V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@evi789
@ajajaj00 kocky ved ano,vdacim za to, aky je uzasny moj muz, ake mame krasne byvanie , ze sme zdravi, ze moje stvornohe male trdlo mi robi radost a tymi ockami ma vytiahne vzdy vonku, jasne ze sa tesim, lebo som vdacna ze mi Boh dal muza ktory ma dokaze do placu rozosmiat ♥ a znasa moju naladovost pred ms 😉 😉 😉 😉 utekam ku kadernicke 😝 papa
@sara34valentina Super, maj krásny dník a hore halvu,budes cacaná 🙂
@evi789 boze diky Evi 😉 ja sa tu citim s vami snazilkami velmi dobre, je to take ine ako napr fb 🙄 dakujem utekam teda 🙂 pekny den aj tebe a dufam si uz bez bolesti 😔
@sara34valentina Aj ja sa tu cítim podobne,oblúbila som si Vás 🙂..aké zvlástne,ze?Clovek sa ani stretnút nemusí s danou osobou a aj napriek tomu sa citia byt blízké a podporujú sa 🙂 .
Dakujem,mám sa lepsie,uz vcera to bolo ok na poobedie...uz som ani nekrvacala skoro.. 😕 a dnes uz vonkoncom...tak ani nechápem..2 dni velmi a teraz skoro nic..
@ajajaj00 No uz si taaaaaaaaaaam? 🙂
@nicoletka2126 dufam nespís 😀
Anooo uz kavickujemeee 🙂 🙂
@ajajaj00
@nicolettka2126 Príjemné kávickovanie 🙂 .Vlásky uz namelírované? Noo,mala by som hej,radsej nech ma pozrie doki 😕 .Zavolám jej urcite.
zeny mam taky krasny melir aky som este nikdy predtym nemala krasne blond prirodzena jasna krasna farba ,,,som velmi spokojna askratila som 7cm !!!!! 😉 😉 😉 😉 😉
@sara34valentina 🙂 super,tesim sa,ze si spokojná 🙂
@evi789 joj citim sa inak dneskaj toto namyslanie,,,,,,,,,,,,,,,,,este 2dni a testujem 🙂
@sara34valentina 🙂 uz aby bola nedela,ze? 😵
@nicolettka2126 huuu,tym som si bola istáááá.. skryva sa síce 😀 ale ja viem,ze je kocka 🙂 ako aj Ty 😉
@evi789 ja nieeee oproti nej som bola skarede kacatko 😀 😀 Ale tak ma naladila tou svojou krasnou blond ze asi sa aj ja k nej vratim 😀 Citila som sa v nej viac zensky alebo ako to mam nazvat 😀
@nicolettka2126 Ze skaredé kácatko 😀 😀 😀 😀 😀 jaaaaj ty 🙂
Bola si blond niekedy?Ja este nie,ale paci sa mi,no z tmavych vlasov vykuzlit blond...hmm.
@evi789 no tak ma u kadernicky pichlo v maternici ze som hned pomyslela co ked som 😉 😉 😉 😉 este den a pol 😀
@sara34valentina Bodaj by si bola 🙂 Vsak si bosorka 🙂...co cítis,hm?
@evi789
@nicolettka2126 heeeej co to tu jeeee a maam vaaaas😘
@nicolettka2126 svetovo boloo mam pocit ako keby sme sa poznali 100 rokov a dakujem za 🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝 vlasy💙
@nicolettka2126 pocuvaj ma ja ti dam take skaredo kacatko...ti nacapem na ten maly zadok

@ajajaj00 😀 Snad nezaspííí 😀 Ja si myslím,ze ju udrzís 😀 budete kvákat ako spomínala @nicoletka2126 😀 alebo ty si to spomínala?uz ani neviem 🙂