V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@evi789 Evka akooo, ms dosla potvora?
Mne dnes, tak sa informujem ci sme "v tom" spolu 😀😀
Som tu teraz viacej nebola ako bola, mali sme oslavy, chystanie, okrem Laurinly som mala este aj nase krsniatko ktore je o 3mesiace starsie od malej tak sme mali veselo, nebol moc cas na internet tak idem dohanat trosku 😆😆
@rula choď do Ferticentu. Veď nemusíš podstúpiť IVF. Nútia ho asi každej keďže z toho tečú peniaze, tak by som im hneď vo dverách povedala nech mi to ani nenukaju. Nech skúsia niečo iné. Možno nájdu problém. Nejaké alternatívne metódy si neskúšala?
@nicolettka2126 😀😀😀hej hej ,už som dva dni po nej 😀😀😀😀😀😀.
Tak si mala asi fakt veselo 🙂 😀 .Viem co to je 😀.. denno denne mam na starosť 20 krpcov 😊😊😊
Takže v tom jedeme spoluuuu 😋😋😋
@agathachristie ach jaj....tomuto som sa tak vzpierala, pojdeme na konzultaciu ale ruzovo to nevidim, vzhladom na vek budu ponukat rovno ivf. v juli mam 44
@rula ahojkaj a ako dopadli výsledky z krvicky. Štítna atď??? Prosím ťa chod tam keď aj manžel súhlasí. Naozaj nemusíš hneď podstúpiť IVF. Najprv to skúsia určite prirodzene možno dáke hormóny injekcie treba chodiť na folikometriu keď sledujú kedy nastane 9vulka nákazu vám sexik vtedy a vtedy a ak sa aj napriek tomu by nepodarilo potom vám navrhnú asi tu možnosť. Viem ze sa ti nepáči ale keby...... Skúsila by som aj to ak pan Boh chce budeš tehu ak nie tak by ani toto nevyšlo.... Neháj to naňho a ty iba skus všetko dostupné a ako ma byt tak bude strašne si prajem aby si už bola tehu❤️❤️❤️
@evi789 eeeej tak to mas na starost trooooosilinku viac deticiek ako som mala ja 😀😀 jedna nula hore dole vsak? 😅😅
V skolke pracujes cicus?
A teraz vas caka ta dovolenka ze anooo? Uz by to mohlo vyyyjst 😍
@rula pozri vždy ich môžeš poslať do čerta. Ak uvidíš, že im ide len o IVF tak sa otoč a kašli na nich. Nemáš čo stratiť si myslím.
@nicolettka2126 jasnacka čo po tej nule 😂😂😂.
V jaslickach robím moja 😊😊.
Budúci víkend ideme anooo 🙂 možno som ťa počkám chápeš 🙂 maj je tu raz-dva 😀
dakujem za povzbudenie, vysledky z krvi budem vediet zajtra, ozvem sa.Dobru nocku.
@evi789 hahaaaa no aky si ty poklad 😍😍😘😘
Zeby sa sme spolu gulatili? Ked nam to nevyslo naraz pri prvom tehu tak mozno teraz 😀😀
To by som bola veeelmi rada 😘
@nicolettka2126 uvidíme ako to vyjde :-* mne to je už aj v podstate jedno kedy to príde. Príde keď tu bude chvíľa,dusicka si nás nájde ❤❤❤
takze jeden hormon co sa tyka stitnej zlazy mam na jeden krizik zvyseny, ostatne ok,
a AMH 0,047 !!!!! 🤔tak tu uz pomoze jedine zazrak
@rula no moja.Prave to slúži na dozrievanie folikov čiže teraz je naozaj potrebné zájsť do centra a začnú ti stimulovať vaječníky hormónmi a ak to nepôjde ani tak bude potrebné podstúpiť IVF. Prosím teraz už naozaj čas hra rolu nemôžeš sa ďalej brániť skus všetko. A čo veľmi pomáha zvýšiť hladinu AMH je užívanie vitamínu D3 ja keď som chodila do centra Helios unas keď sme mali tiež problém tam mi to všetko rozprávali a z takej nízkej hodnoty niekomu sa zvýšilo na dva a žena už pri hodnote 1 AMH dokáže byť tehu bez akejkolv3k pomoci ja som mala problém tiež s týmto hormónov ale zas opačný zvýšená lebo mam PCO vaječníky.
@rula. nevadi. Nastartuje sa to. Ta moja kamoska o ktorejrej stale pisem otehotnela prirodzene pri hodnote AMH 0,01.
AMH nehovori o skutocnej ovariallnej rezerve.,ale len o tych na povrchu. AMH je take BUBU...
Ake mas FSH?
Zacni s tym D3. Najjlepsie v olejovej forme.
Zacat treba 3mesiaiace s vysou davkou.
Zlepsi sa to!😘
dakujem za podporu, kupim vitaminik a v pondelok ideme do FC, uvidime, co dalej
@rula som šťastná ze ideš aspoň skúsiť. Naozaj im povedz ze to chceš skúsiť najprv prirodzene teda s pomocou hormónou stimulácie a potom ak by nič.... Uvidíš ako sa budeš ďalej cítiť no ja stále verím ze keď sa nasadí vitamín A troska ta naštartujú že to proste príde. Ja tomu verim❤️Len prečo ti to skôr nevzali a už dávnejšie nepomohli ☹
Robili,len neviem,ci zle😣
Teda,take zle.
stary gyndos so mnou nic nerobil, novy ma riesi uz rok, aj ten HP som mala robeny , daval tomu sancu prirodzene ale bez akychkolvek liekov, nic mi nepredpisal, no po laparke som takto dopadla..
vysledky sa rapidne zhorsili a sanca je miziva, nechce sa mi do toho ist, vyhodene prachy
@rula nechaj to pár dní odležať a uvidíš.
vobec tam nechcem ist, idem len kvoli mm, aby mi to raz nevycital...

prezijem vela stresu, bolesti a sklamania, bojim sa
@rula aspoň skus moja aspoň tak ako ja brala som hormóny iné si ich pichá Li a potom už iba sledovali ako dozrieva folik a keď už bol veľký kázal mat sexik a potom praskol a bud došlo k oplodnení alebo nie toto moc nestojí iba klasický ako liek v lekárni a vždy to sono 20€skus aspoň toto trocha nech ta na stimulujú plus ten vitamín A uvidíš ci to príde.... Prečo sa vzdávas keď ti jediná si mala vždy toľko síl za nás aj za mňa verila si a vyšlo mi to ja teraz verím tebe!!!

@badimeria no ak kako? dnes rano uz si nasla?😂
no ja seba radsej nekomentujem, vcera mi zobral krv na HP, AMH, stitnu zlazu a som vyfasovala doporucenie do ferticentu BA. Bije sa to vo mne....muz mi kazal tam zavolat.