icon

Vitamíny na podporu tehotenstva

vikusss
3. jan 2017

Ahojte len nedávno som sa stala snažilkou a tak by som veľmi rada prijala nejaké tie dobré rady a typy 🙂 Zaujímalo by ma na začiatok asi čo by bolo vhodné užívať napr. ako kyselinu listovú (tú už užívam) a čo by mal priateľ užívať samozrejme zelenina ovocie a celkovo zdravá strava je samozrejmosť 🙂 Trošku mám strach keďže ja som prekonala veeeeeeľmi vela zápalov :/ a tiež ma zaujíma aj to či ste pred snažilkovaním navštívili aj dr lebo z každej strany počujem inak z jednej vraj treba vyšetrenie a zdruhej vraj až ked budu dve // treba ísť k DR.... ďakujem ( a naozaj vás vopred prosím nech je tu dobrá atmosféra a žiadne rýpanie či blbé, nevhodné komentáre ) ;) 🙂

moni244
3. jan 2017

@vikusss nie, nič sme neužívali, nikoho sme nenavštívili, povedali sme si, že ideme do toho a hotovo, nestresovali sme dopredu, neriešili omáčky okolo toho, len sme si užívali snažilkovanie.

vikusss
autor
3. jan 2017

@moni244 Ja to riešim len z toho dôvodu keďže viem ako veľmi veľa a často som mala zápali :(

katka553
3. jan 2017

@vikusss ahoj, pred otehotnením tiež len kyselinu listovú a potom už po pozitívnom teste femibion.. pri doktorovi som bola vždy len na normálnych preventívnych prehliadkach raz do roka, takže nič špeciálne pred snažením.. príjemné snažilkovanie prajem a nech si nájdeš dve čiarky na teste čím skôr 😉

vikusss
autor
3. jan 2017

@katka553 Ďakujem veľmi pekne ;)

lilyianka
3. jan 2017

@vikusss kys.listova ti na začiatok uplne staci.....samozrejme ak sa nezadari,treba ponavstevovat lekárov a zistit pricinu....my sme lakarov navstivili az po roku neuspechu a teraz to v podstate riesime rok....co vsetko sme za tu dobu odskusali,pokupovali a navstivili...ale snad to nebude vas pripad 😉

siska53
3. jan 2017

@vikusss Pei prvom.som ani nestihla nic uzivat..
Normalne sa zdravo stravujte a k dr.az ked sa vam.nejaku dobu nebude darit. Drzim paste.

siska53
3. jan 2017

@vikusss a.ked uz,mne odporucal ladee vitae,lebo pri ostatnych sa rodia velke deti..

adia11
3. jan 2017

My sme sa snažili o malé polroka, tiez som prekonala straaasne veľa zápalov a to ma drží aj počas tehotenstva :( a mne bolo poradené užívať zinok a mat naraz orgazmus, neviem co z toho zabralo ale niečo ano 🙂

vikusss
autor
3. jan 2017

@adia11 akoze orgazmus pomoze proti zapalom ? Ci nejak som asi nepochopila 🙂
@siska53 akoze pri ostatnych sa rodia velke deti zas nerozumiem 🙂

tutu_1
3. jan 2017

Mala som nepravidelný cyklus, na to som užívala Gynex. Bylinkárka mi poradila piť gynastan čaj pre ženy, a alchemilku. Ja som este pila na striedačku vitex jahňací, a zmes na podporu otehotnenia. A každý deň som si dávala este Inosfiloc, ale nasla som aj lacnejší výrobok fertipronu za menej peňazí a skoro to isté. No a kyselina listová. Ale teraz by som nekupovala sní fertipronu ani Inofolic ale kupila by som si od swansonu rovno inositol je ho tam viac a vychádza to lacnejšie. 😉

vikusss
autor
3. jan 2017

@tutu_1 dakujem za rady dost mi to pomohlo 🙂

tutu_1
3. jan 2017

@vikusss Nie je zač, keby nieco kľudne sa pýtaj 😊

madana
3. jan 2017

@adia11 naraz s partnerom ci ako??vysvetli,to by aj mna zaujimalo,a kto Ti to poradil??😊

adia11
3. jan 2017

Naraz s partnerom a nie proti zápalom ale na otehotnenie 🙂 viacero ľudí mi poradilo ze vtedy je velka pravdepodobnosť ze sa uchytí 🙂

madana
3. jan 2017

@adia11 moze byt....odskusane mam tiez

vikusss
autor
3. jan 2017

Fuuu ja ho mam raz za uhorsky rok aj to nie vaginalny ale klitoralny a to je asi nie moc vhodne pre mna ci ? Ja s tymto mam trosku problemy...

adia11
3. jan 2017

Aj ja som mala iba taky 🙂

vikusss
autor
3. jan 2017

@adia11 no hneď to idem povedať tomu môjmu nech začneme praktizovať aj tuto formu ďakujem 🙂

delmondo
3. jan 2017

@vikusss keď berieš vitamíny v tehotenstve, tak sa potom rodia veľké deti, štyri a viac kilove. Buď sa vytrapis pri pôrode, alebo ideš sekciou.
Alchemilka tiež môže pomôcť, ale pije sa len do ovu, zvyšok cyklu nie. A nič nedáš za to, ak skonzultujes s gyndosom. On pozná tvoj zdravotný stav najlepsie.
A pridaj sa aj ku snazilkam, tam sa tiež veľa dozvies

siska53
3. jan 2017

@vikusss Vraj ma skusenost,ze tie,ktore brali tie ine vitaminy,mali vacsie a tazsie deti. Tie,ktore brali lady vitae ci dokonca nic,mali normalne velke deti.. Ale dost mozne,ze z toho daco mal,preto odporucal to.

vikusss
autor
3. jan 2017

Aha jasné už chápem 🙂 ďakujem