icon

V roku 2010 nebudeme už len snažilkami a hotovo!

insolka
25. okt 2009

Ahojte som jedna s tých čo sa nevzdáva a stále aj po neúspechoch bojuje.Pridajú sa spolubojovníčky.. Možno toto je tá "plodná" téma 😀 😀 😀

lucia.kl
2. nov 2009

no ja sa v poslednej dobe nudím v práci dosť často, okrem učenia v MŠ kde sa teda nudiť nedá 😀 😀 😀 , ešte robím v svodobnom dome a už je po sezóne, čiže žiadny zákazníci ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

insolka
autor
2. nov 2009

aha si z priamo z Ba?

lucia.kl
2. nov 2009

áno, už priamejšie to ani nemôže byť, bývam priamo v centre 🙂 ešte aj GF mam priamo na ulici len 5 min. chôdze 😀

insolka
autor
2. nov 2009

.....no mas všetko pri ruke to je super .Ja som tiež byvala v centre ale moc sa nam tam nepačilo lebo to bolo hlučne byvanie a žiadna zelen ja som z dubravky

lucia.kl
2. nov 2009

hurá som mala prvých zákaznáíkov za dnes a dokonca aj nakúpili 🙂
my máme v okolí zelene desť, dvor je občas až džungla 😀 pri miletičke je krásny park, večer plný bezdomovcov 😠 a na palkovičovej je krásny udržiavaný park, kam chdím venčiť to svoje teliatko 😀
z Dúbravky mám manžela a ja som tam chodila na strednú a na Bagarovej mi býva kamoška

insolka
autor
2. nov 2009

ja byvam hore pri saratove no a vlastne tam po blyzku som aj vyrastala,aj s manželom zoznamila ....no páchatel sa vratil na miesto činu 😀 😀 😀

lucia.kl
2. nov 2009

hej tak to býva, ja som vyrastala o dve ulice ďalej, ale prvý rok svojho života som strávila presne v tej izbe a v tom byte kde som aj teraz 😀

insolka
autor
2. nov 2009

he he a nakoniec tam začnu aj tvoje dieťa to je osud ty si tiež taky pachatel 😀 Byvate u starych rodičov?My sme sa staralii 3 roky o mojho dedka ...v starom meste 🙂

lucia.kl
2. nov 2009

hej u babky ☹ len už to začína byť o hubu, babka je naviazaná na byt a spomienky a nedovolí nám nič prerobiť a ja som s kuchyne uplne deprimovaná a môj muž tam nechce variť - a to je kuchár a varí vo všelijakých podmienkach.
ja by som ten byt najradšej predala a išla niekam do rodinneho so zahradou kde by sa mohol peso vybehať 😀

insolka
autor
2. nov 2009

...noo tak to ja poznám dedo bol tiež na toto haklivy ani zasvet niečo spraviť 😀 a to jeho skladovanie všetko sa ešte zide to bolo o nervy.No po takom roku sa žial začall horšiť zdravotne a už niako nevnimal male zmeny ako kuchynsku linku a pod.no a ptom sme byt predali ked zomrel nevedela som tam byvat všetko mi ho pripomínalo.teraz nam je dobre🙂) akurat sme spolu strasne malo keby ta kriza už pominula bolo by to lepšie

lucia.kl
2. nov 2009

no to môj mužík si teraz vylihuje doma v posteli a ja som v práci ☹
no babka začína síce zabúdať ale až tak zlé to nieje, len začína robiť hovadiny, tak ju treba kontorlovať aby nas nepodpálila alebo aby nás nevykradli ☹

insolka
autor
2. nov 2009

....no tak to fakt poznam a velmi doverne.Kolko ma rokov?o deda sme sa stzarali od 90-93

lucia.kl
2. nov 2009

no babka ma 80 a prababka sa dožila 101 a dokonca tam bol niekto kto až 103 ☹

insolka
autor
2. nov 2009

nooo tak tiež mas tuhe korienky v rodokmeni?..si predstav ked si budeme pisat tak o 90 rokov s vnučatkami okolo nas 😀

lucia.kl
2. nov 2009

to už si budeme pisať s pravnučatkami 🙂 koľko ty maš vlastne rôčkov, si to nepamätám a nechce sa mi hladať 😅

insolka
autor
2. nov 2009

ja mam 31 o mesiac 🙂 a ty?

lucia.kl
2. nov 2009

ja mam 29, o pol roka 30, tak to medzi nami ani neni velky rozdiel

insolka
autor
2. nov 2009

..noooo to teda nie kolko ste svojji?

lucia.kl
2. nov 2009

rok a pol sme manželia a o 9 dni sme 2 roky spolu

insolka
autor
2. nov 2009

fiiiha to ste sa veru ponahlali🙂) leska na prvy pohlad 😉

lucia.kl
2. nov 2009

da sa povedať. po tyždni ma požiadal o ruku 😀

insolka
autor
2. nov 2009

😀 tak to láska skoro ako ta moja

lucia.kl
2. nov 2009

áno, sa pochvál 😀

insolka
autor
2. nov 2009

ja som bola požiadana o ruku po 2 mesiacoch v nemocnici po operacii kolena 😀 romantika v nemocnici 😀

lucia.kl
2. nov 2009

kedy ti operovali koleno?? mne v roku 2001 v ružinove, my máme toho nejak vela spoločného, nevybrali ti náhodou aj slepák?? 😀 😀

insolka
autor
2. nov 2009

Koleno mi operovali v 1997 na hlbokej a slepak v 1990 vo Francuzsku 😀

insolka
autor
2. nov 2009

..muž mi volal na skype tak som sa trošku zamlčala dufam že si mi zatial nezaspala 😀

lucia.kl
2. nov 2009

nie ja som stále hore ☹ len sa snažím nejak zamestnať aby mi to tu rýchlejšie prešlo

insolka
autor
2. nov 2009

.......aha tak potom budííček 😀 v ktorom svad.salone robýš?

lucia.kl
2. nov 2009

svadobný dom štúdia škerák. www.weddhouse.eu