Vitamíny na otehotnenie
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či máte skúsenosti s nejakými vitamínmi na "skoršie" otehotnenie (také čo k tomu napomáhajú? Ak áno, prosím napíšte mi, ktoré sú dostupné v lekárni na predpis, ďakujem 🙂
@ettie je mi ľúto, že sa Vám nedarí donosiť bábatko, to je ešte horšie na psychiku ženy ako to ked sa nedarí..dúfam, že po pauze sa už zadarí až do úspešného konca..pre mna je najhoršie začínať každý mesiac od začiatku a veriť, že ten ďalší by mohol byt úspešný..ale ja si hovorím, že všetko sa deje pre nejaký dôvod, že možno si mám upratať hlavu a myšlienky predtým ako to príde..
Ja okrem alchemilky pijem aj ľubovníkový čaj, alchemilku len do ovulácie..a inak ten vitamín E mi nejako stými prsiami nepomohol 🙂 boli aj tak..ale budem to brat aj naďalej, je to dobré aj na pleť aj na cievny systém
@katarinka48 ako vam pomohol vitamin E aj nieco ine ste okrem toho brala
Len ecko. Udajne prekrvuje maternicu.
@nika99102
Ahojte baby, skúšali ste niektorá si dávať včelí peľ? Čítala som že ma dobre účinky na plodnosť.
inofolic, femibion, duphaston, zelezo 😉
@uniquegirl Pozerám, že príspevok je starší, podarilo sa už otehotnieť? 😉 Mne pomohla homeopatia ❤
@ewell13 ahoj ake aloe je ich vela
@simkamatko
Ahoh my sme mali toto
http://www.activ-aloe.sk/activ-aloe/produkty-ac...
Este moze byt napomocna enzymoterapia ako wobenzym, serrapeptaza...
https://www.fertility.sk/sk_SK/terapie/systemov...
@ressankajanka áno, podarilo 🙂 už ťaháme 18tt O🙂
@uniquegirl Supeeer, veľmi sa teším! 👏👏👏 To sme skoro narovnako, ja čoskoro vstúpim do 17tt 😉
@ressankajanka a všetko v poriadku?
gratulujem taktiež 👏😍
@uniquegirl Genetika dopadla super, tak verím, že áno, ďalšia kontrola nás čaká začiatkom mája, som zvedavá. Vraj to vyzerá na chlapčeka 🙂 A čo vyy? Akurát ešte stále zvyknem mať nevoľnosti a únavu, mňa sa to nejako drží 😀
@ressankajanka to už Ti tak skoro ovedali pohlavie? :O ale super,aspoň vieš, aké vecicčky môžeš škrečkovať :D ja som začala neutrálnymi ....ale ešte nevieme, no budeme sa tešiť či babe či chalanovi 🙂 ja idem koncom mája na morfo utz, tak verím, že všetko dopadne na jednotku 🙂 kedy máš termín?
No mňa začal boleť teraz chrbát sakramentsky, ale tak snáď to prejde ....
@uniquegirl Najprv lekár z genetiky povedal, že to nie je na 100%, ale potom 2x potvrdil, že "áno, chlapec", uvidíme, či to tam zbadá aj môj gynekológ 😉 Chystáme sa prerábať nepoužívanú izbu na detskú, tak pohlavie sa zíde 🙂 Ale rovnako, chceli sme aj-aj, keďže je to prvé bejby 😍 Termín asi začiatkom alebo v strede októbra, najprv mi povedali koniec októbra, ale stále mi podľa veľkosti plodu pridávajú týždne. Dlho som totiž nevedela, že som v inom stave, je možné, že som otehotnela skôr ako uvádzam 😝 10. 4. som bola na tej genetike a bábo vtedy malo skoro 11 cm. Nakoniec porodím ešte v septembri 😂 Držím palce s tým chrbtom, nie je to sranda, hlavne, ak sa chce človek normálne vyspať a fungovať 😵 Mňa zvyknú len kríže, ale aj väzy maternice ako sa mi to tam všetko naťahuje, nové zmeny 🙂 Držím palce pri každom vyšetrení 🙏🍀 A ako sa vám nakoniec podarilo otehotnieť? Skúšali ste vitamíny?
@ressankajanka idem do správy písať 🙂
@uniquegirl 😉😉😉
@uniquegirl gratulujem a chcem sa spýtať či si aj niečo brala a po akom čase sa zadarilo 🙂
@bibiankaka Ahoj, brala som len kyselinu listovú a za mesiac som otehotnela 🙂
@katarinka48 môžem vedieť presne o aku značku presne vitamin E ? Ja tiež beriem aj priatel vitamin E tak dufam ze za zadari ... kolko krat za den si brala ? A priatel alebo manzes tiez ?
@majolenka11 Dobre ráno prosím Vás naozaj to pomáha a aká je prosím Vás cena.
Ďakujem za skorú odpoveď
Prajem peknú nedeľu
@uniquegirl môžem sa niečo opýtať

Ahoj nam pomohlo aloe vera