Vaše skúsenosti s Femibion
ahojte,máte skúsenosti s femibionom.ja ich začínam od dnes brat. Teda ja aj manžel. .Máte s tým pozitívne skúsenosti?
snažíme sa pol roka,nie je to veľa. Ale myslím že ked sme obaja v poriadku malo by to už prist. neviem prečo ich ma brat aj manžel. Povedala dr.tak budeme. Uvidíme
ja som ich tiež brala od začiatku až do konca tehotenstva my sme nemohli otehotnieť 3a pol roka a až potom sa nám dáko pošťastilo a súhlasím aj z
@lusindaaaaaa sú to vitamíny takže neuškodia 😉
@mirka283 ahoj ja ich brala tiez a nevidela ziadne rozdiely to su len vitaminy pre vyzivu babatka a pred otehu skrz kyselinu listovu.ale nrchapem preco zenske vit bere tvoj muz.ja by mu skor dala selezin ace to su muzske vit na taketo veci alebo profertil ale ten je financne dost drahy.my sme si tiez tym presli ale podla mna ste zle pochopili ze femibion ma brat tvoj muz.
@mirka283 ahoj, rozdiel medzi obycajnymi vitaminmi pre tehotne a femibionom je taky, ze femibion obsahuje metafolin, to je kyselina listova, ktora je uz upravena do takej formy, aby ju uz tvoje telo nemuselo spracuvat. Su zeny, ktore maju problem spracovat kyselinu listovu a potom jej maju nedostatok. Tak preto je jedinecny. Tvoj muz by mal podla mna bratl pripravok zvysujuci plodnost pre muzov, kde bude aj zinok, selen atd.
Ahojte noo myslim ze pani to zle nepochopila ze aj manzel ma brat femibion mne bolo povedane to iste ale nie 800ku ale 400ku.tiez si to pojdeme kupit a ist na snazilkovanie 😉 chcem sa spytat ci a pokolkych mesiacoch ostali tehotne ked to aj manzel bral.Dakujem

@mirka283 ahoj,preco ich začína užívať aj manžel? ja som v 7 mesiaci tehotenstva a berem ich od zaciatku....nevidim ziadne zmeny ani rozdiely su to len vitaminy,takze urcite nemozu uskodit 🙂