V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@kakatulik teploty mozu byt aj z pregnylu,kedze v sebe obsahuje tehu hormon.Vytraca sa z tela zeny 7 az 10 dni...
graf mam moj klasicky, nic vynimocne, vsetko ako vzdy.... zatial z toho nic nevycitam... v den ms mi to capne dolu a je vymalovane😂
@kukurica77 jaj no vidis,na ten pregnyl som nejako pozabudla.🙄
musim cakat, aj ten pokles tam mavam skoro pravidelne a nikdy z toho nic nie je. Tak cakaam . A pregnyl bol vcera 7 den a este som mala ducha... este zo mna uplne nevyprchal
ale ano, ved sa nezblaznim....
@rula zase tiez vsetkemu verit nemozes 😉
Kamoska bola na gyn a jej povedal gyn ze uz ovulovala a uz pride ms
O tyzden na to otehotnela, takze tak aj doktorovi sa bohuzial mylia
@rula a bolesti ovu si citila? Sluste este dnes 👫
@sara34valentina uz neviem comu mam verit...citila som po pregnyle v noci strasnu tupu bolest do panvovej kosti zvnutra, musela som silno dychat a sadnut a cakala asi 3 min kym to prejde. Ak sa myzovi bude chciet, urcite to dnes skusime.myslis, ze som tehu?
@rula mojko neviem ale mohlo sa stat ze tento cyklus proste nevysiel..
Vajicka sa vylakali 😂
Bud mes sa podarii, tak to citim 😘😘😘
@rula kedy po pregnyle? A kedy si bola u gyn
@sara34valentina no nevadi, uz sa tym nebudem zaoberat, budem cakat.
a pregnyl mi pichol minuly utorok, vtedy som mala urcite ovu, den predtym bol pozit. ovu test. a ta bolest bola potom o dva dni.
@rula niekedy sa stane ze doktor zle vidi,budeme teda cakat 😅
@sara34valentina .... tak cakame, spolu aj s badimeriou a jej synkom😉
@rula TAK tak, sme tu s Tebou 😄
@sara34valentina beriete ma do cakacej skupinky?🙂
@sara34valentina dakujem, je to dobre, ze ste tu. muzovi som nic nepovedala,tak aspon vam som sa postazovala. 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
@kakatulik jasneee a ako vidim tiez snazilka, drzim palce, posielam tehu bacilky 😉
to mame plnu cakaren 👍
jaaj a ms by mala prist o 5_6 dni

@rula teploty mas dost vysoke,takze nieco sa tam urcite deje...mozno budes sama prekvapena,ze by to este mohlo tento mesiac vyjst.Mozno budes mat dlhsi cyklus...v kazdom pripade mudrejsi budete,ked ti doktor spravi HP...ci sa vobec ovulovalo.