icon

Vitamíny pre spermie

manucao
24. sep 2013

Ahojte zienky..prosim vas nevie mi niektora poradit nejake vitaminy, tabletky na podporu spermii.Manzel mal ist na spermiogram v piatok..Aj prisiel tam..ale odisiel..ze on si ......... takze tak...co ho mam donutit..nechce tak nechce..ze mu to pride trapne...nechcem sa s nim hadat...Ja mam dcerku z prveho manzelstva a chceme s manzelom mat aj spolocne..ale on to berie tak..ze ak to ma prist tak to pride..snazime sa rok a pol a stale nic.Ja mam za sebou sono zo spodu..tak vsetko Ok..dalsie vysetrenie mi Dr. nerobil..lebo najrpv musi mat muz spermiogram...som z toho dost rozhadzana...Dakujem

Strana
z2
manucao
autor
24. sep 2013

@velkacica dakujem

dzudka
24. sep 2013

@manucao neviem odkial si v ba to kupis v spec. Predajni na groslingovej ulici
Inak asi cez net najlepsie potom drzim palce a hlavne klud nerozculovat sa

manucao
autor
24. sep 2013

@dzudka joooj my sme vychodu..uz sme brali nejake take exptrakty na prirodnej baze...jedna liecitelka nam ich predala..ale balenie stalo 50 eciek..vraj to v cine pouzivaju na plodnost..stare cinske nejake susene bylinky..no co uz..som skusala vsetko..aj ludovu liecitelku a ta mi stale vravi ze budeme mat dietatko..chlapceka...

ivec16
24. sep 2013

@manucao mohla si byt tehotna, take skore potraty kedy zene len o par dni meska menstruacia su vraj velmi caste a mnohe ani nevedia ze boli tehotne, tzv mikropotrat, moze to mat velmi vela pricin... Vacsinou sa postupuje od tych najrdnoduchsich vysetreni po zlozitejsie. Najednoduchsi je spermiogram ;). To co vsetko musi zena podstupit aby sa prislo na moznu pricinu neplodnosti sa neda ani porovnat s tym ,,obrovskym,, sebaobetovani muza, ktory chudak musi podstupit take ,,neprijemne,, vysetrenie.

ivec16
24. sep 2013

@dzudka ja si tiez myslim, ze to je nejakym zapalom, lenze lekar ho na dalsie vysetrenie neposlal, rozmyslam naco su nam lekari ked si mame same zistovat diagnozy a potrebne vysetrenia...

manucao
autor
24. sep 2013

@ivec16 mas pravdu a mňja mam zlost na muza...normalne by som ho za tie gule do kosic dotiahla...tyvole..ako sa tvaril znicene...."chudatko"

ivec16
24. sep 2013

@manucao no presne... nemam rada hadky, ale asi by som to mojmu dala vyzrat, keby ja sa trapim a on nie je ochotny ist na take vysetrenie, iste nie kazdemu sa chce na povel, to chapem... moj isiel, ale tiez potreboval dlhsiu psychicku pripravu...

silesias
29. sep 2013

nieje spermiogram ako spermiogram, mojmu mm robil spermiogram moj gynekolog - bol kontrolny a vysiel na vybornu, kedze sa nam aj tak dlho nedarili zasli sme do centra asistovanej reprodukcie, kde mm urobili spermiogram na ktoreho vysledky sme cakali 2 tyzdne a tam vyslo najovo ze mm ma 99.5% morfologicky poskodenych sprermii. Preto si myslim, ze ked riesit spermiogram tak jedine v CAR (aj ked si clovek priplati ) inak moj bral aj vitaminy Tribulus a power vitamins for men, ale dr nam rovno povedal ze zla morfologia sa neda liecit, ale po vitaminoch sa mu zvysil pocet a rychlost spermii.

kika9981
24. jan 2015

@manucao do hodiny sa musi priniest

zuzaa35
14. okt 2015

Skusali ste Folandrol? Nam sa nedarilo viac ako dva roky. Bola som aj na laparke a vsetko v poriadku. Avsak mm nemal velmi dobry spermiogram (nastastie patri medzi "ochotnych" manzelov, ktorym nerobi problem podstupit vysetrenie).
Doktorka odporucila vitaminy. A odporucila, aby sme obaja brali vitaminy! Tak ja som nasadila Inofolic a mm Folandrol. Ten Folandrol obsahuje vsetky vitaminy na zlepsenie spermii. Selen, vitamin E, tiez kys.listovu, inozitol,..
Ja teda odporucam pre muzikov Folandrol. A treba to brat aspon 3 mesiace (ak sa samozrejme nezadari skor)

luiana
11. aug 2017

@ivec16 to ste brali vsetko naraz?

anetkatb
11. aug 2017

Kúp muzovy macu v prášku, vit.E, selén a zinok. A var mu čaj z kotvocnika. Mám to pomohlo. Po dvoch rokoch snaženia sa podarilo na štvrtý mesiac od kedy to bral.

luiana
11. aug 2017

@anetkatb ked mame zinkorot to staci miesto zinku?

ivec16
11. aug 2017

@luiana vsetko, su to vitaminy mozu sa naraz vsetky...

luiana
11. aug 2017

@silesias ahoj co pomohlo manzelovi k otehotneniu?

anetkatb
11. aug 2017

@luiana neviem čo je zinkorot, ale keď to obsahuje zinok tak ok. Zinok sa má brať ráno na prázdny žalúdok kvôli lepsej vstrebatelnosti. Selén a Ecko spolu s jedlom.

silesias
11. aug 2017

@luiana ujha, sama neviem, mm ma morfollogicky poskodene spermie a na to vitaminy niesu ziadne. My sme sa prestali snazit, zacali setrit na umele a ako zazrakom som otehotnela 2x. Bral nejake vitaminy, dobrych 40€ sme za ne dali ale dr v care rovno povedali ze jemu na jeho problem je to zbytocne, akurat mozu byt sviznejsie. Mm potom prestal aj vsetko brat a prislo to same. 8 mesiacou po IUI ktore nam neodporucali vraj zbytocne.

Strana
z2