icon

Vitamíny na podporu otehotnenia - skúsenosti

15. dec 2020

Ahojte. Prosím Vás napíšete mi nejaké doplnky, vitamíny a skúsenosti ktoré Vám pomohli? Skúsila by som si dnes niečo kúpiť a inofolic už nechcem brat mám pocit že mi nerobí dobre s gynekológ mi ponuka vkuse dokola len to. Dnes mám dnes mám 15 DPO a test negatívny a cyklus s clostillbegytom. Doktor potvrdil prasknutie folikulu a zatiaľ nič...
Dalujem za všetky rady.

renatka100
•
15. dec 2020

Skusit zeleninove stavy, urcite si kupit dobry odstavovac, ziadne umele vitaminy nenahradia prirodne, pozri knihu od normana walkera zeleninove stavy je aj v pdf na internete

bambulienka25
•
Odpoveď bola odstránená
•
gab_riella
•
15. dec 2020
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

neviem či niečo take existuje. Podla mna ak sa nedari nejaku dobu, tak skuste navštivit lekara a nechajte sa vyšetrit

autor
•
15. dec 2020

@gab_riella
@bambulienka25 vyšetrenia mame za sebou obaja

autor
•
15. dec 2020

Partner bol na spermiograme a ja mám vyšetrenia aj z endokrinologie

bambulienka25
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
15. dec 2020

@bambulienka25 komplet spg, štítna, magnetická rezonancia keď sa riešil HP. Priechodnosť mame riešiť keď sa do januára nepodarí ani s clostilom

bona1393
•
18. dec 2020

Ahoj ja som pred otehotnením asi dva mesiace užívala spirulinu vo väčšom množstve, asi 24 tabletiek denne, začala som jesť kyselinu listovú, pila čaj z kotvičníku a zadarilo sa 🙂 bohužial som v 11. týždni o naše vytúžené bábätko prišla kvôli hematómu :(

jaja1411
•
20. dec 2020

Dobrý deň, skúste mastičky od darhma maste, má stránku na fb, napíšte jej čo vás trápi a ona poradí vhodné mastičky, sú vyborné, z rodiny sme tri čo sme po nich otehotneli 😊☺ ja po dvoch mesiacoch aplikovania ☺

lulula12
•
21. dec 2020

@bona1393 Juj to mi je luto. Ale kyselina listova je dolezita pocas celeho tehotenstva to je pravda. Pri Michalke som uzivala Femibion, ten obsahuje vela vitaminov, ktore su v tehotenstve aj pri snazeni prospesne, dobre.
Len potrebujeme tie vitaminy kazdy den, to musime mat na pamati.

luciahofe
•
22. dec 2020

Dobrý večer nemá niekto partnerský balíček čo už nevyužije ďakujem