V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@melisssssa dakujem moja och zuri namna ze mu to nechcem dat dole 🙂on strasne sportuje tak teraz je na nervy ze nemoze na futbal bicykel plavat proste mam peklo 🙂)))spadil z bicykla na koleno a nic proste fungoval dalej vobec nenariekal ale mne sa to nepacilo na druhy den lebo to puchlo tak som ho vzala na urazovku a vysledok je tu keby nepuchlo tak by som to brala ako bezne ked dieta spadne odre si kolienko a je a neviem aky by to malo nasledok,do,buducna lebo ze ho to nebolelo.A vy ako?
@badimeria no ved mama , preco mu to nedas dole? 😅
No esteze si isla s nim,lebo bohvie ako by to dopadlo..a ako dlho to ma mat? Este aj takto na leto..no uz musi len vydrzat aj ked bez sportu😔
My dobre 🙂 dakujem 🙂 🙂 maly je neskutocny sibal.. stale vymysla,opakuje a vsetko ,ale,ze ozaj vsetko musi mat v ustach..a Maximko ako? Leti ten cas ,za chvilocku maju rok !!
@badimeria jemine, maly ma patellu dochramanu, to ako treskol? uuuu.
dakujem za podporu...co sa tyka testovania, robim kazdy den aj ovu test, kvoli ovu... a tehu... chcem vediet kolko sa vo mne udrzi pregnyl. mam ho prvy krat, tak som zvedava.😝takze ci som tehu, zistim jedine podla grafu alebo ze nepride teticka z Ameriky.musim uz len cakat a cakat. ale ide mi to rychlo, ja som akcna, dnes som bola v BA na stretavke po 25 rokoch, bolo super a zajtra ideme na hody do Nemcic . inak nemam problem s tym co si pisala, aj kamosky sa ma vzdy pytali, ci mi to nevadi a ci neplanujeme babo, vtedy este s byvalym som bola... ja som im deti povarovala, vsetko v pohode, nemavam depky tymto smerom, beriem to ako Bozie riadenie,co ma byt bude, urobime maximum co sa da aby sme mali klud srdca...
@badimeria ahoj moja,no my uz konecne sme zdrave boli,aj petrusku som zaockovat proti kliestom stihla,este nas caka 2.vakcina. Teraz som ja tyzden chora,lebo beriem take tabletky na imunitu so zivymi chorobkami a vzdy z toho ochoriem ☹ no baby chvalabohu zdrave,tak uz nech sa drzia 🙂
Boze,ako tie decka rastu,neuveritelne to je. Brachovi sa 2t dozadu narodila dcera a zrazu mi uz ani moje babo nepride ako babo 😁 aj maximko uz vyzera ako velkac! Kolko sa bude starsi rehabilitovat? Do kedy bude chudacik nepouzitelny?
@badimeria ahoj dakujem si zlataaaa
NEVIEM SA DOCKAT VYSETRENIA, ZE JE VSETKO V PORIADKU 😊ESTE RATAM 9DNI 🙄😏
Brusko uz gulatie a chute neuveritelne silneeeeee
Boze chudacik moj, dufam ho to az tak neboliiiiiii,Prajem mu skore zotavenie 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Si super zena, mas dobre srdce 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍
@sara22 super moja,ze ste uz po..
My teraz pokoj do aprila tusim😆
Potom hep A
FSME 3preockovanie
a tusim osypky tu trojku a zase klud tusim 5-10r? Neviem sama,musim sa svagrinej opytat 😂
Moj mal po vsetkych ockovaniach pokoj,ziadne teploty
No a pri poslednom som teraz pred tyz nebola, lebo som objimala zachodovu misu po obede (Nastastie som zatial zvracala len raz)
No tak bol muz s malym a vecer chuda plakal a nam zvysenu teplotu bez horucky tak dala cipok hemoopathikum a bol klud, rano bol zase vysmiaty
Furt sa bojim po ockovani, predsa je to len humus ale zvladol vsetky ockovania super
Ah zena ideme dat klimu, mame v obyvacke (len v obyvacke Nastastie) parno
A uz na obed ked varim umieram
Poobede brutal unavena a potom som jedovata z toho horko
A vecer mi je zima 😂😂😂😂😂😂
Som rada ze ste zdravunke 😘
@rula len pekne zi na plno a co najmenej na to mysliet
Vtedy sa zadari
Mam z toho dovry pocit 😘😘😘
Pekny dnik
@sara34valentina dakujem ❤
@melisssssa
@sara34valentina
@sara22
@rula dakujem vam babule moje musi to mat 10dni co bude v stredu ideme znova na rtg a bud ponehaju alebo daju dole uvidime ako sa hoji apotom nas cakaju rehabilitacie tak verim ze do konca juna to dame aby si leto uzil na maximum lebo september skola vola 🙂))No a Maximko to je maly dabel 😉fakt je vsade chodi popri nabytku uz sa pekne pusti jra sa postojacky ze sa nicoho nedrzi takze davam tomu niekolko dni a chhodime 15.7.budeme oslavovat a Matko sa presne pustil chodit b den svojich narodenin.Tak super ze ste zaockovane my sme stale natom zle takze ide mat rok a mame iba jedno ockovanie do nozky a malo by uz byt pomaly tretie ☹Vy dve jedna tehulka a verim ze aj druha ze sa tam prave zaryva ta Natala 🙂pekne oddychujte a uzivajte to krasne pocasie.A ako vravite tie nase su uz ani neni mimina 🙂)))tak to uslo az mi to je luto 💗💗💗💗👶
@badimeria
@sara34valentina
tak tych 10 najblizsich dni budeme v ocakavani spolu, ci daju dolu sadru, prve sono babenka a ja ci pride ms. Tu sa clovek faaakt nenudi, furt volaco.😅
@rula zlataaaa 😅😅😅😅😅😅😅
Veru, budeme sa informovat.. Ty mozes v ten den ked idem na gyn uz davno testovat 😉
@badimeria super tak to ma byt 😉
Eliasko sa tyzden pred narodeninami pustil a behal 😉
Veru tak to ubehlo, sa tesim na druhe nase babatinko, dufam si to uzijem naplno 😘
Tak drzim palce nech ju daju dolu
@rula
@sara34valentina juj baby vy ste zlate kazde sme v dakom ocakavani tak ja sa strasne tesim co vy 🙂 zas mi bude luto ked clovek uvidi dve palicky na tehu teste prve sono premna to vzdy bolo emotivne❤
@sara34valentina Očuj, Ty si jakà modelečka, zaseky maš novu fotku 👏
baby, idem od doktora, som 25 DC a folikuly boli dva. a este su stale tam a nepraskly. som uplne v rozpakoch. a na to dr . zabil ze xisto teoreticky mozem byt tehu... nechapem teda z coho ☹😨
@rula snad sa ti neurobi cysta 🙄
To je trulo teda..
Vidis, mozno ste zistili aj pricinu
@rula ahoj,obcas sledujem tvoju tuzbu po babatku,kedze sa snazite uz nejaku dobu.Drzim palce,aby sa vam to podarilo.Lekar ti nechcel znova pichnut pregnyl? Boli to tie iste folikuly? Ja mam podobny problem,uz vyse 3 a pol roka sa snazime a stale nic... A to som teraz brala aj clostilbegyt..
@kukurica77
@sara34valentina
cystu tam mam uz dlho, ale tie foliky su tie iste. zostal z toho zaskoceny, nevedel ci mi ma pichnut este jeden pregnyl, nakoniec, ze pockame a ked pride ms mam prist na HP. ale ze asi nepride,.....😕ufff neviem, uplne som z toho dorazena
teda, prvy krat mam v sebe vsetky pocity, vytocena, nahnevana, neistota.... co uz, ide sa dalej.... muzovi som este nevolala, ani mu nenudem hovorit, lebo mu znechutim uz uplne tutu mutu
@rula podla mna ti mohol pichnut pregnyl,alebo ti mozu prasknut same.Podstatne je,aby ti tam neostali cysty...ak dostanes menzes,tak skus kvapky gynex(po nom mam pocit,ze sa dobre precistim s malo by to byt aj ma to,aby sa nevytvarali cysty) urcite nezufaj.Toto je zaciatok na to,aby lekar zistil,kde je problem a na to potebuje aspon pol roka,aby vedel,ci nemas anovulacne cykly.Takto tp zacalo u mna,zisti,ze mi chyba progesteron aj napriek to,ze beriem v druhej polovici cyklu duphaston...tiez som netrpezliva,kedze cakam uz tretim rokom na 2 ciarky...ale stale verim,ze to este raz pride.Hlavu hore,dobre bude,uvidis 😉
@rula este ti stale mozu prasknut,v akej velkosti boli tie folikuly? Manzelovi nic nehovor,aby nebol z toho smutny,viem z vlastnej skusenosti....a to som si myslela,ze urcite otehotniem po clotibegytu a pichnutom pregnyle...nic nie je zaruka.Avsak verim v zazrak,ze sa aj na nas prilepi.
@rula no ved mne sa zdal 25mm folikul dost velky...teplotu asi nemerias,vsak? A preco by akoze nemala prist ms?
Ten HP bude'dolezity,aby sa aj on mal od coho odrazit. Ufff,tieto pocitxm poznam. Na jednej strane optimizmus a na druhej si to vsetko uvedomim,ze uz ktovie a je mi do phevu. Potom to cele poslem kamsi Hore a je zas fajn.
@rula och to ma mrzi takto to aj mne stale sledovali ale pokial neprasknu k otehotneniu dojst nemoze.Ale v tej velkosr by mali prasknut potom nechapem ☹ mne praskli bzdy skor som mala problem ze nedoslo k ovulke ze mi ani nenarastli a museli mi vyvolavat injekciou ms aspon sa teraz ukaze co sa vlastne deje preco k tomu nedochadza a mne nasadili potom hormony a uz to slo dobre ked rii urobi HP isto nevesaj hlavu ako som povedala do augusta budes tehu tento mes nech to spravi aby si isla nato znova cmuk
@kukurica77 dakujem za odpoved aj za podporu. Pregnyl mi pichol min. utorok, lebo foliky mali uz 26 mm, aj jeho to zaskocilo, ze nepraskli. Teraz to nechal tak, urobime cez ms ten HP a budeme mudrejsi. Je to ale zvlastne, viem, ze mi folikul vzdy prakol, stary gyndos videl stopy po ceste vajicka...Grafy mam ukazkove... anovulak som mala za 2 roky jeden...

@badimeria jeeeminečku chudatko drobec... no Vam sa veru dari...skore uzdravenie malemu.. ako to zvlada so sadrou?