Veríte výpočtu pohlavia?

hopkovka
24. máj 2013

Ahojte, baby tak a začíname aj my. Dali sme si vyhotoviť výpočet pohlavia veríte tomu niektorá? Alebo máte skúsenosť. My by sme veľmi chceli chlapčeka, ale nič sa nestane aj keby to bolo dievčatko budeme ich ľúbiť rovnako.

sense
24. máj 2013

ahoj, ja takemu nieco neverim, ale sanca je 50 na 50. My sme chceli dievcatko a mame dievcatko....i ked hlavne bolo aby bolo zdrave...myslim ze akykolvek vypocet je len vyhodenie zbytocnych penazi....ktore sa daju pouzit aj inak...

lienka2407
25. máj 2013

@hopkovka a kde ste si to dali vyhotovit? Cez web alebo inac?

hopkovka
autor
25. máj 2013

@lienka2407
@sense Dala som si to vyhotoviť cez stránku www.chlapecdievca.sk Ja totiž Jonášovej metóde neverím resp. on vyžaduje presný ciklus čo ja nemám. Na tej to stránke výpočet robia podľa lunárneho kalendára a je tam garancia vrátenia peňazí ak nebude pohlavie také aké vypočítali. Aj úspešnosť majú vyššiu ako Jonáš.

danjelca
25. máj 2013

podvod...akoby mohli nejaké výpočty predpovedať ktorá z milionov spermií oplodní vajíčko...jediná spolahlivosť výpočtu je tá že je šanca 1:1 že sa trafí..ak by sme mali pohlavia tri tak jej úspešnosť klesne tak že by bolo možné povedať že nefunguje..

franca1
22. aug 2013

ja som citala, ze spermie jedneho pohlavia su rychlejsie ako tie druhe alebo ze ziju kratsie a druhe dlhsie. a ktore spermie su prave poruke pri pripravenom vajicku, tak take bude pohlavie. nepamatam si tie detaily ale bol to nejaky odborny clanok.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre