V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@rula nebojkaj Sa, Ty to das a Potom si Ani nespomenies!
❤️
@melisssssa Tak druhu noc Buval bez gelov, liekov, uz Asi bude lepsie
Papal dnes mrkvovu polievocku Aj kuracie sote s kolienkami
❤️
@sara22 maly som si vsimla, ze ma dolu spodok zubkov zozltnuty, umyvame poriadne (Ked si Teraz Aj nechce Dat, ja Aj na silu!) z coho to moze mat?
Caj, polievky?????? Ovocie?
Ziadne sladkosti ani dzusiky Nic nedavame!
Porazi. Ma, na muza som naziapala vecer!
Tak od Teraz len ja umyvam
Vsimla som si to aZ teraz
Zubarka Mi isto nepomoze, ze? 😂
BY taM vrieskal
Myslis ze mozem so sodou skusit, neotravim Ho?? 🤤
@nicolettka2126 ahoj, dakujeme. potrebujeme dietatko, nase manzelstvo by bolo nudne a smutne, vecer sme jak dochodci pri telke😂
@rula viem moja,my sme boli spolu uz 10rokov s muzom ked sa nam Laurinka zadarila a tiez to bolo uz take ako stari manzelia na dochodku 😁😁
Dieta je nakzaj spestrenie zivota a zo vsetkych vsednych dni spravi vynimocne 😊
Verim ze pod vianocnym stromcekom uz budes odfotena s mini brusenkom 😘
@rula 4.10 mam dostat ms, vtedy idem aj na predoperacne vysetrenia, potom mam este jeden papier, ale zabudla som kam s nim, len viem, ze musim mat vysledky z predoper.vystrenia. Dufam, ze vsetko stiham, lebo laparku mam 10.10 ☺️ Po ms pred laparkou sa nemozeme tutu mutu? Jej to mi nik nepovedal 😃 dik za info 😇
@sara34valentina no to si teda spomeniem, radsej sa nepytaj kolko penazi stali vsetky testy za 2,5 roka casu na mobile co som skumala kadejake. grafy .....no strasne. dnes uz som vyrovnana a viem ze vzdy pride ms, poznam svoje telo dokonale.
So zubkami nestresuj, je to velmi o genetike, povedal mi to moj zubar. Ja som bola v detstve lajda na umyvanie zubov aj teraz to moc neprezivam, milujem ale dentalnu nitku, bez nej nevydrzim. A zuby mam ukazkove pekne a zdrave. A kamosky chudence umyvaju poctivo od detstva a niekolko zubov im do 30 r vypadli. takze asi tak. a este... vyrastala som na fluridovych tabletkach v skole sme sa s nimi hadzali.😝 a flusali po sebe , pouzivajte elmex, ten ma fluorid
@majuskabobi dnes mi to povedal doktor, aby sa nezaniesla infekcia a aby nahodou neprislo k oplodneniu, ze to by bolo zlé.
@rula mozno mi to povedia este, ale ja som uz vdakA tebe poucena 🤓😘😜
@rula Ano genetike
Modlim Sa nech ma po muzovi!
Ma vsetky zuby (Aj mudrosti) 😂 vsetky su zdrave, bez plomby, biele ako z Hollywoodu!! 🤔
Jeho rodicia maju Este VSETKY SVOJE! 🤔
PRETO dufam Aj deti zdedia po nich a nie po mne
@nicolettka2126 ano riadime sa iba ovu testami. pekne mi ovu vychadza vtedy ked ma byt aj na testoch neviem kde je chyba. nevadi, ved casu dost. vdaka 🙂
@agathachristie bude dobre,mozno skuste jeden cyklusbez ivu testikov,skusajte napriklad kazdy druhy den a uvidis 🙂
Niekde som tusim citala este ked sme sa o malu snazili ze aj ked sa dvaja trafia presne do ovulky a aj spermie su oktak aj tak je len25% sanca na otehu...ake je to zvlastne vsak??Inak tohto sa aj ja trosku bojim ze ako dlho nam bude trvat snazenie o druhe babo..Laurinka sa nam podarila na 8.cyklus snazenia
@sara34valentina a davas aj pastu detsku? Mozno len z cajikov ak pije,to moze mat zafarbene. Hlavne ze nema kaz.ja mam zltu sklovinu zubov, ale prvu plombu v 24rokoch a teraz v 30len 2. Manzel ma biele zubky a nekvaline velmi..
@sara22 skusim mu to vyfotit a ukazat mojej zubarke, Mam v oktobri kontrolu.
Tie vrchne Sa tazsie umyvaju, neuvolni si dasno, Este to Tak nevie
Jasne pasta elmex Pre deti od 0-6r
❤️
@nicolettka2126
@agathachristie
Zena sice ovulovat moze, Ale
Nemusi puknut vajicko
A nie kazdy Mes OVULUJES zdrave vajicka
Sanca Sa trafit je len 2-4x za Rok, takze nevesat hlavu!
Keby to bolo kazdy Mes mozne bola by riadna Porodnost!!!!!! 🤔
Ja som Teraz otehotnela Na2mes snazenia, pretoze som Chcela ist z materskej na matersku a. Vyslo to presne! Sa Aj v zdravotnej vyjadrili ze to Vyslo presne podla ich papierov 😝
Ja som si to vtedy Tak silnoooo priala.
❤️
Su Aj obdobia Ked mozes v zivote otehotniet a kedy nie
❤️
Pri klad:5r nie a na6r ano
❤️
Mam znamych Co maju dieta a chce li 3r pauzu a od vtedy cca uz 8-12r nemozu mat a su zdravi.
❤️
Takze Asi Tak.
Druha kamoska 7r nemohli a vymenila chlopa a hned na prvu supu!
❤️
Je to v rukach prirody alebo v tych Bozich
❤️
Ženy drzte palce 8hod pred testom nesmiem jest ani pit!
Ano
Uhadli ste
Zajtra Mam test na cukor 😂
Tak Teraz Este Papam,
Idem tam sama (vlani s drahymbola) 😂
Snad neodkvecnem 🤒
@sara34valentina o oooo, tak budem na Teba mysliet, aby si to vydrzala a zvladla. mna to caka zajtra vecer uz nesmiem jest ani pit.
😇😴 ano, poviem. nechcem aby mi bolo zle. a bojim sa aj toho, co mi tam najdu a ci budem v poriadku. same otazky mam v hlave. 😕
@rula dakujem rula, budem na Teba mysliet ❤
@sara34valentina drzim palceky tehulka nasa krasna 😊😊 Nebojuz si vytrenovana,das to lavou zadnou,cela tato skupinka budeme na teba mysliet cize vsetko pojde hladulinko 😘😘
Potom daj info ako si to zvladla ❤❤
@rula rulka tebe ked sa bude stikutkat tak sa dopredu ospravedlnujem ale ja budem na teba velmi intenzivne mysliet a myslim si ze vsetky tu z nas 😘😘
Vsetko dopadne na jednicku uvidis,zvladnes to hravo,vzdy maj pred sebou vase vysnivane babatkk,to ti doda veeeeela sil 😘😘
Tolko krvicka brali, bože
4skumavky
❤️
Fuj dnes Mi ten napoj nechutil vobec
9.26. Koncim
Esteze Tak lebo parkovne hladala 15minut
@sara34valentina ach, si statocna❤
@rula nevyspata, maly chcel Ku Mne a ja Tak neviem spat... A telo Ked je vycerpane inak reaguje, Idem zase dnu.. Neni Mi najlepsie 😕

@agathachristie
Ahoooj mojaaaa,neupadaj,to je to najhorsie co mozes spravit,viem uplne presne ako sa citis,ale ver mi,pride to 🙂
Skusas aj ovulkove testy??
Chapem ze je to novy pocit pre teba,hlavne ked sa vam malicka zadarila na prvy sup,druhe babenko ta chce asi trosku ponatahovat 🙂