icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

badimeria
22. jún 2017

@agathachristie ahoj a ty ako ?🙂ak dobre pocitam ty by si mala byt cca 6dni po tutu mutu kedy budes testovat?Ci cakas ci pride nepride Ms

agathachristie
22. jún 2017

@badimeria ahoj vdaka, ze si si spomenula, ano som 7 dpo dnes. som zvedava.od 3dpo spavam kazdy den poobede a raz dokonca aj doobedu aj poobede. to som vobec nerobila odkedy sa narodila mala, nikdy som nespala cez den. som aj strasne nafuknuta ako balon. uvidime. testujem v pondelok. neverim, ze by nam to dvakrat vyslo na prvy pokus to by bola extremna nahoda.

badimeria
22. jún 2017

@agathachristie hm ale je to mozne tak budem sa ť sit ak to zas bude tak 🤰

sticker
rula
22. jún 2017

😘 dakujem za podporu. ❤. Mam vela prace, ani na snazilkovanie moc nemyslim, aj som uz troska z neuspschu frustrovana, keby som nemala noveho dr. tak sa ani nesnazim, len vdaka novemu sa ako tak sledujem a pocitam DC aby som nevypadala alo debil ked tam pridem. V podstate som to nechala na nom,nech rozmysla za mna sweat_smile:😅😅 my s muzom ho len posluchame a mame si uzit week😍

rula
22. jún 2017

@agathachristie tak to by bola aka radoooost dat aj druhe na supu 👏👏👏 drzim palce 🙏

kakatulik
22. jún 2017

@rula noo,tak tento folik sa mi paci viac ako ten minulomesacny.🙂
Amh 0,5 je viac ako 0.01 d aj take otehotneli.😉

rula
22. jún 2017

@kakatulik ahoj, tie minule foliky boli nejake kaput a asi ani nepraskli 🙄
tento je akurat a je nastastie len vlavo, nech este pekne narastie a hlavne nech vyprdne nscas pekne vajo, dnes mam egg hlien tak v sobotu bude ovula. hiii sak mam aj ovu test, idem ocikat, 😉

kakatulik
22. jún 2017

@rula inak ak mas dnes hlien,tak uz dnes by som isla na to. Clovek nikdy nevie.....zajtra pauza...soba rano ...nedela este vecer poistit.
Jedno mi nejde do hlavy,ze ak tie minulomesacne foliky nepraskli,tak preco ti teplota potvrdila ovulku?...ta by mala stupnut iba ked je vajo....😎

badimeria
22. jún 2017

@rula lustila som to amh tak podla toho co si napisala je nizsiealepokial nenipod 0,3 este tam sanca je takze to date 🙂 ale keby nahodou too neslo potom by som mavstivila centr asistovanej reprodukcie a urcite ostanes tehuja ked som tam chodila vela bab ostalo tehu ked im tam pomohli takze urcite bude babetko je jedno ako mamicka budes :-:😄😘ber to tak pozitivne aj ja som cmuk

sara22
22. jún 2017

@agathachristie u nas to tak bolo,obe na prvy pokus 😂😂😂 tak drzim palce,nech aj vam 😊

sara22
22. jún 2017

@rula ja by som tiez uz asi zacala dnes na tom pracovat 😁

rula
25. jún 2017

Dobry den babiky, uzite si peknu nedelu s detmi,nezabudnite kremiky.

alerka
25. jún 2017

@rula to je dobre ze sa drzi 😀

alerka
25. jún 2017

@rula ahaaa 😏uz rozumiem ze ta teplota nesmie klesnut az do dna predpokladanej mrchy..

rula
25. jún 2017

@alerka áno, som na zaciatku caka ma dlhych 14 dni do ms. v utorok idem na kontrolu, ci folikul praskol a co sa udialo.🙏

alerka
25. jún 2017

@rula nech je co najvacsi ten folikul

sara22
25. jún 2017

@rula no som zvedava,ci tentokrat praskol

rula
25. jún 2017

@sara22 aj jaaaaa , edte sme to prave poistili 😍

sara22
25. jún 2017

@rula super,super 😁

sara22
25. jún 2017

@rula a aj pregnyl ti pichal,ci teraz nie?

rula
25. jún 2017

@sara22 nie, nepichol, v utorok o 7'40 idem na sono, pan doktor chce vediet, co sa udialo. aj zvazoval clostyl... ale nedal mi ho.

sara34valentina
25. jún 2017

@rula drzim palceeeeeeeeee 😍
Ja si furt myslim ze v auguste otehotnies 😉 Ale dovolim ti aj v juni a v juli😂

sara22
25. jún 2017

@sara34valentina no si ty zlata k tej rulke nasej 😁
Ty sa mas ako?

rula
25. jún 2017

@sara34valentina
@sara22 babyyy, ja z Vas odpadnem, som sa dobre zasmialaaa😂
ja by som prijala uz teraz, fakt sme sa snazili a za pomoci dr. myslim, ze presne v ovulke.

sara34valentina
25. jún 2017

@sara22 ah zena, dakujem za opytanie 😀
Kazdy den je iny
Nezvraciam ale kadejako
Musim furt jest
Dnes zle od zaludka
Dakedy mam vlci hlad a pride mi nevolno az hroza
Mam poslednu mensiu hodinku op za sebou kedze nastali komplikacie na dolnej strane, tak uz som po, uz nam sroby, zajtra vyberu dolu stehy a otlacok do silikonu
4.7.mam zuby
Vytrpela som si ich vyse roka, dokopy 4op
Uz som rada ze je po
Elias sa vyskrabe na gauc..
Idu mu naraz 4-6zubov
Som ako vygumovana tehu hormonami 😔
Este ani obrucky nemame
Utorok dame sit detom nohavice a kravaty
Elias zistil kde mam pupok tak furt mi tam prstekom ide,darmo mu poviem ze tam ma súrodencaaaaaa aby pozor dal😅
Brusko mam.ako v4mes
Vy ako sa máte? Uz zdraveeee??

sara22
26. jún 2017

@sara34valentina moja tak my dnes premieru s vyberanim kliesta. Boli sme sa kupat a pepe tam vliezol do vlasov 😭 a zajtra mala ist na 2.davku ockovania..
Mne pepe pravidelne skakala po bruchu,ked som bola tehotna,podla mna kazda matka citi,do akej miery a na akych miestach moze..
Viki sa uz stavia v priestore, zacina uz tak realne chodit, strasne je rychla,min.tyzden mala 11mesiacov.. Zajtra ju caka posledne ockovanie, verim,ze dopadne super,ako tie pred tym.

sara22
26. jún 2017

@sara34valentina a obrucky sa daju aj tak narychlo kupit? Na SK su na objednavku a trva to niekolko tyzdnov..

sara22
26. jún 2017

@rula a kedy mas kontrolu foliku?

rula
27. jún 2017

@sara22 bre ranko, uz srdim cakarni na kontrolu

sara34valentina
27. jún 2017

@sara22 ahoj neboj sa...nic sa jej nestane..No klieste aj boreliozu mozu preniest,a je to tiez pre niektorych na cely zivot trapenie a bolest...
Ja sa tiez bojim
Pocuj Kupte si esencialny olejcek napr.levandulovy,pepermintovy alebo eukalyptovy
Das kvapku na zapastie detom mozes aj do vlaskov
Naj je Ale zapastie
Klieste na nich nepojdu
Neboj nic sa nestane
Co sa tyka obrucky tu ti urobia za tyzden 😉
Dnes ideme
Vcera Mi tvrdlo brusko musim menej dvihat