V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@agathachristie áno až v 12tt sa môže lenže každý Dr píše tehotenstvo podľa poslednej ms ktorá bola umná 27.11.2017 čiže podľa ms som už prešla 12tt preto mam výsledky ale oficiálne som ešte není 12tt ale 10tt nakoľko vieš ako som to mala posunuté v čase ms bola len ovulka preto som získala túto výhodu podľa ms 🙂 skôr sa to nemôže hovoriť ze vraj z etických dôvodov aby rodičia nepodstupovali potrat na základe pohlavia
@badimeria aspoň jedna výhoda 😊
@badimeria ahoj moja,tak včera som už mala výsledky. Stitna aj minerály úplne okej. Takže som pátrala ďalej. Obvolavala očnu kliniku ,nakoniec sa podarilo jednej mi dať termín. Vieš musela som riešiť to dvojité videnie a poviem ti pravdu bola som posrata s prepáčením...na dnes mi dali termín takže od rana som tam sedela..Bola som tam vyše 3 hod. Spravili mi sono oka ,perifériu prešetrili neurologicky,merali tlak atď atď..Nakoniec rozkvapkali..ja už roky rokúce mám 0.5 ky dioptrie... A sa mi az tak zhoršil zrak prosím ťa že už sa to prejavilo skulenim respektíve dvojitým videnim. Z polky mám teraz 1,25 A v apríli sa bude zvyšovať nakoľko nechcela hneď šokovať oko..Takže takto som moja. Verím že sa všetko upraví pekne a zmizne to dvojité videnie.
A ty ako? Všetko ok? 😘😘😘
@evi789 och moja som rada ze kravička v poriadku. A ocka to sa teda napraví keď sa ti tak pohoršil zrak môj syn je len prváčiko a už ma 1,5 z roka na rok sa mu zhoršuje ☹ ale to je asi genetika z mužovej strany majú v rodine silné dioptrie. Základ že nič vážne teraz už čo sa týka oči sú fakt všelijaké vymoženosti aj operácie kde môžeš byť bez okuliarov atď. Som rada ze si v pohode ale asi trosku času tomu treba dat kým si ocka zvyknú a polepši sa. Ja asi fajn iba som nervna že nemám sono aby som vedela ci je ok
@badimeria ja mam tiez okuliare od prvej triedy a zhorsoval sa. Mi zra az do dioptrii 3,5... potom sa mi to v dospelosti znizilo na 1,5..ale okuliare nenosim uz vobec,ale asi by som mala ist po rokoch uz na ocne..
Fuu,no ja keby cakam dievcatko ,tak mam tiez dilemu,mne sa paci totizto vela mien..vzdy som chcela Melissku,ale uz by som nedala..Simonka,Tamarka,Timea,Nikolka,Amalka sa mi pacia..Muzovi sa paci Katka,Kristinka,tak neviem keby v buducnosti cakame dievcatko ake meno dostane..kedysi sme hovorili,ze dame Pavlinka ..muz je Pavol a ja Inka,tak ze bude mat spojenie nasich mien...a nakoniec budeme mat chalana a mame po dileme🙂
Inak mne by k Vasim chalanom pasovalo meno na M,alebo aby sa v mene aspon M nachadzalo 🙂
A zlaticko nenervac ,babulka je, v poriadku urcite🙂
@melisssssa ďakujem ❤️celý čas som si myslela ze sa naozaj voláš Melisa 😀 Meno Inka by som naozaj nikdy ani netipovala Ale keď si mi toto všetko povedala tak to meno Pavlínka by vám sadlo na 100%krasne spojenie. Priam dokonale..... Keď ja sa neviem stotožniť ani s jednim menom na M ☹neviem prečo a keď si predstavím že ho bude mať navždy tak musím vybrať zodpovedne
@badimeria ano ..aj môj Alexko začal hneď 1,5 dioptriami a teraz už vyššie ,1,75.A jeho otec mal veľké..veľmi,on si dal operovať lebo je vojak z povolania,tak aj musel.
Aj z našej strany ma každý problém s videnim...Takže .. Čo už. Hlavne aby sa mi to zlepšilo.
Všetko je v poriadku s princeznou nebojkaj ❤ a mená... Zarka aj Laura je pekné.. ja som sa takto nevedela rozhodnúť tiež. Nakoniec som sa definitívne rozhodla az po pôrode keď si pýtali meno 😀 .
Inak keď som ešte nevedela že čo budeme mať tak s dievčenským menom som aj ja mala problémy.. ani som si nemyslela že to môže byť tak ťažké.
Teraz ten problém nebudem mať ak raz príde k tomu. Jasminka bude na 100% .
😘😘😘😘😘😘
@badimeria moja to pride, ved to meno si aj tak vyberie cez tvoj instinkt mala 😉 my sme pri oboch mali chalanske, no nakoniec to boli baby 😁
Ja som dlhe roky chcela saru, no nevlastna dcera ma spoluziacku, ktora sa vola tak isto priezviskom a krstnym sara 😅 tak som si povedala nie. Ja som vanda a cely zivot sa ma ludia pytaju,ze aka je to prezyvka 😂 na tu dobu to bolo dost netypicke meno.. a sranda,ze v celej nasej zakladke boli 2vandy a zrovna sme boli v 1triede 😂
Mne sa velmi pacia este mena Nina, Diana, Timea, Tamara,Nikolka.
@melisssssa to s tou Paulinkou je to super napad 😂
@badimeria Melisku som mala ako mala babiku,tak verim tomu ,keby asi 10 rokov dozadu cakam dievcatko,tak to meno dam 🙂 teraz si ho uz moc predstavit neviem...a koniec koncov isto by som mala aj ja pri vybere dilemu....ale ta Pavlinka by bola taka nasa 🙂🙂 pritom ani to meno by ma nikdy nenapadlo ani sa mi nejako extra nepacilo,ale s tym spojenim nasich mien je to uplne ine a krasne 🙂 no nie kazdy si to moze spojit 🙂🙂 inak ver tomu,ze casom sa Ti zapaci nejake meno a zapasuje ..a uz v brusku budes princeznu oslovovat..chlapcenksych mien nie je az tolko na vyber,teda aspon podla mna..My,ked sme maleho cakali ,resp.este ani nevedeli,ze to chlapec bude,tak sme ani netusili ako sa bude volat..Matus,Jakub,Matias..a nakoniec ,ked sme sa dozvedeli,ze chlapec zrazu to bol Tobias a to meno mu tak pasuje,ze ine si ani neviem predstavit...a tak mozno...taky Denis by mu paslo tiez...(postrach Denis-ide mu to na totalku z oci )
Na M napr.Marína,Mia,Michaela..
A inak vobec nemusi byt na M..date take ake sa vam zapaci 🙂
@sara22 waau,ze Vanda,tak to by som Ti nikdy netipovala 🙂 ale super meno... a ja,ze si Sara 🙂🙂
1DC
@badimeria. ovu....no myslela som ze vcera, a dnes som 15 DC a teplota zaca capla dolu, po hlieniku ani stopy, tak to zasa bude megacyklus 😡 po ms pojdem na pokec k dr.
Tesim sa z princeznicky. posielam povzbudenie.
vola sa Viktoria, chcela ju pred 10 rokmi, no bol to Daniel 😁takze sa jej splnil sen a partner suhladil s menom.
@kakatulik och moja nesmú ja viem ľahko sa to píše ťažko koná. Ja som bola na tom tak isto pri druhom dievčatá vedia ja som neznie šla pohľad na žiadnu tehotnú a keď mi niekto v okolí povedal ze čakajú ja som doma revala stále prečo to nám nevyšlo prečo sa to muselo stať. A keď som si konečne povedala dosť že idem obehať doktorov vypla myseľ a už som nato nemyslela tak práve vtedy sme s mužom mali iba raz sexik ani som nevedela ci je ovu není a ono to práve vtedy vyšlo. Čiže naozaj veľa robí psychika keď veľmi chceš vtedy to nejde skus sa uvoľniť neplač povedz si ze dosť užívaj život obeh aj Dr a možno to príde práve vtedy. 😘

@badimeria a to ti už povedali pohlavie? Ja že až v 12tt sa môže.