Vidíte to tam aj vy ?
Vidite to tam aj vy ,alebo si to vsugerovavam

@ina009 este som zabudla dodat ze pred mesiacom som bola u gyn kvoli preventivke tak som jej spomenula ze sa nedari a povedala som jej aj o dlhych cykloch , predpisala mi utrogestan lenze ani brat som to nezacala nakoľko sa to predpisuje na udrzanie tehotnosti ( kamoskin pripad ) a blokuje to ovulaciu
@lisa200 dlhý cyklus neznamená problem, len proste nemáš ovuláciu na 14 den, ale dajme tomu pri 31 dnovom cykle na 17 alebo 18 den a vtedy sa treba snažiť, ak si ovuláciu odsleduješ tak po nej si kludne môžeš ten utrogestan nasadiť, on nieje len pre tehotné, ale aj ked sa pokúšaš otehotnieť a máš málo progesteronu. je pravda, že ked si ho nasadíš skoro, tak ti môže sposobiť, že k ovulácii nedôjde, ale s pomocou ovulačných testov, alebo merania bazálky si ju vieš pekne odsledovať, ak u pravdaže mávaš a nemáš aj nejaký problem s nou.
@lisa200 tak si vyskúšaj kúpiť ovulacne testy a približne okolo toho 13 dna začni testovať keď budes mat dve silne čiarky znamená to že v tom čase asi ovulujes. Inak veľa žien keď má taký dlhší respektíve nepravidelný cyklus ma PCO to znamená že žena nemá každý mesiac ovulaciu. No ale keď sa budes takto stresovať a stále testovať ti to veľmi nepomôže lebo veľa krát je to aj o psychike veľa bab písalo že keď to stále riesili tak sa im vôbec nedarilo a keď sa na to vykašlali tak zrazu že však mne nedošla už týždeň 😄 každopádne splodiť dieta nie je take ľahké ako sa zdá 😄
@lisa200 ked chces mam dake ovulacne testy, ja som si ich nakupila cele balenie a nepotrebujem ich, lebo nam teda deti vysli hned. Teda najskor nie, lebo sme skusali podla kalendara a doktorka mi povedala ze to je zle. Ze treba skor ako zvyknu ukazovat. A bum, dalsicmesiac som bola tehotna. To iste druhy krat - skoro hned ako mi prisla MS. Takze ti ich kludne poslem, ked mi hodis adresu ;)
@lisa200 kazdy den to nie je ok, tak kazdy druhy... urcite ste sa trafili do ovulky ked bola, no spermie nemysia dozriet v priebehu 24 hodin a su slabucke...
@miskanathan no teraz pozeram jak som bola na wc ze som zacala slabucko spinit takze asi sa rozbieha ms

@ina009 ani neviem vlastne kedy mam ovulavia presne lebo aj ms kalendar co mam stiahnuty tam je iny datum na nete tiez iny jak sa to ma počítat som z toho jelen