icon

V roku 2016 sa nám to podarí

jaruskatt
13. jan 2016

Pre všetky snažilky, ktoré sa tešia, že rok 2016 bude tým pravým 😉
Ako som si práve všimla, tému som vytvorila cez mamin nick 😀 Nevadííí, neľakajte sa, nemám 50r. 😉
Mám iba 29! 😀 V r.2016 plánujeme "zarobiť" naše 2.mimčo. Doma nám už behá 2,5 ročný nezbedník a už zase začínam závidieť tehuľkám a mamičkám s čerstvými voňavými batôžkami.
Kto sa pridá? 😉

jaruskatt
autor
28. jan 2016

@mizuzka anooooo 🙂

vlastulina1
29. jan 2016
Používateľ vlastulina1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vlastulina1.

@jaruskatt este nie, este si musim vydychnut 🙂 za nejaky rok ;)

mizuzka
29. jan 2016

@jaruskatt @ninkababika @tained Ďakujem Vám, dúfam, že to dobre dopadne 🙂

adria88
30. jan 2016

Ahojte, aj aj sa pridám 😵 tak aj my by sme už chceli druhé, prvé sa nám zadarilo trošku skôr, ale už je čas aj na druhé 😅 tak snáď sa už tento rok zadarí a nájdeme si // ;)

aluska2999
31. jan 2016

Ahojte my sa snažíme tretí mesiac a zatiaľ nič som po 3mesačnej liečbe duphastonom kvôli nepravidelnemu cyklu snáď ďalší mesiac sa konečne zadari a tiež sa budeme môcť tešiť z // čiarok. Čo okrem kyseliny listovej beriete?

adria88
31. jan 2016

@aluska2999 doporučuje sa alchemilkový čaj od 1DC do začiatku ovu a potom vysadiť 😉

aluska2999
31. jan 2016

@adria88 teraz som 2DC nebude to mat zlý vplyv počas mrchy teda? Tento mesiac prišla konečne na 28den

kika2111
31. jan 2016

@jaruskatt
ahoj,preco musis cakat pol roka po konizacii..ja som mala minuly rok a o mesiac na to som otehotnela so syncekom,moja konizacia nedopadla dobre..boli tam rakov.nalezy,tak sme sa poponahlali s tretim,lebo mi chcu zobrat maternicu..ale to cakanie ma zarazilo..
drzim palce!

adria88
31. jan 2016

@aluska2999 nemalo by mať, ja ju chcem tiež vyskúšať... každý organizmus je iný, ale čo viem, tak zatiaľ nikto s tým nemal problémy

aluska2999
31. jan 2016

@adria88 len horšie ako zistím kedy asi ovulka príde ☹ testom dáko neverím

adria88
31. jan 2016

@aluska2999 tak si skús bazalku merať , to by malo byť presnejšie, aspoň podľa mňa 😅

aluska2999
31. jan 2016

To je uz veľká záťaž na psychiku myslím vieš ovu testy bazalka plodné dni skôr to chcem nechať na náhodu

mizuzka
1. feb 2016

@ aluska2999 ahoj, mne pomohol alchemilkovy caj, pila som ho od zaciatku MS par dni iba, kupila som ovu testy woman secret a ficala som kazdy den na nich. zistila som ze plodne dni nemam vobec v strede cyklu ale par dni po ms, takze nam to pomohlo. a popri tom som zacala pit zeleny jacmen a beriem chlorellu, obsahuje to vela kyseliny listovej takze to pomaha udrzat plod a podobne. a zrazu som bola prekvapena tyzden pred terminom ms, mala som zvlastne chute a bolesti krizov a prsnikov. to nikdy nemavam pred ms, tak som si spravila tehotensky test, GS mamatest tycinkovy a uz na nom boli dve // 🙂 takze sa velmi tesim 🙂 a // stale silneju 🙂

adria88
1. feb 2016

@mizuzka a za aký čas sa ti podarilo mať // , ako dlho si pila alchemilku? 🙂

jaruskatt
autor
1. feb 2016

@kika2111 hmmm tak som čítala 😀 a tak aj plánujeme 😉 snažilkovať až od leta

adria88
1. feb 2016

@aluska2999 tak treba častejšie byť spolu a motyka vystrelí, neboj 😉 😀

mizuzka
1. feb 2016

@adria88 alchemilku som pila len parkrat, myslim ze nejakych 6 - 7 dni v Januari. MS mavam 4 dni, a nakolko v Januari som mala katastrofalnu MS tak som si hned spravila ten caj. pila som ho teda este par dni, 2 - 3 krat denne. a kupila som hned tie ovu testy a podarilo sa hned v Januari. a alchemilku som dokopy pila vlastne 2 mesiace (samozrejme vzdy len do plodnych dni ) lenze prvy mesiac - December som si myslela ze plodne dni mam v polke cyklu ale nemam, podla tych ovu testov som zistila ze ovu mam par dni po MS... takze som len na zaciatku a o dva tyzdne idem k dr na krv a ostatne vys. 🙂

adria88
1. feb 2016

@mizuzka tak to sa podarilo v podstate rýchlo, gratulujem 🙂 kiež by som aj ja mala také šťastie 😅 , keď príde MS, hneď začnem s tou alchemilkou a snáď už sa podarí 🙂 🙂 🙂 a skúsim aj tie ovu testy

kika2111
1. feb 2016

@jaruskatt 🙂

aluska2999
1. feb 2016

Tak žienky som 3DC tak piť tu alchemilku? A po MS brat inofolic?

mizuzka
1. feb 2016

@adria88 a zabudla som, akonahle bol pozitivny ovu test tak som alchemilku viac nepila 🙂

adria88
1. feb 2016

@mizuzka no viem, vtedy treba prestať 🙂 tak ja si počkám, či príde mrcha cez víkend a podľa toho sa zariadim ..... už som nedočkavá 😀 😀 😀

mizuzka
1. feb 2016

@adria88 to ti verím 🙂 a ešte jedna vec, treba sa trošku uvoľniť a nemyslieť na to ako na výrobu dieťatka. no na druhej strane treba sa aj často snažiť. 🙂 a snáď to vyjde

adria88
1. feb 2016

@mizuzka presne ako píšeš, nemyslieť na to stále, treba myslieť pozitívne a nestresovať sa a častejšie snaženie a bábo príde ani nebudeme vedieť ako 😅 už sa nám to raz tak stalo, veľmi nečakane 😀

aluska2999
1. feb 2016

Veru psychika robí tiež veľa no ja to mam zložité pretože ešte s priateľom nebyvame spoločne takže to milovanie nie je časté :'(

ninkababika
1. feb 2016

Ja som si kupila ovu testy, dala som nannazor , ze pomozu. Ale neviem akonsa mam podla nich riadit. Urobila som jeden hned po mens. (este som trosku spinila) a bola tam slaba ciarka o dalsie dni silnejsia. potom zacala slabnut ale stale slabulinku ciarku mam. Uvidim skusili sme aj vtedy ked som este spinila co by som predtym nerobila. Snazime sa 5 mesiacov.

mizuzka
1. feb 2016

kazde telo je ine, ja som mala tiez druhu slabu ciarku cca dva dni po ms, porom silnu o par dni. Medzitym vsak ciarky boli rozne. Az ked dva dni po sebe neboli ziadne tak som uz prestala aj testovat a myslela som ze zasa z toho nic nebude a predsa .

ninkababika
1. feb 2016

No uvidim, zatia stoho ziadnu dramu nerobim... Len neviem ako sa mam podla tych tstou riadit.
Ale uzivam si toto obdobie, dufam ,ze raz budem mat // aj ja musi to byt neopisatelny pocit 🙂
Vsetky moje kamaradky su tehotne citim sa v tom sama 😒

aluska2999
1. feb 2016

@ninkababika ahoj nie si sama aj moje kamarátky tehotné všetky dokonca aj sestra a svagrina tiež teší ma to no na druhej strane trochu závidím v dobrom myslím a hlavne ma trápi sestra že nepodporuje že sa zadari ale naopak že bude to problem pre mňa kvôli štítnej

mizuzka
2. feb 2016

@ninkababika takto nesmies mysliet ze si v tom sama. kolke baby su tu na MK take co sa snazia a nedari sa im. nie si v tom sama, nikdy tak neuvazuj 🙂