V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@ajajaj00 ja mavam taky vzdy pred ms .................ale ked som bola tehotna bolo ho hodne a husty bol biely,..pred ms mavam taky jemny bielunky, je to poovulacny pred ms
@rula nezufam,,,,,,,,,,,,,,,,,,,len vcera som mala pocit ze sa fakt zadarilo ☹
@sara34valentina kokos po 29 rokoch mam toto ze pred ms..mojmu telu fakt sibe
@ajajaj00 nesibe mozno si tehu,,,,,,,,,,,,,,,,nemas ani bolesti, ja som mala bolesti...................... aj vcera ale som si nahovarala ze su ine tie bolesti, ale som sa mylila.................................. jul bude treti pokus a dufam aj posledny
@sara34valentina nebooj hlavu hore este neni nic strateneee a keby aj dalsi krat to uz budu //
@sara34valentina asi aj tu mi niečo ušlo 😕.... už si bola moja tehotná?
@ajajaj00 do utorka uvidíš 🙂
Tak mna uz to tiez dobehlo spinim ako vzdy pred MS ☹ co uz ideme dalej
@evi789 napisem ti spravu
Ahoj babulky tak dala som si aj ja foto s mojim drobcom 🙂 drzte mi palce ak do zajtra nepride ms rano v nedelu testujem mala som aj so @sara34valentina ale ja stale dufam aj za teba a mozno stale hniezdis 🙂 ja pri malom som pravidelne 4mes.spinila ako slaba ms
@sara34valentina oki. Aká si pekná 😊
@badimeria ale si nemala bolesti , ci? ked si spinila pri malom ???? ja mam silne bolesti bude to asi MS som smutnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😢
@evi789 neprehanaj ale dakujem 🤐
@sara34valentina vzdy som mala take mierne bolesti ako pred ms ale nie az take silne ako mavam bezne a trvalo vzdy tak 3-4dni.A presne sa to obilkavilo vzdy v termine ked som mala alo leby dostat ms.A po 4mes.to preslo same a uz som to nemala
@badimeria dakujem, totok bude ale ms 😠 😠 😠 😠 😠
@evi789
@sara34valentina no vzdy mi takto zacina MS len sa mi to zda skoro 13 DPO mam bolesti poriadne neva ideme dalej sak aj marec je fajn 🙂
@zuzkasu ahoj necitala som ta, mas ms?????????????? ☹ ☹ ☹ ☹ mne sa spusta ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@evi789 no takze ziande spinenie, nic len krvavy vytok a TERAZ UZ PORIADNE KRVACAM 😔 😔 😔 😔 takze tento mes stihame este ....................jun a jul este dva pokusy 😀 😀 😀 😀
@sara34valentina Neboj nič moja, na moje narodky sa podarí 😀
@sara34valentina
@evi789 baby sme v tom predsa spolu 😉 Novy cyklus= nova nadej 😉
@nicolettka2126
@evi789
@sara34valentina zachvilu aj ja sa k vam pridam
@nicolettka2126 👄👄👄💜💜💜

@evi789 nikd som to nemala som si myslela ze som dostala mrchu ma prist 16teho