icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

zuzkasu
8. jún 2015

@sara34valentina no bodaj by ja som hlavne nemala chodit k tej vestici ona za to moze ze povedala ze budeme mat dievcatko a budeme stastnejsi este viac ako sme, od tej doby na nic ine nemyslim 😀 😀 ach jo uz aby som bola doma s mojimi pipikmi a valala sa snimi v bazene :-P

evi789
8. jún 2015

Jaaj baby.... minimálne spinenie sa mi objavilo. To som síce mala aj pri prvom tehotenstve ale zato ma to straší 😨 A je mi aj blbo....

ajajaj00
8. jún 2015

@evi789 dufaaam ze sa nespusti hnusnaa mrcha sama vies ze to nic neznamena mysli pozitivne ziadna panika❤️

evi789
8. jún 2015

@ajajaj00 áno, áno snažím sa. Ďakujem :-*

rula
8. jún 2015

@evi789 to špinenie je ok, bude len krátke. To nič. Babenko sa už ustlalo v Tvojom brušku.

evi789
8. jún 2015

@rula no dúfam a verím. Možno to preto lebo teraz by mala byť ozajstná MS a reaguje telo? Nechám sa prekvapiť....

rula
8. jún 2015

@evi789 toto špinenie je následok, implantačného procesu, t.j , že emryjko sa zahniezdilo. To je dobré znamenie. niektoré baby písali, že to dokonca bolo iba 10 min a potom už nič.

evi789
8. jún 2015

@rula áno, odvtedy som už bola 2x na wc ale už nič.. no brucho ma bolí ako keby mala prísť mrcha..

rula
8. jún 2015

aj tá bolesť je v poriadku. Mrcha príde až dalekooooo po pôrode 😉

rula
8. jún 2015

@evi789 ja som dnes msla BT 37,1, poobede som si zmerala len tak aže 37,6. Tak ja by som chcela vedieť akú mýš BT Ty. Nemôžeš si ju zmerať večer, aj ráno ?

rula
8. jún 2015

inak telesnú teplotu mám dnes 35,8. Aký rozdiel veľký.

evi789
8. jún 2015

@rula mile rada si ju zmeriam, ale ako sa to robí a s čím 😅 😕

rula
8. jún 2015

@evi789 teplomerom, normálnym, digi alebo ortuťovy, nachystaj si ho k posteli aby si sa ráno moc nepohla , zapneš a zavedieš do pošvy a počkáš kým zapíps, prip o niečo dlhšie. Fakt som zvedavá akú máš bazálnu teplotu.

evi789
8. jún 2015

@rula okej a večer tiež?

rula
8. jún 2015

@evi789 ak si tehu , msla by byť vyšia, okolo 37, ale nie je to pravidlo

rula
8. jún 2015

@evi789 no ja som zvedavá, akú maš aj večer, alebo teraz, to je jedno. Ale dôležitá je tá ranná

evi789
8. jún 2015

@rula dobre, spravím to hneď. Trošku polezim. Alexko mi tu zaspal, nechcem ho zobudiť 🙂.
Napíšem. Inak takto keď lezim je dobre celkom 😅

rula
8. jún 2015

@evi789 super. Pekne ležkaj. Kukni do júnoviek, tam sa dnes testovaloooo

epsonka45
8. jún 2015

@evi789 nie taky zvlastny pocit tam

evi789
8. jún 2015

@epsonka45 si ma predbehla o 1 týždeň 🙂 aké zvláštne že sme už rodili a vyzerame ako prvorodicky 😀 skúmame a vnímame. Asi nie nadarmo sa vraví že každé tehotenstvo je iné 🙂

evi789
8. jún 2015

@rula kde nájdem junovky?? Ďakujem

rula
8. jún 2015

@evi789 ideme na to aj v júni, 2015

evi789
8. jún 2015

@rula no 😀 takže. Zmerala som ale nestihla som nechať dlho lebo sa malý zobudil a hľadal ma 😀. Ale cca 40 sekúnd som stihla a namerali som ortutovou 37, 4.
To je dobré?

rula
8. jún 2015

@evi789 Oooo super, ak si tehu tak všetko okolo 37 A vyššie je správne. Ja som cez deň mala 37,6 a som 20 DC. Test mám zatiaľ negat, ešte podľa mňa nebolo uhniezdenie. uvidím rannú teplotu, ak klesne, uhniezdujem, sk bude klesať dalsie dni, dostanem mrchu.

ajajaj00
8. jún 2015

@rula ja som dnes 21DC a merala som si rannu BT a mala som 37,3

rula
8. jún 2015

@ajajaj00 pfuuuu tiež ju máš dosť vysokú, vyššiu ako ja. Zmeraj si aj zajtra a uvidíme či Ti to klesne alebo zostane hore.

ajajaj00
8. jún 2015

@rula anoo vyskusam zmerat zajtra rano

rula
8. jún 2015

@ajajaj00 ja počkám tiež, čo to urobí zajtra a v stredu a podľa toto v stredu asi testnem, baby sú už nedočkavé. 😀

rula
8. jún 2015

@ajajaj00 ale cítim už 4 deň akokeby som mala dostať krámy, nič iné ma nebolí, len brucho.

ajajaj00
8. jún 2015

@rula ja praveze okrem toho ze ma bolia prsia nic ine necitim v sobotu ma bolelo brucho tak ze som si myslela ze dostanem ale potom to preslo a dnes som mala taky zvlastny biely vytok alebo hlien nikdy som to nemala