Vitamíny pre spermie
Ahojte zienky..prosim vas nevie mi niektora poradit nejake vitaminy, tabletky na podporu spermii.Manzel mal ist na spermiogram v piatok..Aj prisiel tam..ale odisiel..ze on si ......... takze tak...co ho mam donutit..nechce tak nechce..ze mu to pride trapne...nechcem sa s nim hadat...Ja mam dcerku z prveho manzelstva a chceme s manzelom mat aj spolocne..ale on to berie tak..ze ak to ma prist tak to pride..snazime sa rok a pol a stale nic.Ja mam za sebou sono zo spodu..tak vsetko Ok..dalsie vysetrenie mi Dr. nerobil..lebo najrpv musi mat muz spermiogram...som z toho dost rozhadzana...Dakujem
@dzudka joooj my sme vychodu..uz sme brali nejake take exptrakty na prirodnej baze...jedna liecitelka nam ich predala..ale balenie stalo 50 eciek..vraj to v cine pouzivaju na plodnost..stare cinske nejake susene bylinky..no co uz..som skusala vsetko..aj ludovu liecitelku a ta mi stale vravi ze budeme mat dietatko..chlapceka...
@manucao mohla si byt tehotna, take skore potraty kedy zene len o par dni meska menstruacia su vraj velmi caste a mnohe ani nevedia ze boli tehotne, tzv mikropotrat, moze to mat velmi vela pricin... Vacsinou sa postupuje od tych najrdnoduchsich vysetreni po zlozitejsie. Najednoduchsi je spermiogram ;). To co vsetko musi zena podstupit aby sa prislo na moznu pricinu neplodnosti sa neda ani porovnat s tym ,,obrovskym,, sebaobetovani muza, ktory chudak musi podstupit take ,,neprijemne,, vysetrenie.
nieje spermiogram ako spermiogram, mojmu mm robil spermiogram moj gynekolog - bol kontrolny a vysiel na vybornu, kedze sa nam aj tak dlho nedarili zasli sme do centra asistovanej reprodukcie, kde mm urobili spermiogram na ktoreho vysledky sme cakali 2 tyzdne a tam vyslo najovo ze mm ma 99.5% morfologicky poskodenych sprermii. Preto si myslim, ze ked riesit spermiogram tak jedine v CAR (aj ked si clovek priplati ) inak moj bral aj vitaminy Tribulus a power vitamins for men, ale dr nam rovno povedal ze zla morfologia sa neda liecit, ale po vitaminoch sa mu zvysil pocet a rychlost spermii.
Skusali ste Folandrol? Nam sa nedarilo viac ako dva roky. Bola som aj na laparke a vsetko v poriadku. Avsak mm nemal velmi dobry spermiogram (nastastie patri medzi "ochotnych" manzelov, ktorym nerobi problem podstupit vysetrenie).
Doktorka odporucila vitaminy. A odporucila, aby sme obaja brali vitaminy! Tak ja som nasadila Inofolic a mm Folandrol. Ten Folandrol obsahuje vsetky vitaminy na zlepsenie spermii. Selen, vitamin E, tiez kys.listovu, inozitol,..
Ja teda odporucam pre muzikov Folandrol. A treba to brat aspon 3 mesiace (ak sa samozrejme nezadari skor)
Kúp muzovy macu v prášku, vit.E, selén a zinok. A var mu čaj z kotvocnika. Mám to pomohlo. Po dvoch rokoch snaženia sa podarilo na štvrtý mesiac od kedy to bral.
@luiana ujha, sama neviem, mm ma morfollogicky poskodene spermie a na to vitaminy niesu ziadne. My sme sa prestali snazit, zacali setrit na umele a ako zazrakom som otehotnela 2x. Bral nejake vitaminy, dobrych 40€ sme za ne dali ale dr v care rovno povedali ze jemu na jeho problem je to zbytocne, akurat mozu byt sviznejsie. Mm potom prestal aj vsetko brat a prislo to same. 8 mesiacou po IUI ktore nam neodporucali vraj zbytocne.

@velkacica dakujem