V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
ahojte babiky, vsetky pozdravujem, tehuľky, ako to zvladate? Modlim sa za Vas.
@rula ahojkaj no ja už ťažko odpočítavanie dní 19.9. do toho ma chytil zub 8micka na vytrhnutie no nik to nechce urobiť lebo picham do bruška plus tehu tie bolesti neprajem nikomu otvorili zúbok každý deň na čistenie nepomohlo bolel tak mi dali ATB na preliiecenie.A aby mi nebolo málo urobil sa mi pupocny pruh že teraz stým nič po pôrode zoperuju .Celá som už dodrbkana ☹
Takz ja tak 🙂unavená vyčerpaná z bolesti až až ak by to došlo teraz neviem ako to dám.A ty ako užívaš leto?
@rula moja ešte som sa chcela niečo opýtať ak ťa to neurazí?Nepremýšľali ste adoptovať si dieťatko predsa aj také môže dostať druhú šancu na život?Viem že možno to nebude hneď že tam je asi tiež dáky poradovník no len ma to napadlo.Urcite by ste boli skvelý rodičia či táto možnosť pre vás vôbec není?
@badimeria cyklus, sa ustaluje, ale je dost dlhy, cca 43 DC. Mavala som 26_32. Ale funguje, sledujem len hlien, ten je ukazkovy.
Co s tyka adopcie, to sme sa zhodli este pred svadbou, ze urcite nie. Proste to tak obaja citime. Mam kamosky, co maju adoptovane deti, vsetko ok, ale ja na toto nue som vnutorne stotoznena.
@rula jasné iba som sa chcela opýtať a samozrejme rešpektujem tvoj názor.Clovek aj tak nikdy nevie či motyka nestretli a ono to vinde.No celkom dlhý ccyklus aj ja som taký mávala a dakedy sa upravil vtedy som vždy otehotnela a potom zas úplne naprd som zvedavá aký bude po 3porode.
Ahoj babule hlásil sa že som plná nervou a strachu 😆termín mam 19.9. bolí ma s prestávkami niekoľko dní už asi všetko a udiera do krížov prišiel najmä fakt že strach a.ani neviem čoho bojím ale bojím asi bolesti zdravia onas a celkovo.Ako sa máte ostatné tehuľky aj netehulky?Och každý večer zaspávam so strachom čo ak už to príde......Nikolka ty ako snazilkujes?
@badimeria ahoj moja..neboj sa zvladla si to uz 2x,zvladnes aj teraz 🙂🙂 ale uplne ta chapem,davam tomu mesiac a prepadne ten strach aj mna 🙂 Budem ti drzkat palceky,aby bol porod rychly a co najmenej bolestivy..urcite budete obidve v poriadku a zvladnes to na jednotku 🙂🙂 uz sa ti to bliiizi..strasne rychlo ten cas leti...
@melisssssa ahojkaj áno máš pravdu moc rýchlo to ušlo pri moj jich deťoch som to nestíhala až tak intenzívne vnímať.Kedy máš ty termín?Ďakujem za povzbudenie este ze ide aj môj manžel 🙂Kufor už mám zbalený len čakať zas 3hodiny a ja nespim to už je hrozne .
ahojte tehulky,uz som pridalala na modlitbach, nebojte sa, porody prebehnu dobre. Prajem pokoj a vyorosujem zdravie. pa
@badimeria no presne,ked si to porovnam s prvym tehu ,tak toto ani neviem ako rychlo bezi...a pri malom ani nemam cas 🙂 ja 14.11 mam termin..ja este ani vecicky nemam potriedene,pokupovane nemam..vlastne nic..ale tento mesiac sa uz do toho pustim 🙂🙂 a pri chlapcoch si muza nemala pri porode?
@melisssssa mala pri oboch vždy bol primne našťastie 🙂 išiel vždy doskriabqny na ruke keďže mne nemôžu dať epidural kôli tomu čo riedim krvicku tak si užil hi @rula ty si poklad že sa zanas prihovárala ďakujem😘 Baby inak mňa už týždeň riadne boli spodok kríze nesedim nespim boli na poradni mi povedala že zatiaľ už mám zmeinuty krcok.V utorok mám ďalšiu poradňu no som zvedavá ....či sa skracuje či sa to už trošku pohlo.
@badimeria ahoj. Už to máš na spadnutie. Ja sa celkovo necítim dobre mam stále nevoľnosti, ale pôrodu sa nebojím. Teším sa naň. Akurát mi lezú na nervy poradne u dr a teraz už každý týždeň. Pre malého mám nachystané len nejaké oblečenie ináč to neriešim. Zabezpečila som si dopredu súkromnú pôrodnú asistentku a laktacnu poradkyňu. Tieto veci považujem za dôležité. Neboj sa všetko dobre dopadne veď už si skúsená rodička a mama 😊 držím palce
@badimeria no ved super,ked bol a aj bude 🙂 moj pojde tiez🙂 no ja epidural mozem,ale ani za svet by som ho nedala 🙂🙂 ja som strasny posero co sa injekcii tyka,tak si to odtrpim..ja som len strasne zvedava na tento porod..celkovo sa nebojim,ved ked som zvladla 2 dni na vyvolavackach v kontrakciach ,zvladnem aj teraz...akurat obcas rozmyslam,ze ake to bude ked to na mna pride v termine 🙂🙂🙂 co by som teda aj chcela,nechcem zasa prenasat 10 dni :-[
No som zvedava kedy sa tebe bambulka narodi ,ked uz sa necitis moc dobre 🙂 a co Maximko? Ako si on uvedomuje,ze bude mat sestricku? Ja som najviac zvedava ako prijme Tobik surodenca 🙂
@melisssssa juj tak ty si aká silná ženská keď si toto zvládla.Maximko najprv ani počuť otom že príde Laurina domov stále povedal Lola preč.A už za tie mesiace si tak zvykol keď somnou nakupoval pral zehlil zariadoval že mami príde Lalika už ideš zobrať do nemocnice?Už sa teší už je to sestrička donedavna mal iba bračeka😂.A tvoj Tobinko čo NATO hovorí?Inak ja som tiez na ihly total posero vždy vrestim keď mi napichuju kanilu a aj pri odberoch😀Verím že teraz prenášať určite nebudeš telo už je podľa mňa pripravené
@agathachristie
@agathachristie a ty moja máš kedy termín?Niekde kúsok primne ak dobre pamätám.Super že si si toto všetko zariadila.Ja zas kohút nejdem tak máme vybavené mliečko Nutrilon na rok zadarmo.Teraz je taká štúdia od Nutrilon v každom meste je daka dr čo to sprostredkuje ale musíš mať v rodine alergika buď muž ty alebo deti.Twkze trošku ušetríme 🙂
@badimeria zlatyyy...to ti uz takto rozprava??? No ja odpadnem 🙂 takze strucne..moj maly na to nehovori nic 🙂🙂🙂 ale ked mu poviem,ze kde je babatko,alebo kde ma braceka vzdy pride a vyhrnie mi tricko a ukaze na brusko,da boztek,pohladka...aj mu hovorim,ze za chvilku bude mat braceka atd..aj sa usmieva,ale ci realne aj vie,tazko povedat 🙂 myslim,ze nie 🙂 ale sestra ma za 3 tyzdne tiez termin,tak ked sa jej drobec narodi som zvedava ako bude moj reagovat 🙂
Pocuj a to ako s tym nutrilonom? To som este nepocula...ja tiez kojit isto nebudem,ako vyskusam,ale kedze nemam mliecne zlazy,tak pochybujem...
Dievcata ahojte...preco nebudete kojit?...len tazka....😘
@kakatulik ahoj,ako som vyssie pisala nemam vyvinute mliecne zlazy,tak nemozem mliecko produkovat...tak,ale vyskusat vyskusam,ale moc tomu neverim,ze by sa nieco zmenilo..pri malom som tiez nemala.. :(
@melisssssa
@kakatulik ja mám to isté nemám žľazy a pri každom sa mi mliečko v nemocnici spustilo a keď som odchádzala domov vždy už žiadne nebolo ale bolo ho málinko v nemocnici som hneď prikrmovala.A ani Maxim už plnohodnotné rozpráva všetko povie zaspievala sama som prekvapená že od roku mu to v celku šlo Maťko bol vtom pomalší.A pošlem ti link do pošty ako je to s Nutrilon aj skús prosím do pošty mi napísať v akom meste navštevujete dr a nájdem tieto aj ktorá dr tá môže zaradiť do toho programu a hlavne nesmú mu v nemocnici dať iné ako nutrilon
@badimeria ahoooj zlatickooo, nooo tak ty uz mas veru na spadnutie porod 😍 Velmo sa tesim uz na ten den ked nam naosies krasnu novinu 😍 Uz som zvedava a nedockava, uz to asi naozaj kazdy den moze prist vsakze? 😊 A kde budes rodit?
@nicolettka2126 ahojkaj budem rodiť unas v Martine 🙂 práve som daka ko zas tie bolesti ☹(( a ani už môžem hocikedy a co vaše snažilkovanie❤️
@badimeria vecer to na teba prichadza vzdy? Alebo to trva aj cez den? No mozno uz pojdes zlatko pomalinky, som zvedava 😊
A nase snazilkovanie vyzera byt zatial uspesne, ale klop klop, naozaj som opatrna pre istotu zatial 😊
@nicolettka2126 drzim palceky :-*
@nicolettka2126 ráno som sa k dr lebo to boli bez prestávky stále tak krcok má už iba 1cm a všetko zmeknute takže už asi hocikedy ak to neprestane už to pôjde držím palce že čoskoro nám oznámia krásnu novinku 🙂

@rula mrzi ma to, ze si musela tym prejst, drzkaj Sa, a mas Recht
Boh vie, čo robi.
❤️