabobi hehe :D neries no, :D:D:D zbrojnicna 8 🙂
tento ujo: https://www.google.sk/maps/@48.724843,21.253792...
@littledesire vysledok uzasny teraz uz len plodit 😀 a za 2 tyzdne //ciarky 😉
ahojte,sledujem Vás tu, len nestíham písať. Dnes som 10 DC.
@littledesire vidíš vieme preco vcera nebolo ;) šetril sa na dnes @rula ja som 11DC, testujem ovu?
@majuskabobi Tak ked vychadzame z mojho prípadu,tak ho mozes mat pozit. cca o tyzden! Mne bol poz. po nedorazení mrchy az na desiaty den!! Takze este nie je nic stratene!
@evi789 ďakujem za podporu 😉 ty kedy necakas mrsinu 🙂)
dnes uz 29 DC...duufam,ze tie kramy nedojduu🙂 a,ked ano tak skusim aj ja tie ovu testy aby som vobec vedela,ze kedy je 🙂 Baby od ktoreho dna robievate ovu testy??

@isabella22
@nicolettka2126
@majuskabobi
@muskamala
@tamcika
@vikina6
Babyyy ja dnes dnes taktoooo🙂