V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
sak totoo normalne mi bolo z nej na grc..☹ ..raz som zazila aj to ,ze sme boli na terase okolo 23:30 a prisla partia aj s kocarom ..sme sI mysleli,ze hadam prazdny..a to trt makovy...v kociku babatko malinke...vytiahli si ho z kocara a slecna si kojila..babo si stridali po rukach...podotykam tiez ze vsetci popijali...ale ta ceresnicka boka,ked dotycny otecko prisiel k jednemu stolu ci by mohli prestat fajcit,ze tu maju dieta...to vam poviem rodicia do 10min.boli prec ..tak ich vsetci poslali do riti ci su komletni brat par dnove babo do krcmy...ach jaaj niektori ludia su ozaj neni v poriadku...Inak peknu nedelu prajeem 🙂
@melisssssa rozum mi zastane..........................................fuj ,,,,,,,,,,,,,,,,,by to mlatilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@sara34valentina ani mi nehovoor...
@sara34valentina Pekný dnik prajem. Aké dobrotky varíš 🙂
@evi789 este len polievku lebo som dostala take silne krce ze ak neprejdu ideme do nemocnice,,,ako keby potrat............abnormalna silna bolest,,,,,,,,,,,,,,,,,alebo je to reakcia pecene na lieky ( ibuprofen, vcera som to prehnala 5ks 4oo mg ) 😕 je mi hrozne lezim nohy hore muz dovara polievku ak neprejde ideme spital ☹
@sara34valentina jaaáj ☹ prečo si si dala toľko liekov ☹ to bolo veľmi veľa... také máš silné kŕče? Bože.... 😢
@sara34valentina jezisii moja chod na pohotovost radsej
@sara34valentina no to ja po tolkych liekoch by som uz bola asi K.O. radsej bez na pohotovost
zeny uz je lepsie, bol to asi pecenovy sok, normalne mi stacia 2tabletky za den ale vcera ich bolo 5 ☹ mala som silne krce ze som ani chodit nemohla,,,,,uz je lepsie dusi sa mäsko a cesnacka v brusku .....ja som dost citliva preto ta reakcia,,,,,,, objednala som uz spirulinu takze uz bolesti nebuduuuuuuu 😉
Ach zeny uz prichadza na mna ten pocit ze hnusna mrcha sa zase dostavi
@sara34valentina Si nás vystrasila! Už nikdy viac toľko tabletiek, ok!! :-*
@ajajaj00 ojeee uz krvacas? zeny co sa to deje, mam pocit ze nam to v juni vyjde 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
ja uz napapkana idem si odpocinut dalo mi zabrat toto dusne varenie 😀 😀 😀
@sara34valentina nekrvacaaam vobec este len dve hodky dozadu som mala taky pocit a zase to odislo a krize ma rozboleli
@evi789 neboj uz nikdy ,,,,,,,ale takuto bolestivu som snad za posledne 4oky nemala ako tuto mrchu 😠 😨
@ajajaj00 tak sa drz ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a ak dorazi neboj vyjde ti to nabuduce,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ide ti sprava 😉
@sara34valentina
@ajajaj00 áno, musíme to brať tak ako to príroda chce... príde aj náš čas... ja verím.. a dúfam 😠 😎
@sara34valentina ja mam tiez ten pocit 🙂 ked nam to nevyslo tento mesiac dalsi bude nas 🙂 ja mam strasne rada maj🙂 mozno v maji mi (nam) to nevyslo preto aby mimco sa v maji narodilo 🙂 🙂 uvidime ,ale nieco mi hovori ,ze do konca leto v tejto skupinke snaziliek nebudeme ani jedna 🙂
Aké ticho je tu dnes 😨 😕
@sara34valentina ja potom co som mala zapal zaludka tabletky neeeee a to mi ho spustil nurofen.
@ajajaj00 konikuju... ale nie tu 😀... že @nicoletka2126 😀
@evi789
@ajajaj00 zienky prajem vam krasny den ja cestujem kde som predtym zila, na firmu pre papiere a na obed s kolegynkou a za kamoskami.............. takze bude krasny den, vcera vecer ma stale krce a silna ms, este som taku nemala................................snad dnes bude lepsie...........................krasnunky den a vidime sa tuna vecer 😉

zdravíčko , dievčence, mávam Vám.