icon

Vplyv marihuany na plodnosť

9. dec 2025

Pred časom tu bola diskusia https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/bral-vas-partner-marihuanu-a-otehotneli-ste/
že partner pravidelne užíva marihuanu a dlhšie sa snažia o dieťa a nedarí sa to a samozrejme že on s tým sekne

Tak ako si dopadla, sekol s tým?

Odvtedy už prešlo 74 dní koľko trvá vývoj nových spermií z kmeňových buniek a po 77 dňoch abstinencie od kanabisu klesajú zmenené genetické informácie v spermiách.
Takže teraz by už mal oveľa vhodnejšie spermie ak s tým naozaj sekol.

cyneric
9. dec 2025

Stačí sa pozrieť smer Amerika, tam berú ľudia všetko od marihuany po ťažké kalibre v žilách a v plodení detí im to nebráni. 😅

ivik4
9. dec 2025

Tiez poznam jeden par ktory bez snazenia sa splodili 3 deti a ficia na trave obaja

anonym_802059
9. dec 2025

@anonym_autor dcéra mojej susedky má obe deti postihnuté, je verejne tajomstvo že jej ex fičí na všetkom možnom.
Len rozum mi to neberie...

anonym_3c1d6c
9. dec 2025

@anonym_autor nie že by som to dávala za príklad
Odpovedám na otázku , áno, poznám chlapa , ktorý roky fičal na marihuane, aj keď splodili, dieťa zdravé, obaja dokonca vyšší vek
Matka neberie nič

anonym_3f608e
9. dec 2025

Ja poznám muža ktorý fajčí už hádam aj 25 rokov a má 3 zdravé deti a splodili ich bez problémov

anonym_4cd697
9. dec 2025

Manžel v mladosti užíval marihuanu, sekol s tým, keď sme sa dali dohromady. O 3 roky sa nám narodil syn, je zdravý 🙂 asi je to individuálne.

beata_k
9. dec 2025
@cyneric

Stačí sa pozrieť smer Amerika, tam berú ľudia všetko od marihuany po ťažké kalibre v žilách a v plodení detí im to nebráni. 😅

@cyneric Staci ťoť tu Holandsko. Nemyslim, ze by ich to vyrazne poznacilo...