V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Čaute baby a
@nicolettka2126
@littledesire možno blbá otázka ale po sexiku koľko ležíte? Lebo ja som vcera ležala dlho dost si myslim a pomaly ale isto vsetko potom vytekalo aj ked som sa snažila to udržať dni co najviac a co najdlhšie. Najlepsi bojovníci ale zostávajú však 🙂
@tamcika najlepsi bojovnik ostane udrzi sa aj ked sa hned postavis, aj ked ides hned cikať alebo hodit sprsku 😉
Ja napriklad nezvyknem dlho lezat, tak 2minutky max 🙂
@nicolettka2126 dakujeeem 😲
@tamcika no presne aj mna toto stvalo cez vikend, ja som sa snazila aspon 10 -15 min. ale ked ja mam pocit, ze ked mm ide von tak ze nieco vytecie, :D a velmi som sa bala ze vsetko :D:D potom vyzeram jak debil ze sa to snazim zufalo udrzat dnu :D:D:D komicke no :D:D:D
Ale tak ukludnujem sa tym, ze hadam nie vsetko ide von .. 🙂
u mna je este mierne "horsie" to, ze ja strasne oblubujem ked som hore hm.. a to potom sa tazsie udrziava nieco dnu :D
@ajajaj00
@nicolettka2126 ja veru nemavam ziadne priznaky ked mam dostat ms,akurat potom ma trochu zacne boliet brucho...je to normalne?
@radka0 ja tiez mavam az v ten den ked.dostanem alebo.na druhy den..Teraz mam.prvy raz taketo.stavy tak veeelmi dufam ze to.nie je spustajuca sa MS ale tehu 🙂
@tamcika
@littledesire treba si cikulu zapchat tamponom 😂😂 ja sa snazim lezat aspon polhodku a dalsiu polhodku stepujem pred wckom a aj tak to vytecie😀 niekedy je to aj na vymenu 2 gatiek 😂😂 inac mi oblubujeme zozadu a tiez som muza minule karala,ze musim byt na chrbte aj tak si spravil po svojom 😊😊
@nicolettka2126 drzim palce, ak nie,sme uz v junovkach 😊😊
@nicolettka2126 inak já sa dnes cítim presne ako ty, nechapem ako som dokázala muzikovi pozehlit košele ale uz nemal v čomu chodiť chudák tak som musela 😀 držíme palce nech to vyjde
@mmoni89 no kazdopadne su to zaujimave pocity 😀 Mam pocit ze tu v praci zaspim 😀
A tebe by kedy nemala prist potvora? 🙂
@majuskabobi dakujem pekne 🙂 V kutiku duse vsak dufam ze uz jediné miesto kam sa presuniem budu februarovky 2016 😀 😀 Ale.som naivna, co? 😀
Ale kdyby neco palim za vami 🙂
@nicolettka2126 Správne! 🙂 Február 2016 a nie snazilky 😀
@evi789 musiiiiiiiii to vyjst 🙂 🙂
@majuskabobi
@littledesire
@nicolettka2126 toto som potrebovala počuť 🙂 lebo ja som asi hodku ležala, potom som išla na wecko s kým som tam doska vsetko v gatkach 🙂 moj muzik je stotožnený s tým ze skončiť sa to musí tak ze som na chrbte ja 🙂 bohužiaľ musí vydržať 🙂 a naštastie súhlasil tak som rada. Takze dufam ze bojovník sa udrží. Vcera sme sa smiali ze ci sa uz mozem postaviť ci bojovník uz je za zákrutou :D baby a co mame novú skupinu? Ja dnes po robote testnem a uz dnes čakám ze ovu môže byt pozitívny. Dufam
@tamcika hehe zalezi mozno este od toho co vsetko je v tych gatkach, lebo ja sa upokojujem tym, ze nie len manzelovi bojovnici ale aj moj hlienik, gelik a tak :D chapete.. :D
A hej mame novu skupinu, no bola tu velka odozva ze treba junovky :D
daj potom fotku testiku 🙂
Jooj baby ja mam taky blby vnutorny citak ze pride ta mrcha hnusnaaaaa ochhh :-/
@nicolettka2126 nie nie nie prestaaan moja nemozee
@nicolettka2126 Ja mám este kolko dní a uz ma bolí cca 2 dni brusko akoby mala príst... nechapem preco ma musi takto trapit...v podstate ma bolí uz predtym ako pride a potom zas 5 dni ked ju budem mat...nespravodliva mrchana 😠
@nicolettka2126 moja nevzdavaj to psychicky.. 🙂 mysli na pekne..
ja sa citim dnes uplne divne, lebo mna dnes boli brucho ako na kramy... normalne nechapem..
@ajajaj00
@evi789
@littledesire jooj baby psychika sa ao mnou nepekne zahrava 😀 Uz sa o chvilku prefackam aby som si skludnila myslienky a negativizmus 😀
@nicolettka2126 Daj si facku 😀 😀 😀
@nicolettka2126 hej, prefackaj, aj ja by som mala sa prefackat tiez.. za nahovaranie si :D
@nicolettka2126 myslim si ze je nas tu viac co by si zasluzili prefackat aj ja som medzi nimi
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@evi789
@littledesire
@ajajaj00 no vidim ze v tom nie som sama 😀 Takze zeny kazda povinne jednu jemnulinku facecku a uz sa skludníme 😀 😀
@nicolettka2126 uz sa staloo 🙂
@nicolettka2126 idem na wc si dat :D
@littledesire nieze sa splachnes 😀 😀 😀 😀

@ajajaj00 tak nech vsetko sobre dopadne a uz nech co najskor pridas tehu testik s dvomi ciarockami 🙂