Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
Baby my vsetky "trpime" este jednou chorobou.... konikoholizmom 🙂
Juj ale je dobre, ze nie som na svete sama, ktorej sa nedari.... v mojom okoli maju vsetky deti len si spomenu, az clovek uvazuje ci aj sexovat stihli... 🙂
@lolitka25 veru, niektorí aj sami hovoria, že len stačí babenke trenky oňuchať a už je to tam 😀
to my by sme už boli komplet fetišistky či ako sa to povie - ďalšia závislosť, hrôza 😝
@krista5 potom zas môžeš povedať, že len nedávno skončil školu a teraz sa adaptuje v práci a bla bla bla... ale potom zas povedia, že ste karieristi 😠 . to máš jedno, peši ako za vozom 😀 . pokiaľ sa dá (závisí od toho, kto to je), treba byť drzý - ako oni tak aj my 😠
@krista5
@mabumi nam raz do byvalej roboty prisiel taky fesi ujo a ze on nam vyvesti z ruky a mne povedal, ze staci o mna obtriet trenky a budem tehu,,,,takze obtiera sa o mna drahy dokonca bez trenirok a nie som!!!!!! 😠 toho pana by mali zatvorit za dezinformovanie verejnosti! 😠 takychto ludi mi na medialnom v zdruzeni nemozeme mat baby! 😀
@krista5
@lisian baby ja nemôžem, mám kanceláriu so sklenenými dverami, keď idú po chodbe ľudia a vidia ma ako sa smejem (mám kanceláriu sama), tak neviem, ako sa mám tváriť 😀
inak už som si spomenula prečo mm hovori o 6 deťoch. boli sme raz u "liečiteľa" a ten povedal, že budeme mať 6 detí - to vedel, že sa snažíme a nič. to nám akože mal on tak pomôcť. no po x tisícoch čo sme u neho vysolili, sme to vzdali. radšej budeme mať len 3 deti, ale za menej prachov 😠
takže ďalší bod do stanov - zákaz vstupu takýmto fesi ujom 😠 😀

@mabumi ja mam najlepsi odpal..... zrusim ich na dve doby vzdy: "som nie tak davno po rozvode s chorobnym kurevnikom a posledne naco myslim je teraz takyto velky zavazok" zabera to 😀 😀 😀 vacsinou vzdy zacnu potom hovorit o pocasi,,,,neviete preco? 😀 😀 😀