icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

littledesire
8. jún 2015

@zuzkasu viem ze si testovala dnes, ale kedy neocakavas ze by prisla ms? 🙂 ja az tak piatok ..

sara34valentina
8. jún 2015

@littledesire ja tiez nie, ale piatok abo sobotu to vyskusam,,,,,,,,,,,,,,,,,,,aspon budem potom HNED vedeit ked ostanem tehu 🙂

zuzkasu
8. jún 2015

@littledesire no ja by som ms mala dostat az 17.6. mala som skoro ovulku 11 dc takze uvidime lebo vetsinou dostavam o den skorej ms cyklus 27-28 dni takze podla mna ak sa zadarilo tak v piatok by uz mohlo neco ukazat

sara34valentina
8. jún 2015

@littledesire testujem az v nedelu a sobotu si pozriem krcok 🙂

littledesire
8. jún 2015

@zuzkasu aha aha.. no 🙂 ja v nedelu asi budem testovat najskor, ale bojim sa, ci pride ci nie 🙂 musim na to prestat mysliet uz 🙂

littledesire
8. jún 2015

@sara34valentina v nedelu testujeme spolu 🙂)) ak mi dovtedy nepride...

zuzkasu
8. jún 2015

@littledesire a ty mas kedy dostat ms?

sara34valentina
8. jún 2015

@ajajaj00 ajojky, tak snad mas super profil a prajem ti tiez krasny slnecny den ja to dnes poobede asi zabalim konecne na kupalisko 🙂

sara34valentina
8. jún 2015

@littledesire ja mam dostat podla ovulky vzdy po ovu dostanem na 12den alebo 14den..cize pocitam ms ma prist az pondelok 15.6.ale testujemv nedelu )

littledesire
8. jún 2015

@zuzkasu ja v piatok 12.6. predpokladam ze na 30dc, tak vacsinou som mala, aj ked minuly mesiac 28dc, ale to bola ovu skor ako teraz, takze cakam este tento tyzden 🙂

littledesire
8. jún 2015

@sara34valentina ja mam tiez lutealku 12 dni cca, niekedy 13dni, takze aj ked ratam ze ms by nemala dojst v piatok tak az v nedelu by som mala testovat .. juuuj 🙂 dufam ze sa k tomu dopracujem 🙂

sara34valentina
8. jún 2015

@littledesire boze si 8den po ovulke, kukni si krcok a hned budes vediet ci si

evi789
8. jún 2015

@epsonka45
@ajajaj00
@zuzkasu
Baby neviem dat cez mobil 😠
Skusam ,dufam,ze nieco vymyslim

littledesire
8. jún 2015

@sara34valentina draha ja som kukala krcok ale netusim ze co znamena to co som nahmaatala :D kedze pretym som ho nikdy nehmatala :D daco som nahmatala hlbsie, ale nemam to s cim porovnat, dookola to bolo makke, ale daco tvrde som nahmatala, ale vobec neviem ci dobre abo co.. :D chjcelo by to viac pozorovani, lebo netusim aky bol pred ovu.. takze kaslat na to :D

ajajaj00
8. jún 2015

@sara34valentina juuj uvidime ake budu vysledky troska mam z toho stres..dneska ma byt strasny vypeek teraz mi ukazuje ze je 26 stupnoov

sara34valentina
8. jún 2015

@littledesire mas pravdu , urobis si pekne test a budu tam kolajnice 😉

sara34valentina
8. jún 2015

@evi789 ahojky , a ako? je tam duch ..ze=? 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😅 😅 😅 😅 😅 😅

sara34valentina
8. jún 2015

@ajajaj00 tak pekne tekutiny a klobucik 🙂

rula
8. jún 2015

@littledesire tak presne si opísala to , čo som večer nahmatala aj ja.

rula
8. jún 2015

včera test úplne biely ako sneh, dnes teplota 37,1 , tak čakám, či klesne zajtra a bude implantačný pokles

littledesire
8. jún 2015

@sara34valentina no tak dufam teda, uvidime no 🙂 nebudem nic prebihat, stale je to 50:50 🙂 musime uz len vydrzat do nedele.. :D

littledesire
8. jún 2015

@rula heh, no ten IP som citala ze zvykne byt aj na tehu aj netehu grafoch 🙂 ale kazdopadne drzim palce, ak sa drzi teplota hore, tak je to usper 🙂

evi789
8. jún 2015

@sara34valentina 😕 Noo,je tam...jaaaj,tak by som ho pridala aby ste videli .. skusila som,aj mi ukazovalao,ze vasa odpoved bola pridana ,len ju nikde nevidim 😀

rula
8. jún 2015

@littledesire Ano, to je pravda, zajtra a pozajtra budem múdrejšia. A videla som aj víťazné grafy, kde IP vôbec nebol a BT sa držala furt hore. Asi budem úkaz prírody 😀

zuzkasu
8. jún 2015

@littledesire
@sara34valentina takze v nedelu testujeme a pridavame foto ok? 😀

rula
8. jún 2015

@evi789 jaaaj no my tp foto chceme vidieeeeť

littledesire
8. jún 2015

@rula hehe no ved uvidis ze co 🙂

@evi789 ak pridavas cez telefon, vyskusaj cez chrome, lebo normalny prehliadac nevie pridat foto do prispevku na MK ani inde 🙂

rula
8. jún 2015

@zuzkasu ja sa pridávam do nedeľného testovania, to budem 25 DC, dúfam , že ms ma nepredbehne !

littledesire
8. jún 2015

@zuzkasu ak sa dopracujem k tomu aby som v nedelu vobec testla, tak jasne ze pridam 🙂

littledesire
8. jún 2015

@rula
@zuzkasu
@sara34valentina
ok baby, v nedelu testujeme :D ked sa k tomu dopracujeme 🙂