V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@agathachristie to bude dobré,ty aspoň máš 🙂 :-*
@nicolettka2126 len nech si oddýchne na 9 mesaaacov 😀😀😀😀
@evi789 presne tak nech si da celozavodnu dovolenku 😁
@agathachristie a ked ich porovnavas tak silnie?
Tak konečne trošku zosilnela aj keď stále to nie sú koľajnice. Odfotiť sa mi nedá tým mojim mobilom. V skutočnosti je silnejšia.
@evi789 tak ak si v tom museli sme otehotnieť v podstate rovnako. Mne to dnes mešká 5 dní.
@agathachristie dobre ranko, jeeej aky pekny dusik. tesim sa. Prajem Ti vela zdravia, davaj naseba pozor a bech Ti babo silnie.

@rula ďakujem. Včera som sa mu prihovárala. Rátam s tým, že je to dievča tak som zvedavá či nebudem mať prekvapko 🤣🤣pekný deň 😘
@agathachristie ahoj,
Teším sa,bodaj by som už aj ja videla takéto :-* .
Mne ukazuje apka že mešká 3den. Teplota bola o trošku vyššia ako včera . Len ma trošku zneistuju tie ms bolesti akoby mrcha... 😣.. aj teba boli bruško?
@evi789 mňa úplne ako na ms. Stále ešte čakám, ze to dostanem, lebo tie pocity na ms su veľmi silné 😊
juuuj babiky, tesim sa s Vami

@agathachristie nervy mám už trošku. 100x na wc s pocitom že teraz tuti ms.... pfffff tak nie som sama
@evi789 Evka presne takto som ja behala na wcko v prve dni ked mi meskala pri Laurinke 😁😁
Vzdy som mala pocit ze a isto som dostala a trt makovy dosla az o 9 mesiacov 😁😁
@nicolettka2126 no tak verím že to bude aj v mojom prípade 🤓🤓🤓🤓😘😘 inak na tom včerajšom,,bielom,, po uschnuti vidno čiaru..bohvie..možno kanalik?
@evi789 nooooo paraaaaaada 🙂
Uvidis na tom lady maxe bude vidno krasneho dusika 🙂
@nicolettka2126 možno az v pondelok 🙂 😀
@evi789 precoooo?? 😱😱😱😱😂😂
@nicolettka2126 počúvaj ma a ten lady max naozaj neukázal falošné výsledky?
@evi789 mne nikdy 🙂 Ked som nebola tehu tak proste ukazal jednu ciarku a basta a ani naznak druhej(a to teda ja vidim dusikov skoro na kazdom teste 😂😂) a ked som otehotnela s malou tak hned 9DPO okolo 17tej cize z poobedneho 🙂
@badimeria skore uzdravenie drobcekom prajeme 💙💙
@nicolettka2126 ani kanalik,? Nič? 😂😂😂
@evi789 fakt nie,absolutne nic,ani len tien 😂😂
Preco sa pytas? 😁
@nicolettka2126 iba taaaaaaak

@evi789 jaaaaj,ja ze si nejakym zazrakom testla dnes 😂😂😂😂😂😂

@nicolettka2126 ja testujem každé ráno ale čiarka je stále strašne slabá. Snáď už začne pomaly silnieť.