V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina Aj ja som vysoka meriam 178 cm ale vazim 60kg dost..3 kg mi ostali od operacie z decembra😁😁😁
@sara34valentina ja som zvykla mať 58 kg.. výška 168... bolo tak dobre.. Ale teraz mám 63 ☹.. veľmi rada papam a mám sedavu prácu.. pohybu málo a 34 rokov budem mať na budúci mesiac... tak asi pomalšie spaluje moje staré telo 🙂
@evi789 poviem ti co citim /( mam vyvinutu silnu intuiciu u niektorych ludoch , ale normalne u tych ktorych poznam, a si predstav kazdemu co poviem sa splnilo .............) takze u teba som citila ked si dala toho ducha som citila take nervozne, taky zmiesany pocit, ale som nepremyslala preco, ved ta nepoznam,,,,,,,,,,,,,,,,,ale ten pocit tam bohuzial bol :( na druhy den rano si napisala, BUM krvacas , krce :( ja ti poviem z vlastnej skusenosti ( po potrate) choj ihned po ms prosim na gyn 😔 😔 😔 😔 😔 😔 to vsio, a neboj ak ta pozrie a vsetko bude ok , hovorim ti ako citim tento rok budes tehotna na 100% 🙂 budes mat dievcatko este 🙂
@ajajaj00 uau vysoka modelka, dala by som si aj foto ale chcem tu byt inkognito 🙂 inak som blondina 😉
@evi789 no ano po 30tke sa spomaluju vsetky procesy 🙂
@sara34valentina ďakujem za úprimnosť. Vieš.... sme asi bosorky... ja tiež disponujem s týmto darom... nevedela som čo sa stane ale cítila som že to nie je ok.... mala som pochybnosti... a bum...
Ostala som taká prázdna... rozmýšľam co to bolo.. prečo.. Ale viem že všetko má svoj dôvod a verím že sa to stalo pre moje dobro a niekde ma čaká šťastie a radosť... Ďakujem ti 🙂 že si ma v tom podporila a áno.... chcem mať dievčatko 😅 ❤
@sara34valentina pohodkaa..aj ja som blondina🙊
@sara34valentina takze ty si bosoooorka ahaaaa uz som ta prekukla moja😉
@evi789 uau takze si to vycitila,,,,,, tento dar je vzacny, ja ho mam od smrti mojho otca,,,( asi 5rokov)pocuvaj vzdy svojej intuicii mna este NIKDY nesklamala ...a ano budes mat dievcatko , a malo to svoj dovod ! 😨
@ajajaj00 no vraj ano 🙂 kamarat mal dievca,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, v auguste sa ma pytal ci ostanu spolu, a ja ze citim ze sa v januari rozidete ( sa smial lebo ju chcel poziadat o ruku) ...........................v januari sa snim rozisla..................pisal mi s placom, ...............povedala som mu na to ihned, ona sa ozve do 3tyzdnov a vela si uvedomi ................................................on povedal, nie je prilis hrda !!!!!! vykopla ho aj z bytu.................a len preto lebo jej podotkol kolko vela mina mesacne na seba ! ( co je pravda!) po 3tyzdnoch sa ozvala su spolu a stavaju dom .,,,,,,,len tolko 🙂 proste daktore veci vycitim ale len z ludi ktorych osobne poznam 😅
@sara34valentina mňa nepoznas a predsa si vycitila... spriaznena duša.... 🙂
Pocuvnem áno.. Ďakujem este raz
@evi789
@sara34valentina juuj ake ste svetove obidve💙💙
@ajajaj00 aj ty si 🙂 :-*
@sara34valentina
Peknú noc Vám.. tak zajtra 🙂 💜💋
@sara34valentina ahojkaj ano bola dnes je to 10den robila som test a nic ani duch ☹
Dobré rááánečko , ženičky. Prajem Vám krásny pohodový deň!
@nicolettka2126 Ja mááááávam. posielam Ti 🙂
@rula dakujem za pozitivnu odpoved aj ja ak ma nepredbehne 🙂 hudobnicka nie ak neratam nase domace tanecky a spev kde nas nik nevidi a nepocuje 🙂))uplne ti drzim palce vzdy sa tesim ked niekto oznami krasnu novinu trosku ma pichne pri srdiecku ale verim ze aj na nas sa stastie usmeje a ty sa comu venujes?
@nicolettka2126
@sara34valentina
@evi789
@rula dobre rankoo dievcatee moje prajem vam krasny slecny den💙
@ajajaj00
@evi789
ZIENKY 😖 😖 😖
mam take silne menstruacne TEDA PREDMENSTRUACNE bolesti ze to neviem ani popisat......nechapem UZ.......MS mam dostat az v pondelok 🤐 🤐 🤐 bud som fakt nachladnuta alebo mam predmesntruacny syndrom co som mavala pred 2rokmi, lenze som uzivala SPIRULINU a potom som bolesti NIKDY nemavala, takze dnes sa objedna spirulina a ide sa dalej uzivat , lebo tieto bolesti neprezijem 🙄 🙄 🙄 prajem vam krasny den , my ideme po tapety (türkisove kvety s bielou ) a pre türkisovo zelenu farbu, chcem mat nove farby u priatela v byte, no a poobede konecne by som na slniecko lebo sa len nahaname aby sme to stihli vsetko leob o 2-3tyzden pride nabytok a este priatel nepoprtal jednu miestnost 😔 😕 😕 😕
nenavidim MRCHU a ak pride tak pride isto uz v sobotu, nedelu 😨 😨 😨 necitim sa tehotna, aj ked bolesti su trosku ine 😢 😢 😢 ☹ nevadi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
@sara34valentina Ahojky, pises neskutocne krasne slova, mas naozaj dar tak si vaz. Myslim ze to co mas tie bolesti ber to pozitivne ja si myslem ze si tehu, bolesti mam sice aj aj ale o sebe si to uz nejako nemyslim dnes som sa zobudila stym pocitom ze niesom neviem preco, lebo isla som spat s inym pocitom.
Mas nejaky vytok? skusala si ten krcok??
@sara34valentina aj tebe a mame krasne slnecny sa tesiim

@ajajaj00 ma hneď bok picha 🙄 ale musím niečo so sebou...