V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@badimeria ahoooj babulka nasa, tesim sa velmi prevelmi ze Laurinka je v poriadku, ze sa jej v brusku dobre dari😍😍 no ako to zbehlo, uz mas polovicku tehu za sebou, ani pravda neni😊 A ako sa inak citis po zdravotnej stranke, lepsie uz?
@majuskabobi ahhojkyyy vidim, ze sa snazis o 106 sto. drzim palce, nech uz si konecne v tom. kludne ma mozes aj s @kakatulik predbehnut, nenahnevam 👭💕
@rula 😘 zlatko, ja sa snazim, hlavne že muža nemam doma 🙂
@rula tento cyklus mam skusobny so sojou v kombinacii so spirulinou, miesto clostylu a uvidm ako sa telo zachova..na hlien to zabralo nenormalne 🙂 ved skus aj ty, a nehadz flintu do zita, budeme v tom spolu, este tento rok, neboj
@majuskabobi neboj, nehadzem flintu do zita, cela skupina m tu drzi v plnom zapale, takze sme nepolavili. momentalne si davam do poriadku hodnoty stitnej zlazy a verim,ze do konca roku budeme cakat babenecko
@rula tak tak treba verit 😘
@majuskabobi spirulina len doplnook, napr ako chia semiacka.. Ja som ju papala ako detox, mozes si ju dat na vycistenie organizmu a zatial ženy Aj lahsie otehotneli.. Beries 3-4mes v kuse Potom pauza
@majuskabobi ahoj,ako zabrala soja? Ako si ju brala? Zu Bola ovulka,alebo nie🙂
@nicolettka2126
@rula ďakujem vám TP je 19.9. No cítim sa celkom fajn zvykla som si na tie iné problémi takže v pohode 🙂 Ja som skôr zvedavá ci ku vašej Laurinke hneď na prvý krát sa zadari druhé mimi👶silné držím palce @rula ja verím ze keď sa štítna úpravi budeš tiež tehu a berieš už aj vitamín?
@sara34valentina ok ,takze nevadi ani po ovulke..dikicko😙
@kakatulik ovulka este nebola, testy su zatial negativne, ale plodny hlien som zaznamenala uz vcera.celkom ma to prekvapilo, lebo po clostyle som aj pocas ovulky mala velmi malinko hlienu, a to mal podla dokiho nastartovat mega ovulku 😳 teraz som brala soju v tom case ako som bravala clostyl a pridala som spirulinu od ms.. takze neviem komu vdacim za plodny hlien,ale som rada 😇😇😇😉
@majuskabobi urcite soji. Spirulina dodava ziviny.
@badimeria to som velmi rada ze uz si to komecne aj uzivas moja tesim sa veeelmi 😍😍
A dakujeme krasne, no sama som velmi zvedava, ale teda bola by som velmi velmi prekvapena keby to na prvy raz vyšlo 😊 Ale inak, ja co bocianov moc nevidavam, tak si oredstav ze vcera ako som s malou isla autom domov tak nad nami oreletel jeden veeeelky, taky bol kraasny, este aj malá ako ho zbadala tak kricala ze jeeeeej 😍 tak uvidime ci to bolo nejake znamenie, ja to zatial beriem sportovo, co som rada lebo viem ako velmi ma ovplyvnovala psychika ked som bola zakazdym sklamana z prichodu ms 😊
@kakatulik obe mi robia dobre, takze dufam, ze sa moje telo umudri a da mi co chcem 🤣😌
@nicolettka2126 mojka,no uz mame posledny vecer, muz pomaly znasa tasky do auta ☹
Zajtra rano ranajky, potom rychlo dobalit a hned kupat,nech este nieco poblbneme,kym baby budu nervne z unavy 😁
Strasne blbnu vo vode, dnes starsia,3rocna, dala salto do vody,ze skace sipku 😅 a strasne bola urazena,ked jej to plavcik zakazal 😂
@sara22 jeeej zlaticko malee, no musela byt podarena😀😀 Ale aspon ste sa vyblaznili, oddychli si a trosku vypli od kazdodenneho stereotypu😊 Som rada ze sa aj tebe aj dievcatam tak pacilo😘😘
@nicolettka2126 vyblaznili ano, no moc neoddychli, ved to sa pri 2malych detoch neda 😂 ale aspon zmena prostredia, to spravi na psychiku vela 😁 vcera som uz nalozila 3pracky,o 22 ani nevedela,ze niekde bola, taka som bola vycerpana 😅
@evi789 Evkaaaaa no akooo, co noveho? Tusim si uz vcera mala dostat ms ci? Dufam ze nedoslaaaa 😊
@nicolettka2126 a ty co,este netestujes? 😁 Ci pockas do utorka?
@sara22 waaau ty si tak presne pamatas kedy mam dostat ms? 😀😀 Vies co aj by som testla ale nemam doma tehu testy 😅 Takze povinne musim pockat kym ich v pondelok kupim, ak ma teda neoredbehne ms😂
@nicolettka2126 @evi789 no čakám ako na ihlach 🙂
@badimeria zlataaaa 😘 Ja som orave objednala z netu tehu testy, ak by nejakym zazrakom(co si nemyslim) dosli uz v pondelok tak testnem a ak nie tak kupim tu v lekarni ak budu mat otvorene a mozno tiez skusim na vecer v pondelok a ked tak v utorok rano, len teda, nech ma nepredbehne ms😆
@nicolettka2126 ako by moj mangel povedal,ja si pamatam vsetky somariny 😂😅
@sara22 dikiiiiiii 😂😂😂😂😂😂😂 ale pamat mas ukazkovu teda 😆 kazdopadne ked budem mat nove info tak sa tu s vami podelim ci uz to bude 1.DC alebo dve ciarocky 😘😘
@nicolettka2126
@badimeria
Ahojte, zatiaľ ešte nič,podľa apky včera mala prísť ale zatiaľ ešte nič..No myslím že tie 3 dni musím už brať s rezervou ..lebo posledné mesiace to tak nejak vždy bolo.
Tento mesiac ma zas nič nebolelo,žiadne pms..akurát včera v deň keď mala prísť ma začali bolieť prsia dosť a aj brucho zacalo teraz trosilinku pobolievat..takze uvidime ale podla mna to bude ms 🙂 ❤
kocky moje drzim vam prsty moc moc😘😘😘

@sara22 waaaaau tak to znie naozaj bombasticky, sa citis teraz ako v rozprávk vsak? 😊
Len si oekne uzivajte, vychutnajte si este tie dva dnicky, potom prichadza zase stereotyp😊
Inak, tie tobogany milejm aj jaa, boze vtedy sa citim ako male dieta, bezstarostne, ktore ma povinnost len sa zabavat a hrat😍