V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@evi789 a kedy mas malickeho narodeneho? V septembri ci v oktobri? 🙂 Ja som oktobrova 🙂
@ajajaj00 nie nie 😀 Som skorpionik 😀
@nicolettka2126 anoo videla sooom
@nicolettka2126 Oktober 14 sa narodil 🙂 ale je tiez vesely a stastny a taaaaak a humor po mamine 😀
@nicolettka2126 ale brata mám skorpiona oktober 27 🙂 a vychadzam s nim velmi dobre 🙂
Ja som tiež škorpionik 2.11, pamiatka zo snulých no čo Vám poviem hruza 🙂 a nechápem prečo niektorý ludia reagujú tak zvláštne na toto znamenie, už voelakrát som stretla s reakciou že dovi dopo ☹
@nicolettka2126 a ink byvam v Hviezdoslavove kusok od Tomášova 😀
@zuzkasu jeeeeej tam to poznam, mam odtial aj spoluziacku z gymnazia 🙂 Tiez som sa velakrat stretla s takymi negativnymi ohlasmi na skorpiona najprv ma to zarazalo lebo vacsinou co pripisovali tomu znameniu na mna nesedelo..Ale uz si to neberiem k srdcu-kto ma pozna vie aka som a kto sudi podla znamenia este predtym ako cloveka spozna tak to co to hovori o jeho charaktere 😉
@nicolettka2126 taktak tiež som zvykla som možna tažšia povaha ale mam rada priatelov a ludí okolo seba a milujem hlavne svoju rodinu a čo si omne myslia ostatný ma u prdele :-P My sme tu len druhý rok predtým sme bývali v Šamoríne 7 rokov 🙂
@zuzkasu ja mam tiez korene zapustene v Samorine 🙂 Tak som byvala od narodenia do cca 6 rokov potom sme sa prestahovali do Hamuliakova, tam sa mama vydala postavili si s nevlastnym otcom domcek no a ja som sa v 18tke prestahovala k svojmu drahemu do Tomasova 🙂 Toť moja puuut 😀
@nicolettka2126 tak super já som sa za celý svoj život sťahovala 11X tatino bol vojak s povolania takže každých par rokov ho prevelili inde sme tri deti a kždý sa inde narodili 🙂 mám českú ZŠ po 6 ročník potom slovenskú no proste parada 😀 s toho s mužíčkom 3x stahovanie 😀 cestovatelka som bola ale už somnou nikdo nehne na domčeku je nám krásne
@zuzkasu ja uz by som tiez rada ostala tam kde som 🙂 Dedina mi sadla dokonale citim sa tam viac doma ako kdekolvek inde predtym 🙂 Mame krasny domcek velky dvor stvornohu lasku tak uz len to miminko nam tam chyba aby tam bolo este veselsie 🙂
@evi789 jeeeej ja som 26.oktober 😀
@nicolettka2126 to sú náhody 🙂... nie, náhody nie su 🙂
@melisssssa ms ma prist pondelok , utrorok podla ovulky, mam mierne bolesti, v noci boli silne teraz ustupili, citim sa ale ze ju dostanem................snad ale nie,,,,,,,,,,,nieco mi hovori, ze ju uz nedostanem 🙂
@ajajaj00 zlatko zajtra uz budem v robotke okolo 8mej lebo sestru beriem do Ruzinova do nemocnice na krv tak nam bude aj ona robit spolocnost 😉 Aspon viac hlav viac poklebetiii 😀 uz sa tesiiiiiiim 🙂
@nicolettka2126 moja mala 27.oktober
@epsonka45 krasne juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu♥ ♥ ♥ ♥ ♥
@sara34valentina z celého srdiečka Ti prajem 💜
@evi789 ah ty ♥ ani nevies ako tuzime ♥ ale necitim sa obzvlast tehu, lebo tie mierne bolesti cely den pred ms 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 v noci silne ale uz ustupili,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ak do pondelka nebudu bolesti a krize boliet, testnemv nedelu moj mi kupi test ♥
@sara34valentina Verím, že všetko dobre dopadne a splnia sa Vaše túžby. Držím palce 👄
@evi789 dakujem pekne, Tebe prajem tiez ved vies, ♥ dievcatko ♥ dufam sa coskoro podari♥
@sara34valentina tak vycaruj aj mne take podozrenie ze nepride v ziadnom pripade 🙂
@badimeria no citim ze pride podla bolesti to si vsugeruvavam ze UZ nepride 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 v nedelu teda ktora z nas sa skorej zobudi a ak nas nepredbehne mrcha testujeme a dame sem fotecky 😉 obe dufam pozitivne 😀 😀 😀 😀 😀

@melisssssa ano skorpion 🙂