Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@domkalaky super,ze si ukecana,to sa zide 😀 ja tiez ani testy ani nic,bo ja som bezovulacna,takze my chodime do CAR a mame ist na iui,ale stale cakame naa zhodnotenie od doktorov v centre a este na gennetiku,bo drahy moj ma raztep pery,tak preto..no a stale nic,snazime sa rok a pol...no moja,ale najlepsie by bolo,keby si vedela nacom si aspon co sa tyka ovulky vies,ci ju mas,ak si si istaa a mas ju,tak to je pre teba jedna vyhra...a mas nejake choroby???
@zabka60 no ja som si akurat tak vypocitala ovulacne dni,ale testik som neskusala...takze asi by som mala, co ? 😨 ja som bola tento mesiac u gynekologa, povedal, ze z mojej strany je vsetko v poriadku,no a ze ked tomu bude rok, tak mam dojst s drahym na vysetrenia....nastastie choroby nemam ,ani v nasej rodine ziadne neboli, ani cukrovka, ziadna rakovina, jediny zdravotny problem co mam, je kozny (acne vulgaris),ale to je len chyba krasy...juuuj no budem drzat palceky, nech su vysledky co najlepsie 😉 a tebe zistil doktor, ze si bezovulacna, ci si skusala najsklor testiky a potom si isla na vysetrenie?
@odrik ano aj ja prajem pre vsetky, ktore nemozu mat , resp, to nejde tak lahko, a hlavne nech sa z deticiek tesia... lebo viem , ze to je najkrajsie v zivote matky, mam jedneho, ale to som mala 19 a teraz keed uz mam 31 tak by to bolo uplne ine..a neviem, stracam nadej ale uplne..
@odrik no , ked zacalo leto, lietali nado mnou bociani az az 😀 som sa tesila,ale teraz neviem ,ci zmenili smer,alebo sa schovavaju, no mozno by som si mala kupit nejakeho pekneho dreveneho do obyvacky 😀 inak , som pozatvarana, pozamkynana :Dtak sa sem hadam mrska nedostane 😀 inak tie tehu bruska, na to sa tesim, si budeme porovnavat,ktora kolko pribrala 😀 a kolko sa snazite vy ?
@alceola
Ja viem, mas rovnako stare dieta ako ja!!! No a nadej nestracaj, lebo co mam potom robit ja v 38 rokoch??? My sme sa natrapili aj pri prvom syncekovi, nic nam priroda nedala zadarmo, ale to vsetko som niekde vysoko hore pisala, a vidim, ze ani neda!!! Druhe bolo vytuzene po mnohych rokoch trapenia a vidis, potratila som v 10 tt, ale ja strasne verim, ze do slusneho 🙂 veku to este stihnem 🙂 !!! Tak na Vianoce si budeme posielat fotecky bruskove 🙂 !!!
@domkalaky ja mam problemyy s cyklom,mam tak 35 a vyssie niekedy aj pol roka mi vynechalo..tak som citila,ze nieje nieco v poriadku,doki na mna kaslal,tak sme isli do centra atam nam behom 5min poveedali,kde je problem,foliky mi rastu,ale nepraskaju,takze neprebieha ovu a nieje ako oplodnovat 😀 tot nas problem,drahy ma uzasny spermogram,takze pojdeme,teda mali by sme ist na iui,ale to je taka sanca,ze ako komu sa to zadari 😖 momentalne mam pms,zajtra ma prist mrcha a chyta ma mensia depka,aj to pocasie nieje bohvieco...a este mam aj st-stitnu zlazu a ta casto brani tehu,ale mam ju v norme,takze tak
@odrik haha, to by bolo super, keby sme.. myslis, ze sa este oplati verit?? mozno som moc pesimisticka, ale hadam to prejde..len neviem kde mam ist na davku nadeje??? ale nevadi, kazdy den je iny, tak aj nalada je ina a mozno to aj pocasim je sposobene, ze clovek je taky precitliveny, to s druhym babom ma mrzi velmi.. neviem si to ani len predstavit, kde clovek zoberie tu silu..asi az z paty🙂) ja som taky trvdas, ozaj, ze ano... neplacem nikdy, ale tieto mesiace ohladom tehotenstva ma dostavaju do kolien... neviem preco.. a zase prsi, to je uz na nervy... idem si na pokec ku kamoske, dame vinko, trochu si oddychnem...
@domkalaky
Pri prvom syncekovi sme sa snazili skoro 5 rokov a nebudem Ti pisat, co vsetko som si uzila a vytrpela, to som pisala niekde vyssie, narodil sa, ked som mala skoro 28 rokov. Teraz ma 11 a ja skoro 39. Po dlhom snazilkovani sme teraz cakali druhe vytuzene babulko, ale v maji, v piatok trinasteho, som potratila ☹ v 10 tt. Vies si predstavit, co sme prezivali ☹ ! Myslela som, ze sa uplacem a utrapim az na uplne dno!!! Ale musela som sa spamatat!!! Mam predsa okolo seba milovanych ludi, ktori ma potrebuju!!! A ja potrebujem ich 🙂 !!! Na vysetreniach mi diagnostikovali vrodenu trombofiliu a vysoky homocystein, a tak verim, ze to bola pricina problemov u nas a teraz liekmi sa to snad da do poriadku a bude dobre, snad!!! Takze tak moja, drzkaj sa, nezufaj, robkaj veci, ktore Ta tesia, mysli na same krasne veci!!!
@zabka60 neboj vam sa zadari na iui, nemysli na to, ze nie,ale na to, ze to vyjde 😉 ....hlavne sa nepodaj depke, ani ja na tom nie som bohvieako,lebo som sama,len so psikom a budem este dva tyzdne...pocasie hroza,ale treba to zahnat 😀 😀 😀 ja tu zabijam cas na nete a hladam inspiraciu na nejake kreativne cinnosti aby mi uz uplne nesibalo 😀 no a maly je na teba asi silno naviazany, nie? aspon z foto mi to tak pride 😉 hlavne ptuj ptuj ptuj pre stasticko ;)
@domkalaky dakujem si zlata 😉 este,ze sme tu vsetky take pozitivne baby nebezpecne 😀 no ma ma velmi rad,dokonca mozem povedat,ze viac ako tatika,aj mi to niekedy povie 😀 ale je este malicky a samozrejme na maminku nemam,ta je vzdy len jedna a ja ho tiez milujem moc,ako sa da..aspon on nam robi zatial radost a tiez by chcel braceka abo sestricku,aj on to vravi,ze chce babo haha 😝 je to male sidlo a niekedy vie riadne potrapit...no tebe nezavidim,ze ssi s manzelikom tak malicko,ale na nieco je to dobre,ale kedzze sa neda ani snazilkovat,ani nic,to je na prd..treba s tym nieco robit srdecko 😉
@odrik no teda, osud sa s vami teda vobec nemaznal,ale mate stastie, ze aspon jedno dieta mate a drzim palce, nech lieky pomozu a coskoro tu budes vytrcat brusenko 😉 no dobre je , ze si sa takto tomu postavila a neutapas sa dalej v smutku,najlepsi liek je smiech a dobra nalada, aj ked osud nepraje a je to tazke....ale ja mozem o tom akurat tak pisat,kedze som to neprezila,no vidim, ze silna osobka a moc sa budem tesit,ked sa ti mrcha vyhne na km a na mesiace 😀
@zabka60 juuj to je krasne, ze vies tak bezhranicne milovat toho maleho 🙂 ja mam tiez nelastneho ocina, nasi sa dali dokopy,ked som mala dva roky, no nemali sme az takyto vztah ako ty s nim ...takze sa to super cita 🙂 no, mozno sa ani nenazdas a zachvilku bude mat malinky surodenca 😉 ....no my este nie sme manzeli, xceli sme sa brat tento rok,ale prisli ine vydavky,tak to pocka 🙂 a asi budem musiet byt kamionistka 😀 aby bolo snazilkovanie v plnom prude
@domkalaky
Si zlatusik, ale este si chvilocku musim kvoli liecbe a trosku problemom po kyretazi s mrskou, pockat. Mrska mi prisla az po 9 tyzdnoch po potrate. Takze hormonalne este nie som celkom v poriadku. Nevadi. Teraz je rad na Vas a ja Vas vsetky potom dobehnem!!! Ale do Vianoc to stihnem, slubujeeeeeeem!!!
no, tak nech ti ten cas , co najrychlejsie ubehne 🙂 obdivujem ta za tvoju silu 😉 urcite dobehnes a pod stromcekom najdeme darceky len pre mimi 🙂 musis mat aj skveleho muza a oporu v nom , aspon mam z tvojho pisania taky dojem 🙂
@domkalaky my tiez svadbu neriesime,riesili sme,ale pride nam to zbytocne este k tomu ked je drahy rozvedeny,mne to envadi,nepotrebujem papier k tomu,aby som niekoho lubila..mno a maly vie,ze to tak lubim a otockou mi lasku vracia,ale dokedy,mam starsny strachs toho,ze ked podrastie a azcne tomu rozumiet,tak mi bude vsetko yvcitat,ale nemozem za to,ze jeho rodicia sa nelubia a nevedeli spolu zit,ale dietatu tazko vysvetlit a zvlast taku vaznu vec,akou su vztahy 😖 hadam pochopi a nikdy na mna nebude zly,za to,ako som ho ja chranila a branila,ked bol zly a tatikko mu zakazal hracky na 5 min 😀 ....zlaticko,tento vikend snim budeme,tak sa tesim nanho,si uzijeme,ako vzdy 😉 ...no a ty by si mala zacat cvivit za velkym sklom a volantom,bo ti asi nic ine neostava zatial,casom sa to hadam zlepsi a budete spolu castejsie,tesi ma,ze k nama zavitala dalsia super babena ukecana a mila 😉 😉
@zabka60 ja si myslim, ze sa nemusis bat, ze by ti nieco ycital, ved ked pochopi medziludske vztahy, ze niekomu proste ztah vyjde a niekomu nie, tak urcite ti nic nebude zazlievat,aj ked pubertalne vykyvy su vselijake...ale to treba len preglgnut a spomenut si , ze my sme tiez neboli najmilsi k rodicom pocas puberty 😅...podla mna nad tym si naozaj nemusis lamat hlavu 😉 .......to s tym papierom mas pravdu,aj ja som si to vzdy vravela...ale odkedy zacal rozpravat o svadbe, tak som sa nakazila 😀, no ale ked sa to tak vezme, ziadny papier ti nezaruci stastie a lasku,ale je to pekny obrad 🙂. Inak skusala som soferovat kamion na firme a je to parada, aj ma pochalil,ale zas nedokazala by som s nim byt v kabine zavreta mesiac a potom zas byt doma spolu...ufff, to by prepukla ponorkova choroba 😀,aj ked sa lubime, predsa len neda sa byt vkuse od rana do vecera spolu a este spolu pracovat 😅, teda spon my dvaja by sme to nedokazali,ale je plno parov ,ktore spolu takto jazdia a obdivujem to 🙂 juuj aj ja som rada, ze som am sem napisala a su to baby s triezvym pohladom , no a hlavne optimizmus tu srsi a kolkokrat sa pristihnem, ze sa usmievam na monitor, ked napisete povzbudzujuce slova podpory 😅 😀
@domkalaky o to nam ide a urcite sa kazda jedna z nas vela krat usmieva na monitor 😀 no a ja s mp pracujeme spolu v jednej firme,zijeme spolu a ide nam to,ale zas nevidime sa stale v praci,inak by sme sa zabili,to jej pravda,clovek potrebuje aj ine,ako len tu osobku co miluje 😉 mno a my tu s babenkami @odrik@monkri@eviq mame dohodku,ze otehulkujeme,no mne sa este nepodarilo,ani odrik nasej,ale ze pojdeme na kremese,bo ich lubimme moc,ale podmienku me si dali brusiska velikeeee 😀 takze srdecne pozyvame aj teba,ale podmienku poznas 😉 mas aspon sladky ciel,ktory treba dosiahnut a stretko bude neskutocne,to tu este na konikovi nebolo 😉 tesiiiiiim sa moc...
no tak to mate dobre 🙂 no mas pravdu, ze od rana do vecera byt spolu, to uz by islo na mozog, no a toboz v kabine 2x2 m.............jeej to je super napad,hmmm no a ten sladucky ciel..mnaaaaaaaaaaam, tak ja sa k vam rada pridam, no a my si musime svihnut s tou podmienkou 😉 hmmm...sladka to viidina kremesov 😵 😀
@domkalaky
Dakujem pokladik!!! Tesim sa na tie darceky pod stromcekom!!! Ked som bola teraz tehotna, mala som termin 12.12.. krasny! Tesila som sa, ze na Vianoce uz budem doma s babatkom. Nuz, osud, priroda ten Pan hore chceli inak, tak verim, ze ked uz nebudem doma s babatkom, budem mat aspon maleho chrustika v brusku 🙂 !!! A samozrejme sa budeme tesit vsetky spolu z krasneho a uspesneho tehulkovania 🙂 !!! Drzim palceky, aby si uz, uz hned bola krasna a pysna tehulka!!!
@domkalaky no vsak to nas vedie dalej a dalej...to bol moj napad,nieze by som sa chvalila 😀 😀 tesiiim na stretko,niektore z nas budu uz aj s kocikmi mam pocit a my ostatne dufam aspson s bruskami,vianoce sa blizia a treba aby bruska stihli dorast 😉 idem ja haji,zajtra zas do prace,tak sladke snicky..moja a vzdy daj prossim @zabka60,aby som vedela,ze mi pises bo ja niekedy necitam cele forum jo,ked som unavena s prace,tak kuknem co mi babenky napisali a idem off dakujeeem pa
@odrik awoj srdenko moje,viem viem,ze drtite,citala som 😀 no len pekne trenuj moja,aj ja by som mala,jedime co mi s kariet ide je fararko 😀 len dufam,ze budeme mat take velke bruska,ze nebudeme na karty ani vidiet 😀 pozdrav simonka a krasny veccer s manzelikom pri vinku..len si daj,na krvinky ty to potrebujes 😉
@odrik No dufam, ze budeme teda vsetky zachvilu hrat karty napchavat sa kremesikmi 🙂 a neboj pod stromcekom budes mat o dve cisielka vacsie teplaky a budete pozerat vianocne rozpravky 2v 1 😉 a co sa tyka mna, tak uvidime najblizise dni...dnes sa mala mrska dostavit a zatial ani naznak a pokial sa nedostavi do stvrtka, tak vo stvrtok idem do mesta, kupim testik a napisem vam ako to dopadlo 🙂

@odrik no , to by boli najkrajsie Vianoce 😉 uz sa neviem dockat,kedy budem na gauci vegetit s tehu virusikom a k tomu Vianocny stromcek, vona mandarinok,hmmmm krasna predstava 🙂