Viac sexu pri snažení
Snažíme sa o mimi. Mávame sex tak 2-3 krat za deň, je pravda, e pri takom mnozstve sexu sa znižuje pravdepodobnosť alebo jento výmysel?
a naco 2-3x za den?? ked ovulka je 24hod.?? ak mas otehotnies tak to bude aj ked si sexnete kazdy den 1x nsjma v case ovulacie v neplodnych dňoch je to absolutne zbytočné - inak to snezenie je super (preklep snazenia)👍
ak ste mali tak casto sex vzdy, tak ok ale pokial toto robite len koli pocatiu, tak je to fakt zbytocne....kludne staci kazdy druhy den
Spermie nie sú sliny 🤦 musia mať aj volaku kvalitu a to chce čas. Takže keď budete trt*kat ako králiky, neznamená, že otehotnies rýchlejšie.
Blbost spermie su za hodku ok a su zivsie a pohyblivejsie a tie zo vcera su uz lenive .... vzdy je druha davka silnejsia tak ak kôli pocatiu tak vzdy na 2 kola
My keď sme sa snažili tak každý druhý deň (okrem MS). A úplne to stačilo, na tretí cyklus to vyšlo 🙂
Keď som otehotnela s druhým, tak sme mali sex v ten mesiac len raz (mala som zdravotné problémy) keď som potom videla 2 čiarky, som myslela ze sa mi sníva 😂 šikovné bicikovce 😂😂

no pozri, tym spermiam trva nejaky cas, kym sa vytvoria a isto to nebude proces trvajuci osem hodin. takze je to podla mna uplne zbytocne. a aj tak sa mi tomu zrovna nechce verit, ze by ste mali sex tolkokrat do dna a kazdy den. odsleduj si radsej kedy mas plodne dni, ovulaciu a vtedy chodte na to a nie takto zbesilo. a oprav si nazov temy 😅