V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@rula hahaa toto bolo dobre ze aspon ti kazdy den zamavam 😀 Odpadnem z teba 🙂 Tak ja ti budrm kazdy den mavat naspäť a takto si budeme virtualne mavat kazdy den 😀
@nicolettka2126 bude mi cťou . ...
@rula ale niee ja sa urcite aspon raz za cas ozvem lebo viem ze to bez vas nevydrzim aj tak tu sedim macapena na mobile cely den a citam vas 🙂
@nicolettka2126 aby si vedela, rozplakala si ma 😢 ďakujem ti. Idem v tom s tebou, som ti sľúbila, že idem za tebou 🙂
@nicolettka2126 ja viem, sme tu ako rodina a vieme o sebe viac ako tí naši najbližší. 🙂
@melisssssa áno škoda ale ostávam s nádejou s vami :-*
@nicolettka2126
Teda ženičky, Vy Ste statočné dvojičky , klobúk dolu.
Vsetkym vam velmi pekne dakujem. Ja vam vsetkym budem drzat palce, nech ste cim skor vsetky v tom. A az po usi 😀 Je to ozaj zazrak, take jedno babo. A mozno ked sa budete trosku menej sledovat, tak to pojde samo. Ved tie merania a sledovania sa, to je strasny napor na psychiku. Ale mne sa to dnes uz velmi lahko hovori. Ved tiez som si tym presla ☹
@ajajaj00 dufam,ze sa ti splní sen a bocian príde 🙂
A ak teraz nie,tak ides s nami dalej ,ze @nicoletka2126 🙂
@rula no 3.juna som dostala ms..2 dni bola celkom silna a 3 dni skoro nic..iba take spinenie..cize dnes som 7DC..a cyklus mam 31 dnovy...
@evi789 joooj preco som ta rozplakala???? Som ja ale truuuba vsak ja som chcela pravy opak dosiahnut ty trdielko moje 🙂 Tak ziadneeee slzy :-*
@ajajaj00 my ta s Evkou chceme mat na krku, aby sme vseetky tri spolu naraz bruskateli a spolu sa dokotulali az do stastneho konca 🙂
@melisssssa Ooooj tak to je veľmi skoro, začni si merať BT, baby ju zvyknú merať od 8 dna cyklu.
@rula noo ved aj mne sa zdaaa...no skusiim
@sara34valentina
@rula
@nicolettka2126
@evi789 baby ste svetoveeeee vsetky💙💙💙💙
@ajajaj00 no riadny ...horuco aj u nas 🙂 a ja makam a saty ukladam do dvoch skrin a neviem co kde dat 🙂 a spim po stojacky akosi som unavenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@melisssssa ked je takyto testik ovu pred ms znamena to ze si TEHOTNA ♥
@ajajaj00 aj ty si bombova s tvojimi fotkami 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ved pockaj ked ja pojdem na dovcu 😵 😵 😵 😵 😵 ale neeeeeeeeeeeee 🙂))) ako ti je? ja som unavena a picha ma pravy vajecnik 😲

@melisssssa čo je to ledvav? koľký DC si dnes a aký mávaš cyklus ?