icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

evi789
6. jún 2015

@miamoja2012 tak s tou kamarátkou to je fakt zázrak 🙂. 😵

rula
7. jún 2015

Krásnu nedeľu ženičky prajeeem.

sara005
7. jún 2015

Ahojte, chcela by som sa s tymi skusenejsimi poradit ci je taketo mierne tmavnutie testov normalne. Mrcha mala dorazit pre 5 dnami a nastastie neprisla. Na fotke je horny test zo stvrtka, stredny z piatka a spodny z dnesneho rana. Rovnako silne ciarky som zatial teda nemala. Dakujem za vsetky rady 🙂

rula
7. jún 2015

@sara005 jeeeej ako Ti to krásne silnie, už nemusíš mať žiadne obavy a užívajte si s mm tehu.

evi789
7. jún 2015

@sara005 určite je všetko na spravnej ceste 🙂 Gratulujem 🙂

littledesire
7. jún 2015

@sara005 je to super, porovnaj si stvrtok a sobota, hcg rastie obden 🙂

sara005
7. jún 2015

@littledesire V sobotu som rano nemala doma tento test, robila som si namacaci a tam bola ta intenzita ina, aj ma to trochu vylakalo. Tak som si ten namacaci robila aj vcera vecer a divne ze vysiel tmavsi ako ranny. No jak sibnuta som viem :D

littledesire
7. jún 2015

@sara005 kady ttest inak ukazem preto porovnavaj len rovnaku znacku.. ;) a ano, niekomu ukazuje viac poobede ci vecer ;) nemusis byt vylakana, je to v poriadku, urob za dva dni, ale rovnaka znacka ;)

sara005
7. jún 2015

@littledesire vies dlho sme sa snazili a ked to konecne prislo tak sa bojim sklamania. ale dnesny test ma trosku ukludnil a aj vase prispevky samozrejme

evi789
7. jún 2015

@sara005 určite je všetko na spravnej ceste 🙂 Gratulujem 🙂

evi789
7. jún 2015

@epsonka45 ahoj 🙂 no ako?

sara34valentina
7. jún 2015

@littledesire ahoj stratena :P tak drzim palce, mna v noci bolelo brusko akoby som mala menstruaciu mat ...................este som len 5dc po ovulke .,.......................tak neviem ci sa mi len hormony zblaznili 😠 😠 😠 😠

sara34valentina
7. jún 2015

@sara005 graatulujem 🙂

sara34valentina
7. jún 2015

@sara005
@sara005 ano krasne to tmavne nemaj srtrachu zajtra bude uplne silny,,,,kazdemu ide hore hcg inak ale tmavne a to je podstatne, ukludni sa pekne a teskaj sa 😉

sara34valentina
7. jún 2015

@evi789 ked sa budes sprchovat strc si tam jemne prst ( ved je to to iste ako ked si davas tampon, len namiesto tamponu mas prst :P ) a ak je vysoko si tehu ak je nizko a mäkne pride ms :P tak mi to opisala jedna tehulka ,,,ja som to tiez este neskusala 🙂

rula
7. jún 2015

@sara005 to je v poriadku, niekedy sa to stáva , že test je poobede silnejší ako ráno.

evi789
7. jún 2015

@sara34valentina no dobre, skúsim 😀
ale včera som čítala že to má byť nízko 😕

sara34valentina
7. jún 2015

@evi789 nizko je vtedy ked pride ms,,,,,,,,,,,ked mas ovulku mas mierne bolesti a maternica je pootvorena ....po oplodneni, co uz u teba ak si, .... prebehlo..................................cize sa maternica uzavrie utvori sa biely husty vytok ktory chrani krcok a je tvrdy krcok a ochranuje plod .....je ustupeny hore..............ak ku oplodneniu nedoslo, je nizko a maäkkunky a pride ms 🙂

epsonka45
7. jún 2015

@evi789 takze u mna takto

sara34valentina
7. jún 2015

@epsonka45 gratulujem 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅

rula
7. jún 2015

@epsonka45 waaaaaaaa jeeej teším sa a gratulujeeem, tak to je úžasná správa na nedeľu. Juchuuu. Koľkáty si deň cyklu ? a koľko Ti mešká ?

vikina6
7. jún 2015

@sara34valentina áno toto s tym krckom som skúsila,už včera som vedela že dnes príde mrcha,
@evi789 tak U mňa fungovalo,ale bohužiaľ druhá možnosť

epsonka45
7. jún 2015

@rula 7 dni meska

sara34valentina
7. jún 2015

@vikina6 takze ked je dolu a je mäkky pride ms? no super som zvedava kde bude ten moj o tyzden

rula
7. jún 2015

@epsonka45 aj si cítils niečo ? nejaké príznaky ?

evi789
7. jún 2015

@sara34valentina skúsila som 😀 rehocem sa na sebe 😀. No, ale neviem či som správne hmatala.. je tam tvrdé. MS by mohla prísť od dnes.... zajtra skúsim test..

@epsonka45 super krásne výsledky 😵

epsonka45
7. jún 2015

@rula boli ma jeden prsnik a je mi tazko od zaludka

rula
7. jún 2015

@epsonka45 hmmmm....sranda, že iba jeden.... dakujem za odpovede a doplna si to užívajte.

epsonka45
7. jún 2015

@rula som to spominala vyssie v prispevkoch.v jednom mam zhrubnutu zlazu a mam ist tento mesiac na kontrolne sono a boli ma zrovna ten

mmoni89
7. jún 2015

@epsonka45 tak super gratulujem tehulka 🙂