icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
17. sep 2017

@sara22 Aj ja som nedockava!!!!!
Nech ten duch je Aj Zajtra Tam!!!!!

rula
17. sep 2017

no ja som dnes robila rindroladen, spanielske vtaciky z hovazdiny, som sa prejedla.

@sara34valentina no, chuti mi vsetko, aj kavicka aj kura aj secko... hm...ziadne tehu priznaky len to brusko a slabiny, idem dnes skapat, nikdy ma to tak nebolelo.

rula
17. sep 2017

Dobre, babulky, uvidim rano aka bude teplotka a podla toho testnem. 😉

sara22
17. sep 2017

@rula ak mas nizku hladinu hcg, tak nemusis mat chute. Ja som pri viki nemala chute a pri pepe som v obchode dostala chut na 100% pomarancovy dzus s duzinou a kym som sa z neho nenapila, tak som si evedela spomenut na nic, co treba kupit 😀 a vtedy ze do prcic, nam to vyslo na prvy sup, ja som asi tehotna :-P
Sm zvedava rano 🙂

nicolettka2126
autor
17. sep 2017

@rula ja uz sa taaak velmi tesim na ranny testik,juuj,ja snad ani nezasoim od tolkej nefockavosti 😁😁😅
Uplne to prezivam akoby sa jednalo o mna 😊
Siilno siiiilno drzim ✊✊

rula
17. sep 2017

@sara22 noooo tak to je zvlastne, cely den som mala chut na jablko, ale furt lialo a nechcelo sa mi ist do zahrady...😲

nicolettka2126
autor
17. sep 2017

@rula rulka,hnevas sa na mna?? 😱

rula
17. sep 2017

@nicolettka2126 nie jeeee, co si pipi, ved nemam dovod... prave naopak, som stastna, ze Vas mam a rada by som uz skompletizovala tuto skupinku.🤰

rula
17. sep 2017

@nicolettka2126 jaaajda, ja som Ti pisala pred 2 hodinami, ten prispevok tu neni😲isiel z notebooku a stratil sa .... 😨 uz chapem, preco si sa pytala... 😘

nicolettka2126
autor
17. sep 2017

@rula juuj to mi veeelmi odlahlo,bo som ti uz 2x pisala a neodpovedala si tak som myslela ze sa asi na mna hnevas za nieco...
Ale som velmi rada ze som sa mylila 😊😊

rula
17. sep 2017

@nicolettka2126 secko v poradecku. pekne spinkaj. 😘

sara22
17. sep 2017

@rula tak zeby predsa??? 😊

badimeria
18. sep 2017

@rula Dobre ranecko vstavaja cikaj 🙂 uz som nedockava😘 tesimmm saaa asi za teba vsetky spolu buchneme aj sampano.

nicolettka2126
autor
18. sep 2017

@rula milaaaaasku my uz veeelmi netrpezlivo cakame testiiiik 😊😊
A tak ako @badimeria pise,buchneme aj sampano za teba,dokonca aj ja co som uplny abstinent 😅😅

badimeria
18. sep 2017

@nicolettka2126 draha nevadi dame si detske 😀 ja to iste abstinent

sticker
nicolettka2126
autor
18. sep 2017

@badimeria mam doma.dve tak spravime paaaarty ❤😁😊

rula
18. sep 2017

baby ja z vas odpadnem, dobre ranko, zaspala som😅 uz som v praci. teplota mierne klesla a test je negativny, robeny narychlo, nestihla som ani fotit. Dakujem za podporu, ale tehu nie som. 😖

sara34valentina
18. sep 2017

Ejha, bre ránko,
Tu Sa uz sampus otvara,
❤️ Este vyckajme Radsej, čo nam @rula napise.. Bre ránko @rula, myslime s Eliaskom Aj s Jonaskom silnoooo na Teba *
❤️

badimeria
18. sep 2017

@rula nieeee ☹ nebol ani duch ako vcera?Pockala si trosku ci hned vyhodila?To ma bude silno mrziet ak naozaj nie ale vidim ze ty si v pohode pekny den

rula
18. sep 2017

ale jasne ze som v pohode, je v policke, cez den sa zastavim doma a kuknem ci to tam niekto fixkou nedomaloval. odfotim

sara34valentina
18. sep 2017

😔 @rula to Mi je luto, silnoooo Ta objimam a zelam pekny den v praci, a na tu laparku chod, neboj Sa, nevzdavaj Sa,
POKAL NEUROBIS MAXIMUM PRE TO ABY STE VYTUZENE BABO MALI nezufaj,!!!!! - si silnaaaa zena, a preto musis vsetko vyskusat, je tu plno zien, ktore si svoje VYTUZENE dietatko dlhsou cestou priniesli, Ale dolezite bolo, ze to Chceli a nebali sa!
❤️nevzdali
❤️
Ja by som vsetko Pre to podstupila, pretoze dnes je uz Taka medicina, ze Sa netreba zlaknut!
❤️
Viem ze Sa to lahko Pise, Ale viem Aj to ze my ženy dokazeme vela a nikdy Sa nevzdavame!
❤️
Mozno budes uz Pod stromcekom a zaroven Pod srdieckom srdiecko nosit
❤️
Pekny den Eliasko posiela pusu

sara22
18. sep 2017

@rula rulka moja,nezufaj. Ak sa nepodari takto,tak ako pisala sara,medicina pomoze 😉 mam kamosku,co sa snazili 5rokov a na prvy pokus sa im umelym podarilo 🙂

nicolettka2126
autor
18. sep 2017

@rula aaaa ja stale verim ze ked prides domov tak tam ta ciarka proste bude a hotovo 😊

rula
18. sep 2017

no je ten test negativny. a BT ide dolu a boli ma brucho na ms. do stredy dostanem.musim na tu laparku ble

sara34valentina
18. sep 2017

@rula teplota Este Nic nemusi znamenat, neklesla uplne,...
❤️
Laparku zvladnes, a Potom Aj Porod 😝
❤️
Vsetko postupne

rula
18. sep 2017

@sara34valentina ja viem, bola by som prekvapena, kebyze cakame babenko.ja na umele nechcem ist, niesom s tym akosi stotoznena v hlavicke, ach😠

sara34valentina
18. sep 2017

@rula mojko su dve Metody umeleho
1.v case ovulky Ti strieknu jeho spermie (nebolestive, rychle)
2.sa uzhovori umele, pretoze musia tvoje vajicko oplodnit Pod mikroskopom jeho spermiami a Ked Sa vytvori oplodnene Embryo Tak Ti Ho vlozia rovno Do maternice (bolestive)
3.robia len v Taliansku KDE je Ale uspesnost 90%
Vam staci prva moznost 🙏

sara34valentina
18. sep 2017

@rula Este som zabudla stvrtu moznost, ze nahradna matka by Vase vynosila, tuto moznost ja osobne neuznavam

sara34valentina
18. sep 2017

@rula hlavicka, nehlavicka!?!!!! 🤔
Chcete dieta, cinte Sa!!!!
❤️
Verim ze Sa Vam to podari, ste plodni
Vy tu moznost mate
Su Pary Co su Fakt neplodni!
Neries nic
Pockaj na Laparku

rula
18. sep 2017

@sara34valentina ja viem, dakujem. vsetko mam nastudovane.... uvidime...