icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

lolitka25
26. júl 2011

@sharmana druhy sup ti uprimne zavidim, ja som neskutocne netrpezliva a kazdym neuspechom stracam rozum... som si ista,ze do vianoc sa zblaznim ak to nevyjde :(
nemame este ziadne vysetrenia,ale chystam sa aspon na nejake zakladne uz....

domkalaky
26. júl 2011

@lolitka25 podla mna si ho vystihla uplne genialne a ja sa pripajam 😉

sharmana
26. júl 2011

@lolitka25 vyjde vyjde, musí 😉 ja by som skúsila už asi všetko, aj astrologicky vypocet, možno aj nejakú bylinkárku alebo ja neviem čo... držím ti palce.. a ako to znáša tvoja polovička?

odrik
26. júl 2011

@alceola
No moja, ani mne samej nechuti!!! Nabuduce, ked bude Tvoj manzelik unaveny a moj v sluzbe, tak si takto cez konika budeme popijat spolu 🙂 !!! A Zolika vyhral Šimonko!!! Strasne ma "rozdrtil" ako to on komentoval 🙂 ! Tak nezabudni, nabuduce pijeme spolu!!!

odrik
26. júl 2011

@kyra30
Zlatusik moj, isti to strana 150!!! Ci myslis, ze radsej az 200 ??? Jeeeezisi, to sa mi zda daleko!!! A este so snazilkovanim chvilocku pockam, este jednu mrsku asi!!! Ale len asi, lebo ma to strasne laka, dnes, zajtra to vyzera na ovulku, jaaaaaaaj, neviem co urobit!!! Manzelik chce byt zodpovedny, ved aj ja, ale u mna je rozum stale potlacany srdieckom a uz by som chcela mooooc snazilkovat !!!

misaelka
26. júl 2011

ahojte babiky mozem sa k vam pridat? 😲

odrik
26. júl 2011

@misaelka
Vitaj medzi nami!!! Preco by si nemohla?! Potesime, poradime, vylejeme si srdiecko......

misaelka
26. júl 2011

@odrik dakujem nasla som si tuto temu a zaujala ma pisala som aj do inych tem ale citila som sa tam tak nepatricne... ja nemam sancu na babatko jedine cez ivf, a pisala som do snazilkovskych tem a vzdycky som v nich zostala posledna, cize som sa citila stale horsie a horsie ☹ a tie holky to nevedeli pochopit, preto pisem vam

odrik
26. júl 2011

@misaelka
To ma mrzi, neboj, tu sme same super 🙂 zienky, divozienky!!! Ja som si na prveho synceka pockala skoro 5 rokov. Uz ma 11. Teraz sme po dlllllhom case cakali druhe, neskutocne vytuzene, ale v maji som potratila ☹ a som z toho smutna, lebo velmi dobre viem, ako "tazko nam to ide" ☹ ! Ale tu som nasla uzasne babulky, ktore mi velmi, velmi pomoli!!! Tu ani jedna nemame nic jednoduche, a preto sa spolu velmi tesime z kazdeho uspechu!!! Tak sa tesim, ze si nas nasla! A preco sa vam da iba pomocou ivf, kde je problem, ak sa smiem opytat???

misaelka
26. júl 2011

@odrik ja mam 23r. a uz ked som bola mala musela som podstupit operaciu, v ramci ktorej mi odstranili vajecniky aj s vajickovodmi takze tak 😔 takze teraz sa snazim dostat moj stav na taku uroven, aby som mohla podstupi ivf

odrik
26. júl 2011

@misaelka
Joooj moja, to mi je luto, ale vdaka bohu za dnesnu medicinu a moznosti!!! Si este velmi mladucka, takze to vsetko krasne stihnes a zvladnes!!! Urcite! Ja som prveho syna rodila, ked som mala skoro 28 rokov. Ty teraz pekne pripravis telicko na tehulkovanie, a potom sa pojde do toho!!! Drzim palceky!

odrik
26. júl 2011

@monkri
Ahoj pokladik!!! No asi sa dnes zavri do izbicky!!! Do kuchyne nostek nestrkaj!!! Bola si u lekarky, ci radsej pockas na toho sikovneho lekara???

misaelka
26. júl 2011

@odrik dakujem. ono to je strasne klise ale fakt nechapem, preco sa toto muselo stat akurat mne... jo, verim ze to vyjde, nic ine mi ani nezostava... a potom, ani vsetky zdrave zeny nemaju deti a ani nevedia preco... ja verim, ze kazdy mame svoju karmu a ked sa aj pos*ries aj tak natom nic nezmenis...

domkalaky
26. júl 2011

@misaelka ahojky, no vitaj medzi nami, dufam, ze sa nabijes pozitivnou energiou, su tu uzasne babulky a vsetky si drzime prsteky, tak verim , ze aj tebe to vyjde 😉 a ako pise odrik, tak medicina je dnes pokrocila, tak nezufat a budeme si tu predvadzat tehu bruska a chvalit sa , ktory z nas viac pribrala 😉

monkri
26. júl 2011

@lolitka25 no je to krásni list len dúfam že ježiško vypočuje a na vianoce všetci papáme krémeše ,škoda že som na túto tému naďabila len prednedávnom ,ale asi to tak malo byť ked som bola moc na dne moc ste my baby pomohli a pomáhate stále začo vám dakujem
no prestahovala som sa do obývačky čo je na druhom konci domu tak že už to bolo lepšie ,asi sa tam úplne presťahujem 😉

monkri
26. júl 2011

@odrik no nebola som počkám na profesora ved u tejto už som toľko krát bola s tým a nikdy nič nedala len peniaze zobrala a hlúposti manželovi natárala som nanu nahnevaná moc kvôli tým tabletkám čo zabranuje tvorbu mlieka ,keby bola dala tú námahu a dala poriadne urobiť testy aj na tehotenstvo nie len hormonálné tak by bola zistila že som tehotná hoci obyčajný test neukazoval nič ,a nemuselo my byť takto možná zle

misaelka
26. júl 2011

@domkalaky dakujem pekne. kolko sa uz snazis ty?

domkalaky
26. júl 2011

@misaelka 😉 ...no u nas je to 7. mesiacov....ja som este zaciatocnicka oproti kockam tu,takze ja sa nemozem stazovat 😅 ale je to fajn, ze tu najdem podporu 😉

monkri
26. júl 2011

@misaelka ahoj 🙂 netráp sa a dúfaj ver nie si sama a bude dobre mne ako 18 ročnej odstránili jeden vaječník hoci chceli všetko dať von ale moja mama vtedy bola proti a to ma zachránilo ,mala som nezhubný nádor odvtedy nasledoval jeden problém za druhým bolo toho moc a teraz ak všetko dobre dopadne čo dúfam tak presne na moje 40 narodeniny budem rodiť 🙂 na tento darček sa moc teším nič iné si ani neprosím 🙂

misaelka
26. júl 2011

@monkri jej tak to ti drzim palceky 🙂 akurat ma ide slak trafit ked sa dozviem ako niektora holka otehotnela za mesiac.. to ma vzdycky rozosmutni ☹

monkri
26. júl 2011

@misaelka ver to poznám a ked ešte ani to dieťa nechce potom to ma vždy rozčúli ja sa celí život snažím aby som aspon to jedno mala a trápim sa stále a druhá ide vyspí sa s chlapom ani ho nepozná a je tehotná

domkalaky
26. júl 2011

jeeej tebe vychadza porod na narodeninky? 🙂 to je nadhera, to budes mat najkrajsi darcek na svete, len nech ta vsetko zle obchadza 😉

peony
26. júl 2011

ahojte,trosku sa vam sem pripletiem,chcem vam dodat pozitivnu energiu 😉 ked som chcela otehotniet treti krat,tak to sa mi vobec nedarilo.Snazili sme sa 16 mesiacov...posledne dva som uz bola zufala,lebo som si povedala,ze ak to nestihnem do 35 rokov,tak to uz necham tak.Mesiac pred mojimi narodeninami sa to podarilo a dnes som stastna s mojou dalsou slecnou.
Pomohlo mi sledovat bazalnu teplotu a pila som pravidelne alchemilkovy caj a jedla kyselinu listovu...
Drzim vam vsetkym palce,aby sa vam podarilo co najskor nosit pod srdcom vytuzeny pokladik 😉

monkri
26. júl 2011

@domkalaky ano no nie presne mám narodeniny 4 marca a termín na 11 marca 🙂 a moc dúfam že vydrží robím preto všetko aby bábo ostalo a vydržalo ja viem že toto je moja posledná šanca a preto bojujem 🙂

lolitka25
26. júl 2011

@monkri Ježiško nás vypočuje, verím tomu 🙂

lolitka25
26. júl 2011

@sharmana meriam BT, nadabila som aj na astrologicky kalendar a uvazovala aj o bylinkarke,len som mimo SVK... ale tak ja sa nevzdam a bojujem, raz to pride, musi....

domkalaky
26. júl 2011

@monkri no ako vidim , tak si velka bojovnica a myslim, ze aj malinke to citi a urcite ta nechce sklamat a tiez bude bojovat 😉 , inak aj ja som marcova 😀 ale ja som 28., takze ja uz som baran

lolitka25
26. júl 2011

@misaelka vitaj u nas, dufam, ze saa tu budes citit dobre a ze ta podporime - tu sme si vsetky uplne rovne, vsetky snazilkujeme, dufame a verime 🙂

monkri
26. júl 2011

@lolitka25 určite ano 🙂 🙂

lolitka25
26. júl 2011

@odrik trenuj toho zolika,lebo o chvilku ta porazi nielen Simonko,ale aj mala morska panna 🙂