icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nicolettka2126
autor
14. sep 2017

@sara22 musom zaklopat ze ani sopliky ani horucky zatial z toho nema chvalabohu a pevne verim ze to tak aj ostane..tie hysaky a nervicky zvladneme,hlavne nech je fit po zdravotnej stranke 🙂 Ach tie zubiska...A Vikinke este nejdu ocne?

sara34valentina
14. sep 2017

@sara22 mojko nie si vynimka, ja Vzdy mavala 20den Ovu, Potom 18tyzdna a moje vsetky kamosky maju Az na 19-22den 😉

sara34valentina
14. sep 2017

@badimeria Zajtra cakame na dalsi test
❤️ ja by testovala Az v nedelu 😉

badimeria
15. sep 2017

@sara34valentina a mas pravdu dnes rano som to testla a nic tam neni cize skusim este v nedelu a ak nic bude asi ok potom uz jedine testnem ak by mi meskala ms 🙂 uz si nejdem robit nervy😂

rula
15. sep 2017

Babiky, pozdravujem Vas zo Sastina a vyprosujem pre Vas vsetky pozehnanie od Sedembolestnej Panny Marie.🙏❤

rula
15. sep 2017

a zapnite si telečku, zamavam Vam. Mam velke oranzove slnecne okuliare.😎

kakatulik
15. sep 2017

@rula ahoooj! Aj my sme boli,ale vnutri v bazilike😎

rula
15. sep 2017

@kakatulik faaakt? my sme boli vonku a okolo 13.30 sme chvilu boli vo vnutri pomodlit sa

sara22
15. sep 2017

@nicolettka2126 juuuj,vikinke idu este len spodne dvojky,ale aj tak je to des,nervozna,upistana,furt na rukach 😏

rula
15. sep 2017

ach, tie zubky, pomodlim sa vase deti, nech im to rychlo vylezie a budu sa len usmievat🙂

sara22
15. sep 2017

@rula dakujeme 😊 blbe je to,ze aj ked uz vyrastie mliecny chrup okolo 2rokov,tak si clovek vydychne a potom si spomenue,ze este maju pred sebou dalsich 32 😂

kakatulik
15. sep 2017

@rula tam bolo vtedy hrozne vela ludi a my sme sme si na chvilu sadli a potom vysli von sa trochu nadychat cerstveho vzduchu a poprechadzat sa. Prec sme isli az o pol stvrtej.

rula
15. sep 2017

@kakatulik my sme sa pomotkali vonku a odisli vlakom o 14.00

sara34valentina
16. sep 2017

@rula
@badimeria
Zajtra cakam na testiky ženy 😘

rula
16. sep 2017

@sara34valentina nooo, dobre. ale soom dnes cca 10DPO , a necitim nic tehu iba ze pride ms.🙄

badimeria
16. sep 2017

@sara34valentina
@rula ahojte jasne ja rano ocikam ja somsi nato uz zvykla 🙂a dako sme mali pekny vecer s muzom telka debata a ma ukludnil ze co robim vsak uz mame deticky ze nejde to but prve a ma pravdu zacinam si zvykat na myslienku ze ak tak sa uz hadam aj potesim ked vidim ze on by sa❤ @rula tebe drzim palce najviac akoviem a co hovori graf ci si kaslala nanna a, nemeras

rula
16. sep 2017

@badimeria jasne ze pipinujem... nejde to vypustit z hlavy, aaach jaaaj

rula
16. sep 2017
kakatulik
16. sep 2017

@rula precnd tam mas tie dve zlene ovulky? To tak dlho bol poz.ovu test?

rula
16. sep 2017

@kakatulik ta druha bola akoze predpokladana a ta prva sa oznacila vdaka vyznacenemu pozit. ovu testu. takze plati ta prva

sara22
16. sep 2017

@rula a kedy by si mala nedostat ms?

kakatulik
16. sep 2017

@rula mne sa to posunie podla teploty.Teda ta predpokladana.

rula
16. sep 2017

@sara22 za 4_5 dni

badimeria
17. sep 2017

Dobre ranko nevydrzala som ani spat a ja to mam za sebou som cista 🙂 ani naznak a co ty @rula🙏

rula
17. sep 2017

bre ranko, no... obavam sa, ze aj ja😕

rula
17. sep 2017
badimeria
17. sep 2017

@rula zlatko moje na tom druhom veru nieco vidim 🙂je to tak?uplne slabucky dusik vyzera to velmi nadejne

badimeria
17. sep 2017

@rula ja keby to mala takto a led sme velmi chceli babo som potom cikala ako posadnuta kazdy den na test😀 urcite somneni slepa co vy nato ostatne kocky?

rula
17. sep 2017

@badimeria boli cykly, ked som minula moc testov, teraz mi ovu stavia 1_2 a tehu tak 3. uz tak poznam svoj cyklus, ze presne viem co pride.
ano, je tam nieco vidiet ,kanalik to nie je. to uz poznam, toto je tucnejsie a aj maaalilinko zafarbene. budem sa modlit, aby to bolo babenko a uz u nas zostalo ...

badimeria
17. sep 2017

@rula ano je zafarbena ja si myslim ze je to tam 👶budem strasne verit ze sa to podari.Skus aj dr zavolat zajtra ci ti brala tu krv na hcg malo by co to povedat viac.Ak to vyslo co podla mna ano a bol by to chlapcek mas umna gratis oblecenie tu zakladnu vybavu rada darujem to su nove teraz po drobcovi uz nech posluzi ja uz to doma nechcem 😉