V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 no tolka skoda ja z Martina 🙂 ale aspon pohlad bol pekny tak prijemny den ti zelam nech ti to rychlo ujde
@melisssssa 😀 😀 😀 😀 haahaaa pobavilooo 😀 Ze naaahodou vyberiem twrmin dovolenky cez ovu 😀 Odpadneem z teba zienka 🙂 Ovu testy som robila aj ja minuly mesiac tak viem aspon ze k ovu dochadza u mna testiky pekne pozitivne dva dni a aspon som aj zistila ze lutelnu fazu mam dostatočne dlhu lebo to som nemala odsledovane a teraz viem ze minimalne tych 12dni mam takze paradicka 🙂 A tento cyklus uz sa neslesujem netestujem nekukam ktoey DC som proste nic-snad sa takto rychlejsie zadari ked nie je ta psychika tak zatazena 🙂
@sara34valentina no jasne ,ze som skusala a nic 🙂 🙂 nevadi ...podari sa neskor🙂 budem to brat tak ,ze si mam uzit posledne leto bez zavazkov a obmedzeni a buduci rok uz ako maminaaa 🙂 a ty co moja ? dufam,ze ta ta ms zdaleka obchadza 🙂
@badimeria dakujeeem aj tebe krasny dnik a keby si cistou naaaaahodou raz mala tadeto cestu rada ta privitam takouto kavickou 😉
@ajajaj00 aaaale co si pipiiiii nie si motacka ved aha kolko sa nas tu uz nazbieralo, neda sa všetko si zapamatat 🙂 Takze pohodickaaaaa 😉
@evi789 tipni si 😀 som zvedavaaaaa 😀
@nicolettka2126 Jaaaaaj hihi,neviem...si taká bláznivá ako ja...preto som si myslela,ze mozes byt tiez letné dedinské dievcatko 😀 😀....ja som Rak...
Vzdávam saaaa 😀
@nicolettka2126 🙂 🙂 no co ti poviem 🙂 🙂 tak to je super,ze vies..ja to tiez tak odsledujem tento mediac aby som bola v obraze..a potom to necham na priiirodu 🙂 pocuj ,ked si robila ty ovu testy aku si mala tu druhu ciarku od zaciatku?uplne slabunku,ci vyraznejsiu?
@evi789 neuhaaaadla si aj ked myslim si ze by som mala byt letna lebo doslova milujeeeem leto a teplo a slniecko zimu moc nemusim je mi vkuse iba zima...Akonahle teplota klesne pod 20stupnov tak idem zmrznut 😀
@nicolettka2126 Si strelec 😀 alebooooooooooooooooooo kozorozec 😀
@melisssssa ja som zacala tusim od 9.DC robit a bola zo zaciatku uplne slabulilinka az ma 14.DC zacala silniet ale este stale to nebolo ono a potom na 15.DC a na 16.DC to uuplne vyskocilo do tmava 🙂
@evi789 vedlaaa jak ta jedlaaaa 😀 😀
@nicolettka2126 podla mna ty si kozorozec alebo vodnar
@nicolettka2126 Jaaaaaaaaaaaj tak ma uz netráp 😀 veéla tipov uz sice nemam ale von s tym 😀
@ajajaj00 tiez si vedlaaaaa 😀 😀
@nicolettka2126 este mozes byt Váha 😀
@nicolettka2126 ahaaa..ja som zacala od 7 DC a uz mi pride celkom silna..uvidime kedy bude najviac 🙂
@nicolettka2126 do keluuuu tak potom si baran
@nicolettka2126 Skorpion 😀
@melisssssa noo tak budes mat skor ovulku teda 😉
@evi789 bingoooooooooooo!!!!!! 😀
@nicolettka2126 skorpioon???
@nicolettka2126 Vedela som ze nebudes daleko,vidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis 😀 ty sa lisis od nas iba s tym,ze stípes 😀
@evi789 noooo velmi sa na seba podobame len ja mam este bonus ten stiplavy chvostik 😀 Ale inak som uplny zaciatok skorpiona cize je to poznat 🙂 nie som ta typicka skorpionska povaha 🙂
pridávam sa k račiciam 10.7 😀
@rula - juchuuuuuuuuuuuu ja 8.7 🙂
@nicolettka2126 troska si vaha tak som uhadla aj aj 😀 aj moj ALexko je vaha 🙂

@nicolettka2126 anooo to je kusooceek..neviem preco som si myslela ze si z karlovky..motacka som 😠