icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

rula
13. mar 2018

@badimeria bre ranko... no, ja pokracujem v mega dljych cykloch, dnes 33 DC a ovu nikde...pockam na ms a po nej pojdem k Dr.
Drz sa, myslim na vas tehulky🙏

kakatulik
13. mar 2018

@badimeria ahoj☺. Testovat isto nie. Som 6-7 DPO. Skorr sa ale snazim zacat zosganizovat tu operaciu,aby som nestracala cas.
A ako vy dve s Laurinkou?

badimeria
13. mar 2018

@rula
@kakatulik co to prečo sa ti tak predĺžilo ☹ och moja ja ze už je aspoň po ovulka v očakávaní Katka a kedy ideš vybaviť termín alebo predo pred operačné? Nech čím skôr idete naplno do toho. A my dve dúfam ze ôk mali sme poradňu včera ale to také o ničom len moc tlak a ako sa mam čiže až v apríli ďalšia poradňa tak neviem ako vydržím že neviem nič ani Sono. Konečne mi začína byť trochu lepšie a hnevá ma tlak mam vysoký tak teraz do ďalšej poradne musím merať každý deň a možno mi dá dáke lieky uvidíme. Každopádne stále na vás myslím a želám si už nech tu neriešim ci je ovu alebo podobne ale ze ako vám je zle a rastie brusko🙂))))

kakatulik
13. mar 2018

@badimeria no vies,ja prave teraz tak trochu hladam,ze komu sa zverim do ruk. Ja zijem v AT a som tu i poistena,ale najradsej by som sa nechala operovat na SK aj ked je to mozno divne a hlavne by to bolo komplokovane,lebo poistovna mi pri planovanej operacii preplati iba cast nakladov......
Este sa popytam tu a rozhodnem . Do konca mesiaca musim mat termin OP.

Joooj,tak tlak ta trapi,snad by bolo lepsie keby ti dali nejake lahsie tabletky.....kolko je v tomto pripade vysoky tlak?

badimeria
13. mar 2018

@kakatulik umná ta druha hodnota mávam tak 130/98 alebo 128/96 a tak no. Myslím ze v BA sa nájde dobrý lekár baby ti isto poradia niekoho aj @rula bola nedávno opýtaj sa jej kde a ako bola spokojná.

kakatulik
13. mar 2018

@badimeria ja by som aj vedela ku komu na SK. V tom problem nemam....len tie technicke zalezitosti okolo toho....niekto,kto je dobry diagnostik,este nemusi by dobry operater.

badimeria
13. mar 2018

@kakatulik to áno. Hlavne sa dobre rozhodni a nech to máš čím skôr za sebou. ❤️

kakatulik
13. mar 2018

@badimeria jasne,dakujem!

evi789
13. mar 2018

@badimeria ahoj moja,
Ja som dnes 11Dc ,sledujem si ovulaciu pomocou testov tak uvidíme 🙂

rula
13. mar 2018

Som smutna, krsniatko neterka bola tehotna, dnes v noci v 17 tt dostala kontrakcie a bolesti a porodila mrtveho Oliverka. Ma uz 2 synov, 10 a 2r. velmi ju to boli.

sticker
kakatulik
13. mar 2018

@rula ach Boze! Je mi to veeelmi luto😔

rula
13. mar 2018

@kakatulik no, je to tazke, co vsetko zeny musia prezit.... ma len 28 rokov, a toto bolo planovane babenko, pracovali na nom....

kakatulik
13. mar 2018

@rula to ho aj potratila doma??

badimeria
13. mar 2018

@rula to prečo sa deje toto sa ťažko číta nie ešte zažije ☹ je mi to ľúto chúďatko ja vždy vravím ze človek nikdy nevie co sa stane nech robí čo robí a nech chodí k Dr ako chce takéto čosi sa stane bez toho aby sa tomu dalo zabrániť ☹môj strach sa stupňuje a hlavne skóre zotavenie prajem i keď už psychikou to bude ťažké aj do budúcna ja som už tým poznacena

sara34valentina
13. mar 2018

@rula bože chudatko, modli Sa za nu, nech jej Boh silu da

rula
14. mar 2018

ano , modlime sa, aj s manzelom, aby sa rychlo zotavila a bola zasa ,,v pohode,,. Je v nemocnici, len sme vcera volali, byvaju na Orave.

melisssssa
14. mar 2018

@rula och,to mi je strasne luto...skore zotavenie jej prajem...

rula
14. mar 2018

@melisssssa dakujem. a Ty sa ako mas?

melisssssa
14. mar 2018

@rula dakujem za opytanie🙂 ja sa mam celkom dobre,momentalne nachladnuto,ale uz lepsie🙂 a ty sa mas inak ako?

rula
14. mar 2018

@melisssssa mam sa dobre. co sa tya snazenia od oktobrovej laparky mi nejde nabehnut moj cyklus, dnes som 35DC, ovu nikde, ani hlien, graf uplne rozhadzany...naprd. Stale ma odvtedy boli brucho na ms. ale mam rekord v testovani, uz netestujem, posledny bol 7.1 mal ducha na dr. Max. tak uz ani testom neverim.

melisssssa
16. mar 2018

@rula fuuha,tak dufam,ze sa ti cyklus coskoro unormalni..inak ja som mavala tiez cykly rozhadzane..tak verim tomu ,ze najblizsie testovanie uz bude pozitivne🙂🙂 a mozno si uz tehu a ani o tom nevies 🙂

rula
16. mar 2018

@melisssssa aaale prd, nedalo mI to, rano som po sto rokoch ocikala a je bieeely, aaach, fakt ta ovu este nebola

evi789
16. mar 2018

Caute baby. Podľa Vás prebehne ovulka ešte tento mesiac? Veľa chyba ešte? Ci to vyzerá na anovulak?

evi789
16. mar 2018

Ja sa veľmi nevyznám v tomto....teraz po prvýkrát testujem a to hneď v zlý mesiac zjavne 😂😂😂😣😣

badimeria
16. mar 2018

@evi789 ahojkaj no zatiaľ to není ovulka no testovala by som ďalej každý deň nakoľko od zajtra môže silniet.Ja som dakedy mala tiež ovulku až na 20dc pri tomto tehu až na 30dc zjavne. Ona podľa mňa príde určite ovulka. 😘

evi789
16. mar 2018

@badimeria ďakujem moja za povzbudenie. Teplotu mám tiež nízku zatiaľ takže verím že príde..aj keď neskôr ale príde 😉 .
A ty sa mi ako máš? Brusenko rastie Už? 😍😍😍

sara22
16. mar 2018

@evi789 ja mam 28/29 dnovy cyklus a pozitivne testy mavam az 20./21.dc

evi789
16. mar 2018

@sara22 joj tak super,ešte nie je nic stratené 🙂 Ďakujem 😘

sara22
16. mar 2018

@evi789 urcite nie 😉

sara22
16. mar 2018