V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara22 mojko nie si vynimka, ja Vzdy mavala 20den Ovu, Potom 18tyzdna a moje vsetky kamosky maju Az na 19-22den 😉
@badimeria Zajtra cakame na dalsi test
❤️ ja by testovala Az v nedelu 😉
@sara34valentina a mas pravdu dnes rano som to testla a nic tam neni cize skusim este v nedelu a ak nic bude asi ok potom uz jedine testnem ak by mi meskala ms 🙂 uz si nejdem robit nervy😂
Babiky, pozdravujem Vas zo Sastina a vyprosujem pre Vas vsetky pozehnanie od Sedembolestnej Panny Marie.🙏❤
a zapnite si telečku, zamavam Vam. Mam velke oranzove slnecne okuliare.😎
@nicolettka2126 juuuj,vikinke idu este len spodne dvojky,ale aj tak je to des,nervozna,upistana,furt na rukach 😏
ach, tie zubky, pomodlim sa vase deti, nech im to rychlo vylezie a budu sa len usmievat🙂
@sara34valentina nooo, dobre. ale soom dnes cca 10DPO , a necitim nic tehu iba ze pride ms.🙄
@sara34valentina
@rula ahojte jasne ja rano ocikam ja somsi nato uz zvykla 🙂a dako sme mali pekny vecer s muzom telka debata a ma ukludnil ze co robim vsak uz mame deticky ze nejde to but prve a ma pravdu zacinam si zvykat na myslienku ze ak tak sa uz hadam aj potesim ked vidim ze on by sa❤ @rula tebe drzim palce najviac akoviem a co hovori graf ci si kaslala nanna a, nemeras
bre ranko, no... obavam sa, ze aj ja😕
@badimeria boli cykly, ked som minula moc testov, teraz mi ovu stavia 1_2 a tehu tak 3. uz tak poznam svoj cyklus, ze presne viem co pride.
ano, je tam nieco vidiet ,kanalik to nie je. to uz poznam, toto je tucnejsie a aj maaalilinko zafarbene. budem sa modlit, aby to bolo babenko a uz u nas zostalo ...
@rula ano je zafarbena ja si myslim ze je to tam 👶budem strasne verit ze sa to podari.Skus aj dr zavolat zajtra ci ti brala tu krv na hcg malo by co to povedat viac.Ak to vyslo co podla mna ano a bol by to chlapcek mas umna gratis oblecenie tu zakladnu vybavu rada darujem to su nove teraz po drobcovi uz nech posluzi ja uz to doma nechcem 😉

@sara22 musom zaklopat ze ani sopliky ani horucky zatial z toho nema chvalabohu a pevne verim ze to tak aj ostane..tie hysaky a nervicky zvladneme,hlavne nech je fit po zdravotnej stranke 🙂 Ach tie zubiska...A Vikinke este nejdu ocne?