V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 ja mávam práveže stále aj bolesť brucha a aj prsia veľmi. No tento mesiac úplne Nič! Preto som bola prekvapená. Stále po ovulke som cítila už bolesť a vedela som že do 10-14 dni mrcha. Ale tento mesiac nič... bradavky som začala cítiť deň pred ms a mám naliate prsia ale nebolia.
@evi789 no tak podla pocitov ktore opisujes to vyzera velmi nadejne na tehu 🙂
Jooooj ujdi z prace a hybaj kupit ten lady max test lebo ma uz mrle zeruuuu 😁😁
@nicolettka2126 vydrrrrz 😃 ... ja by som aj ten krcok skontrolovala ale neviem aký má byť 😃 v tom je profik saravalentina 🤣
@evi789 krcok nechaj radsej tak,tam si myslim ze treba mat v tomprax,odsledovat si to zopar cyklov aby si bedela kedy je aky...a hlavne ked uz zena raz rodila tak uz je vzdy mierne pootvoreny tusim,ak sa nemylim...
Joooooj zena ja som taka zvedavaaaaaaaaa 😁😁😁😁😁
@evi789 tak potom fakt nechápem. Som zvedavá na iný test.
@nicolettka2126 inak nemám rada keď takto naťahuje...meškať mi nezvykla iba minulý mesiac 2-3 dni...ale to už som na druhý spinila a na tretí sa spustila a inak bolelo brucho... už by bolo fajn vedieť vieš a ak príde nevadí ale už by mi pomaly odišla keby normálne príde 🤔
@agathachristie uvidím ako budem na tom a ak nie zajtra tak v piatok testujem :-*. Už mám objednané od lauritky,vravia že tie sú spoľahlivé...uvidím. nejak sa mi to ani riešiť nechce len nicolka kukucka ma otravuje 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@evi789 anooooo ja ta budeeeeem lebo vsak ja zosediviem do piatku no co si 😁😁
Viem ze som otravna ale ja som hadam zvedavsia ako ty 😁😁
@badimeria jeeeej supeeeer,tesim sa ze je vsetko tak ako ma byt 😘😘
Malemu prajeme skore uzdravenie,nech je cim skor fit zlato malinke 💙
A s tymi usami neviemco poradit :-/ Nemas moznost zavolat obvodnej ze by ti poradila co robit,ci prist alebo si nieco skusit kupit na to
@evi789 ty kedy testujes teda zlato moje? 😁😁
Zajtra ci v piatok? 🙂
@nicolettka2126 asi v piatoooook :-P
@evi789 nikolke vybuchne hlava 🤣🤣 ja by som nevydrzala
@agathachristie 🤣🤣🤣🤣🤣 baby ale ja nechcem duchov hľadať 😐.. ja si radšej počkám....i keď som z toho trošku nervózna ale si hovorím že ak došlo k posunu ovulky tak prd nebude ukazovať ešte test viete... u mňa isto nie 😃😃😃😫... Tak skúsim vydržať... musíte aj vyyyyyy 😀
@agathachristie och no aku pravdu si napisala zlaticko 🙂
A ty si testovala dnes ci nie? 🙂
@evi789 dobre dobre,pokuuuusim sa pockat,ved co ine mi ostava 😁
Keby si bola blizsie tak ti zaklopem pri dverach s testom a neodisla by som kym by si ho neocikala 😁😁
@nicolettka2126 😂😂😂😂 tom som si istaaaaaa ale pochoooop chcem byť Kľudna veď toto je na hlavu...prečo ja nemôžem byť ako ostatné normálne tehulky 😤😤😤😁😁😁
@evi789 jasneee chapem ta moja a robila by som asi rovnako ako ty 🙂
Ja ta len natahujem,robim si srandu 😘
Do piatku to raz dva zbehne a to uz snad budes/me vediet na com si ☺☺
@nicolettka2126 neboj aj ja som zvedavá... dúfam že si nerobí to dite zo mňa srandu 😂 .
V piatok budem mať aj lauritkyne testy a aj lady max aj claerblue..všetko a pekne postupne začnem testovať 😀😀😀😀
@evi789 supeeeeer tesim tesiim 😊😊
Hlavne nech su vsetky pozitiiivne ❤
@nicolettka2126 no veď práve 😉 .. ak v piatok nebude tak už iba v nedeľu testujem 😀😘😘😘😘
@evi789 dnes uz je to kolko co ti meska ms? 🙂
@nicolettka2126 v pondelok mala prísť... čiže 3den?
@evi789 jo jo,to je supeeeer len nech aj nadalej meskaa 🙌🙌

@badimeria zlaticko, zijes ? kde si ?