V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
vy ste opice skorice, sa tu rehocem jake navody potajmo ocikat test, ale aj ja by som to tak robila, chlapi si myslia, ze nam sibe, chcu rovno kolajnice a aj tak cakaju az na tehu knizku, dovtedy neveria😁😁😁😁😁
Ty brdo.. ocikala som ho rýchlo hodila na policku lebo som počula že ide. Akoby navrhla jemná čiaraale potom vybledlo. Uvidíme. Na tom lady maxe potom po uschnuti bola viditelnejsia ta čiara. A čo keď ani nie som tehu?
Tak pôjdem na vyvolavacku že? Čo by bolo 😀😀😀😀😀😀😀
@badimeria nooo, šak... noo.... ale to je este dalekooo....skatulka ma bolela celu noc ako na ms, ale ani neviem, ci uz som po ovu, teplota sa zasekla niekde na pol ceste ani dole ani hore, pred chvilou ma tu manzel v kuchyni ,,obletoval,, tak ciganske ranajky mame za sebou a plnene kura v trube... za hodku ideme do kostolika.
@rula cigánske raňajky 🤣🤣🤣🤣🤣
Taká otázka baby,
Ak sa mi dajme tomu iba včera uhniezdilo...po koľkých dňoch by mohlo ukázať nejakú rozumnú čiaru 😀 ... včera ma dosť bolelo brucho no nie príšerne ale trošku viac ako predošlé dni a behala som na wecko a nič iba biely vytok... Tak teraz čisto teoreticky sa pýtam ja som už stará líška 😀 neviem čo ako sa deje
A teplotu som nemerala 2 dni a to kvôli,,chrípke,,
@evi789 keď si urobíš normálny test z ranného moču tak šanca že ti neukáže tehotenstvo ak si tehotná je podľa mňa veľmi malá.
@agathachristie ten jeden kde sa ukázal dusik lady max ten jeden bol z ranného.
Mám tu ešte ten digitálny. Ten si nechám. Ale možno by bolo rozumnejšie ísť k dr na krv.
Toto že mi ukázal test tu jemnú druhú čiaru a tie predošlé tiež, to je akože waaau 😃 ... pri prvom tehu či veríte či nie do 5ho týždňa mi nič neukázal test! Potom som šla na vyvolavacku a o 10 dni už potvrdili 7tt tehotenstvo. Takže mňa tieto testy vôbec netrápia 🙂 . Som Kľudna. Ak mi meškajú,pre niečo to je. Ak je to kvôli tehotenstvu a na budúci týždeň mi nepríde mrcha tak si ešte spravím lady max a pôjdem k dr. 😘😘 a ak nie som tak nie som,budem do pár mesiacov 😉 hlavne ostanem pozitívna. Ja som sa už naučila tieto veci. Všetko sa stane pre niečo a hlavne pre naše dobro 🙂
@evi789 zlatik,ale my stale cakame na foto 😅
Podla mna dr.tak za 2tyzdne nieco uvidi..hcg by malo zacat postupne stupat,ak sa vcera poriadne zahryzlo..do vtedy by som max.na krv sla, no aby nestresoval ako ta dr.badimerie, ze mimomaternicove.. podla mna po tyzdni meskania ti uz urcite krasne ukaze aj ten digitalny.
@evi789 moje zlater,perfektne si to spravila s tym ocikanim 😁😁
A en pocit tohi uplneho kludu je podla mna supeeer,ja som sa presne tak citila ked aom otehu s malou 🙂
Dovtedy predoale mesiace som bola vzdy ervozna pred mrchou,nedockava,bala som sa ze zase nebude druha ciarka na teste,proste taka neklidna som bola a ked som otehu tak uplny klud,ziadne nervicky,proste taka akoby vnutorne vyrovnana 😊
@nicolettka2126
@sara22
Pred chvíľou som ho pozrela , biely je,niečo vidieť iba po úprave...Takže zas čakáme. Lauritka mi tvrdí že tieto testy neduchuju falošne,tak uvidíme.
Dám vám sem to upravené foto. Počkajte

@evi789 no tak utekaj ocikat ked si este nepila 😁😁😁😁