Vitamíny na počatie od Serafinu - skúsenosti, rady
Ahojte chcem sa spýtať ci mate skúsenosti s vitamínmi od serafinu na prírodnej báze ci sa vám podarilo otehotnieť? Prikladám foto. Snazilky a ako sa vám darí zvládať psychicky že to nejde tak ako ste čakali? My sa zatiaľ snažíme len 7 mesiacov a počas tohto obdobia som nemusela použiť tehotenský test lebo zakaždým prišla mržka, mam cyklus v rozmedzí 24-27 dní. Používam inofilic a manžel folondril, mam endometriozu ale zatiaľ čakáme. Ďakujem za info

@martrle ovoluciu zisťujem podla ovolucnych testov a keď mi vyjde pozitívny tak väčšinou na druhý deň mam ovulacne bolesti, ale ten hlien ako píšu baby som na sebe moc nepozorovane skôr také mokro. Skúsim pridať ešte tu bazalku
@zuzka2662021 nemusis mat Haien,niektore ho ani nemaju ...dolezita je ovulacia ci prebieha

@zuzka2662021 skus merat bazalnu teplotu a tak zistili ci mas vobec ovulaciu...az tak mozes skusat Produkty keď zistis ci ju vobec mas ci nemám a tak nastavit dáke Produkty..no napr.kotvicnik alebo poraskovu Macu ...by som zatiaľ Brala to je naj na vsetko..len zisti tu ovulaciu