icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

evi789
20. feb 2018

@badimeria presne moja,presne! Krásny dar ste dostali a spolu ste bojovali i napriek debilom doktorom (prepac) teším sa veľmi 😘😘

sara22
20. feb 2018

@badimeria ja som to vedela,zlatik,ze to takto malo byt!!! Tak uz si to naplno uzivaj, nech pekne rastie 😊

sara22
20. feb 2018

Och,baby, ja som stale chora. Minuly tyzden bola zavreta skolka, obe baby doma, muz na atb, s nicim nepomohol, len bol hnusny na mna. Vobec ho nezaujimalo,ze aj ja som chora a potrebujem si oddychnut 😖 v nedelu mala starsia oslavu, takze cely vikend som este aj upratovala, varila a piekla torticku. Vcera som sa konecne dostala k dr.,ale mala tam tolko ludi,ze ma ani poriadne nestihla pozriet, lebo som sa ponahlala po starsiu do skolky. Vecer som sa zavrela v spalni, nech muz uspi deti a o 20zaspala. Spala jak drevo do rana do 4.30, kedy ma zobudila mala. Ale konecne sa citim trosku lepsie.. och, uz nech je toto obdobie chorob prec, lebo ja som non stop chora a na deti sama 😭

sara34valentina
20. feb 2018

@sara22 ah Bože, to Mi je luto.... Uz nech ste zdravi III, davaj si Ked budes citit vzdy daco ma liezt na vas, INFLUDORON od weledy

sara34valentina
20. feb 2018

@badimeria gratulujem
❤️

kakatulik
20. feb 2018

@sara22 jeminee, dopujte sa Céčkom Mňa to ako zázračné obchádza.

evi789
20. feb 2018

@sara34valentina začiatky sú určite ťažké :-/ ...potom sa to pekne vykryštalizuje ❤❤❤

sara22
20. feb 2018

@kakatulik Ccko uzivam stale, kazdy den cez toto na imunitu narocne obdobie..no ja tym,ze v noci nic nenaspim, lebo som pri detoch hore(na striedacku sa budia), tak si telo nema kedy oddychnut. Muz ma taku pracu,ze chodi o 18.30/19 domov, cize to stihne deti pri veceri a potom ich idem ukladat.. takze ma kazda choroba dostane a to uz som pojedla od hlivy cez kvasnice a neviem co vsetko na imunitu 😖 ale este vyskusam co mi @sara34valentina radila..

sara22
20. feb 2018

@sara34valentina prosim ta,kde to predavaju? Ty to normalne v at lekarni kupujes?

kakatulik
20. feb 2018

@sara22 ved jasne, len kto vie, či je ten prípravok dostať aj u nás.
Ten spánok je fakt dosť dôležitý faktor pri liečení. Snáď sa z toho rýchlo všetci vyložene.

sara22
20. feb 2018

@kakatulik my zijeme tiez v rakusku, hned za hranicami, tak snad aj na tomto konci to bude. Uz som zufala, vyskusam vsetko 😭
Ved to,ze spanok je velmi dolezity a prechodena choroba nie je sranda,potom sa to stale takto vracia 😏 ja dufam,ze uz aspon baby ostanu zdrave..

sara34valentina
20. feb 2018

@sara22 Ano, vsetky hemoopathie v lekarni.. Dobre je hned nasadit Ked uz citis..

sara34valentina
20. feb 2018

@sara22 kupis Aj na sk v lekarni

sara34valentina
20. feb 2018

@evi789 to dufam lebo Ked jeden z nich place, zacne Aj druhy,

sara22
20. feb 2018

@sara34valentina 😂 to aj moje baby robili, volali sme to retazova reakcia 😂😂 to prejde, neboj, o take 3/4roky uz bude fajn 😉

Ale nie 😅 zacne sa to zlepsovat po tych 3/4 mesiacoch..

kakatulik
20. feb 2018

@sara22
@sara34valentina my so sérhrou sme dvojčatá. Naša mama by mohla spievať ódy o reťazový ch reakciách. Ale neskôr je to v vraj super.

kakatulik
20. feb 2018

Segrou malo byt.

sara34valentina
20. feb 2018

@kakatulik
@sara22
Dakujem pekne
❤️ hihi
Je to o drzku 🤣🤣🤣
Dakedy Mam pocit ze Sa zblaznim 😂😂😂
❤️

evi789
20. feb 2018

@sara22 vyplasila si ju 😀 že 3-4 roky

sticker
sara22
20. feb 2018

@kakatulik ty mas dvojicku? Wau, to musi byt ake super 😀

kakatulik
20. feb 2018

@sara22 mam, ale sme dvojvajecne, čiže sa
takmer vôbec nepodobá mé.

sara22
20. feb 2018

@kakatulik ale aj tak.. aj mate dobry vztah?

kakatulik
20. feb 2018

@sara22 áno veľmi. Lepší ako kedykoľvek predtým.

badimeria
20. feb 2018

@evi789 ahoj celý deň mi bolo naprd ale som tu co výsledky??? 🤔inak kde je @rula?Par dni zlatko nereagujes kde si mi.

sara22
20. feb 2018

@kakatulik to je perfektne 😍 dufam,ze aj moje baby budu mat super vztah..

sara22
20. feb 2018

@badimeria zlatik,v ktorom si tt uz?

rula
21. feb 2018

@badimeria ahoooj, velmi sa tesim, ze mas v brusku malu copaňu. perfis.
neozvala som sa , mala som toho mo. Vsetko je v ppriadku.
dakujem, ze sa pytas.
😘

badimeria
21. feb 2018

@sara22 moja cca 9+5 vieš keďže neviem kedy bola ovulka iba sexi tak cca takto ale 6.3.na tom skríningu mi presne po merajú babulku a povedia tak sa teším a ty ako už sa uzdrav ❤️a s manželikom sa hnevate alebo co sa deje?

badimeria
21. feb 2018

@rula som rada ze si v pohode si mi tu chýbala vždy si tu a zrazu nie preto ze co sa stalo❤️

evi789
21. feb 2018

@badimeria jaj ty ani nevrav.....dnes mi brali po 3x krv! Prvýkrát praskla skumavka,tak som musela este raz na krv,nepýtaj sa čo sa stalo ale vola mi včera sestra či sa viem staviť lebo nevysetrili v blave 😣😣😣😣😣...takže dnes som bola na odbere..mám volať v piatok..A bola som aj u očnej kvôli tomu dvojitému videniu..budúci utorok mi dala termín :-/ ..
Som rada ze si ok ❤❤❤