Vitamíny Blue Fertil a Pink Fertil
Ma niekto prosim Vas skusenosti s vitaminmi Blue fertil a Pink Fertil? Ak ano pomohli niekomu k otehotneniu?
@krasawitza82 takze takto to je, sme sa uz konecne pochopili 🙂 😉 To je super, snad to iste budem pisat po urcitom obdobi aj ja 🙂 No mozem potvrdit to s tou energiou. Aj moj chlap ma odkedy ich berie nejako viacej energie ako predtym, az sa cudujem, co sa s nim deje 😀 😀
@zuzka1120 a ako dlho ste ich uzivali?
@zuzka1120 ahoj aj mna zaujima, ze ako dlho ste ich brali a ci aj nieco ine okrem Pink Fertilu? U mna mala asi najvacsi efekt Maca, Kotvicnik, Materska kasicka a DHEA. Ale to len dedukujem, vtedy som bola mladsia, tazke sa zle nejako zameriava len na to co bolo. TEraz beriem nieco ine, tiez sa citim ok, no tak ved uvidime.
Štyri mesiace sme brali. Dokonca som objednala aj ten gél od nich na podporu počatia a nič žiaľ.
@zuzka1120 a nerozmyslali ste, ze potiahnete este nejake dva mesiace? Cim dlhsie, tym lepsie predsa, nie? Ale aj tak si myslim, ze to vsetko zavisi aj od psychickej a fyzickej pohody. Drzim vam velmi palce, aby sa vam podarilo cim skor!
@nicol_ka55 priateľ berie už iné vytaminiky, a ja pijem čaje. Počkáme ešte apríl a potom clostil...
Ďakujeme pekne 😊😘
@zuzka1120 ako ste sa rozhodli, tak ste sa rozhodli. Kazdopadne drzim palce aby sa vam to cim skor podarilo 🙂 😉 Aj ked ten clostil.. No neviem ci to nebudu len zbytocne vyhodene peniaze. Daj potom vediet.
ahojte, ak by vás zaujímala recenzia na blue fertil z farmaceutického pohľadu tak kuk sem: https://zdravovek.eu/bluefertil-recenzia/
@nicol_ka55 si zlatá, že si si spomenula.
Zatiaľ skúšame ďalej a čakáme.
Od apríla mám začať no zatial som nebola u dokiho lebo mi ešte cyklus aj tak nedovoľuje. Ešte mám mať ms až trochu ďalej...
😊
@nicol_ka55 veľmi sa ti ospravedlňujem, až teraz som sem prišla po takom dlhom čase a všimla som si od teba správu. normálne mi je blbo, že ti neskoro odpisujem ☹ snáď sa nebudeš hnevať. no aspoň sa ťa už môžem spýtať, ako sa vám darí? ešte užívate tabletky?
@zuzka1120 tak teda velku trpezlivost, lebo ju budete potrebovat 🙂 Este raz drzim silno palceky! 😉
@lsimo na teba som skoro uz aj zabudla 😀 😀 Si tu fakt riadne dlho nebola! Coze si nemala cas sem chodit alebo nejake ine problemy si mala? Este ich manzel uziva, kedze sme nakoniec kuru predlzili o dalsie tri mesiace. Este do maja ich bude uzivat a potom ideme na to 😉 Ty sa mas ako? Co nove?
@nicol_ka55 si veľmi milá ďakujeme🙂
Ty sa máš ako niečo nové? Pomohli vitamíny?
@zuzka1120 mam sa dobre, dakujem za opytanie 🙂 No nove zatial nic nemame. Moj drahy este stale uziva tie vitaminy bluefertil, do maja ich bude a potom zacneme znovu snazilkovat. Tak potom uvidime, ci vitaminy zabrali alebo nie. No verim, ze ano! Prajem si to velmi!
@nicol_ka55 veľmi ti to prajem aj ja. Držím palce 😊
@zuzka1120 dakujem ti, si zlata. Vdaka takymto ludom ako si ty a moja rodina verim tomu, ze raz to svoje babatko budem mat 🙂
@nicol_ka55 ty musíš byť úžasný človek 😍 málo takých je v dnešnej dobre ☺️ držím palce 😘
@zuzka1120 som taka, ako ma moji rodicia vychovali a som im za to vdacna. Lebo keby som bola ina, tak sa uz davno zrutim z toho vsetkeho co prezivam ☹ Nie je to vobec jednoduche ☹ To ale viem, ze je malo dobrych ludi v dnesnej dobe. Teraz si skor vsetci vsetko zavidia a vobec si nepomahaju, co je velmi smutne ☹ ☹ ☹
@nicol_ka55 máš veľkú pravdu.
Hlavne treba byť ako píšeš silná.
Posielam pozitívnu energiu 💓
A aj momentálny môj stav.
Kamarátka mi odporučila Inofolic, dnes som mala druhý sáčok.
Prípadne skús.
Za skúšku to stojí, plno pozitíva o ňom čítam.
Nám blue a pink fertil nepomohol.
Priateľ po novom berie Rhodiolu, no presnejšie po blue fertil, Rhodiola mu zlepšila omnoho spermiogram.
Užíva to do dnes len tak pre istotu.
@zuzka1120 dakujem ti, snad mi tvoja pozitivna energia trochu doda sil! Vies co, moj muz ma uz len zopar tabliet toho bluefertilu a potom pojde na opatovne vysetrenie spermiogramu a uvidime ake budu vysledky. Zatial nejdem nic kombinovat. Nechcem zrazu vsetko naraz skusat, lebo to tiez nie je dobre!
@nicol_ka55 🙂
Môj mal pomalé. Mal len 30% a po Rhodiole 60%. Sestrička u môjho gynekológa povedala, že je to neuveriteľná zmena za 3mesiace, že keby aj len o 10% sa zrýchla by bolo fajn, ale, že o 30% , bola v úžase :D Takže my vďačíme fakt Rhodiole za dobrý spermiogram. Mimochodom tov lekárni nekúpiš, ja som to vedela len u gynekológa. 60ks v tom je/ denne 1 tableta sa papá a stojí to 22€. Ja teraz mám veľké nádeje voči Inofolic. Dúfam pomôže.
@eliskarupp ako sá vola tém gel
@zuzana_2000 continue gel či jak.
Ale neúčinný úplne.
Mám na predaj jednu celú krabicu Pink fertil ak by mal niekto záujem.
A Continue gél dám ako darček k tomu.
Ahojte..zostalo mi jedno balenie bluefertil(120ks) a jedno balenie pinkfertil (60ks) ak by mal niekto zaujem 😉

Ahojte, tiež sme skúšali Pink a blue fertil, no neúspešne.
Priateľ má 27, ja 24.
Od apríla idem na duphaston alebo clostil. Žiaľ som to chcela riešiť prírodnou formou no bezvýsledne. A to sme obaja v podstate v poriadku. Priateľ má len trochu spomalené a ja trošku vyšší testosterón ale stále sme obaja v norme podľa lekárov. Takže by problém nemal byť....a predsa...