icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nicolettka2126
autor
28. jan 2018

@evi789 no tak utekaj ocikat ked si este nepila 😁😁😁😁

rula
28. jan 2018

vy ste opice skorice, sa tu rehocem jake navody potajmo ocikat test, ale aj ja by som to tak robila, chlapi si myslia, ze nam sibe, chcu rovno kolajnice a aj tak cakaju az na tehu knizku, dovtedy neveria😁😁😁😁😁

badimeria
28. jan 2018

@rula ty sa moc nerehoc lebo čoskoro nám budeš aj ty ocikavat😂😂😂

sara22
28. jan 2018

@badimeria ty si aka liska prefikana 😹

badimeria
28. jan 2018

@sara22 že čo neurobis😂 pre pokoj v rodine to už sú hraničné medze keď je muž z vás na prasky a nemôžeš mu ani povedať ze je ovulka inak by ho aj chuť presla😁😁😁to keď sme sa snažili o druhé to už boli nervy a nič nevidel behať po byte iba ovu lacné a tehu testy

sticker
evi789
28. jan 2018

Ty brdo.. ocikala som ho rýchlo hodila na policku lebo som počula že ide. Akoby navrhla jemná čiaraale potom vybledlo. Uvidíme. Na tom lady maxe potom po uschnuti bola viditelnejsia ta čiara. A čo keď ani nie som tehu?
Tak pôjdem na vyvolavacku že? Čo by bolo 😀😀😀😀😀😀😀

rula
28. jan 2018

@badimeria nooo, šak... noo.... ale to je este dalekooo....skatulka ma bolela celu noc ako na ms, ale ani neviem, ci uz som po ovu, teplota sa zasekla niekde na pol ceste ani dole ani hore, pred chvilou ma tu manzel v kuchyni ,,obletoval,, tak ciganske ranajky mame za sebou a plnene kura v trube... za hodku ideme do kostolika.

badimeria
28. jan 2018

@evi789 no podľa mňa si urcite😀 odfot keď to bude možné však ms nedošla a inak čo vraví teplota? Juj moja mam pocit ze to tvoje mimi robí tajnosti a drahoty ako to moje

rula
28. jan 2018

@evi789 😁😁😁😁😁 tak cakaaame kym ho odfotis, ked uschne ciarka ostane, neboj

badimeria
28. jan 2018

@rula tak teraz si ma ty pobavila 😂😂😂jak si to napísala no ja si počkám na teba len meraj teplotu dievča moje ta ešte nesklamala tuším

agathachristie
28. jan 2018

@rula cigánske raňajky 🤣🤣🤣🤣🤣

rula
28. jan 2018

@badimeria 😂😂😂 veru, teplota nikdy neklame, a ani nemam testy , kupim az potom ked bude 37,4.... inak netestujem

sticker
evi789
28. jan 2018

Taká otázka baby,
Ak sa mi dajme tomu iba včera uhniezdilo...po koľkých dňoch by mohlo ukázať nejakú rozumnú čiaru 😀 ... včera ma dosť bolelo brucho no nie príšerne ale trošku viac ako predošlé dni a behala som na wecko a nič iba biely vytok... Tak teraz čisto teoreticky sa pýtam ja som už stará líška 😀 neviem čo ako sa deje

evi789
28. jan 2018

A teplotu som nemerala 2 dni a to kvôli,,chrípke,,

agathachristie
28. jan 2018

@evi789 keď si urobíš normálny test z ranného moču tak šanca že ti neukáže tehotenstvo ak si tehotná je podľa mňa veľmi malá.

rula
28. jan 2018

@evi789 aaaale, zasa nas budes natahovat, tak to budeme cakaaaat

evi789
28. jan 2018

@agathachristie ten jeden kde sa ukázal dusik lady max ten jeden bol z ranného.
Mám tu ešte ten digitálny. Ten si nechám. Ale možno by bolo rozumnejšie ísť k dr na krv.

evi789
28. jan 2018

Toto že mi ukázal test tu jemnú druhú čiaru a tie predošlé tiež, to je akože waaau 😃 ... pri prvom tehu či veríte či nie do 5ho týždňa mi nič neukázal test! Potom som šla na vyvolavacku a o 10 dni už potvrdili 7tt tehotenstvo. Takže mňa tieto testy vôbec netrápia 🙂 . Som Kľudna. Ak mi meškajú,pre niečo to je. Ak je to kvôli tehotenstvu a na budúci týždeň mi nepríde mrcha tak si ešte spravím lady max a pôjdem k dr. 😘😘 a ak nie som tak nie som,budem do pár mesiacov 😉 hlavne ostanem pozitívna. Ja som sa už naučila tieto veci. Všetko sa stane pre niečo a hlavne pre naše dobro 🙂

sara22
28. jan 2018

@evi789 zlatik,ale my stale cakame na foto 😅
Podla mna dr.tak za 2tyzdne nieco uvidi..hcg by malo zacat postupne stupat,ak sa vcera poriadne zahryzlo..do vtedy by som max.na krv sla, no aby nestresoval ako ta dr.badimerie, ze mimomaternicove.. podla mna po tyzdni meskania ti uz urcite krasne ukaze aj ten digitalny.

evi789
28. jan 2018

@sara22 tu sedím vedľa môjho..čakám kým výjde von niečo robiť na dvor 😂😂😂a robím foto.
Budúci týždeň by mohol byť rozhodný.. neviem prečo ale som taká Kľudna...neviem preco. Som zmierena so všetkým 🙂 mám vás rada veľmi! Ste zlaté 🤗🤗🤗🤗🤗

sara22
28. jan 2018

@evi789 cize ty si ten test ani nevidela od cikania? 😁
Podla mna si kludna,lebo podvedome citis,ze fazulka je tam,kde ma byt 😊

nicolettka2126
autor
28. jan 2018

@evi789 moje zlater,perfektne si to spravila s tym ocikanim 😁😁
A en pocit tohi uplneho kludu je podla mna supeeer,ja som sa presne tak citila ked aom otehu s malou 🙂
Dovtedy predoale mesiace som bola vzdy ervozna pred mrchou,nedockava,bala som sa ze zase nebude druha ciarka na teste,proste taka neklidna som bola a ked som otehu tak uplny klud,ziadne nervicky,proste taka akoby vnutorne vyrovnana 😊

evi789
28. jan 2018

@nicolettka2126
@sara22
Pred chvíľou som ho pozrela , biely je,niečo vidieť iba po úprave...Takže zas čakáme. Lauritka mi tvrdí že tieto testy neduchuju falošne,tak uvidíme.
Dám vám sem to upravené foto. Počkajte

rula
28. jan 2018

@evi789 ja verim, ze mas babo.

sticker
evi789
28. jan 2018

@rula ❤❤❤❤❤❤❤❤❤

rula
28. jan 2018

@evi789 ano, vsetky verime. tak vyloz nozky a uhniezduj nadalej.

badimeria
28. jan 2018

@evi789 zlatko isto tam máš mimi ale to ze už od rána čakám na ten test vrrrr😂

sara22
28. jan 2018

@evi789 ano,natahujes nas tu,ty potvora.. a ze pokom
su tie deti 😁

nicolettka2126
autor
28. jan 2018

@sara22 hahaa to si soravne vystihla 😁😁
Vidis @evi789 nemozes sa cudovat ze deticky ta natahuju a neukazu sa ti hned na teste ked aj ty nas nechavas takto dlho cakat 😝😝

badimeria
28. jan 2018

@evi789 ja už by som to len preto nevydržala keby som tam poriadne nič nevidela aby ste vy hľadali môjho ducha😀ale ty si naša opica ty vidíš ze len nám ešte nechceš ukázať kým si nebudeš istá ze

sticker