icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

lisian
12. apr 2011

@mabumi ja mam najlepsi odpal..... zrusim ich na dve doby vzdy: "som nie tak davno po rozvode s chorobnym kurevnikom a posledne naco myslim je teraz takyto velky zavazok" zabera to 😀 😀 😀 vacsinou vzdy zacnu potom hovorit o pocasi,,,,neviete preco? 😀 😀 😀

mabumi
12. apr 2011

@lisian 😀 no asi preto, lebo ich trápi to aprílové počasie. kto vie, kedy konečne bude pekne???? 😕
😀 😀 😀

mabumi
12. apr 2011

@lisian inak minule sa ma jeden kolega opýtal, že kedy chcem rodiť, že či treba mm pomôcť. tak som mu povedala, že treba, že či má záujem, a tiež zmenil tému 😀 . zvláštne 😕

lisian
12. apr 2011

@mabumi som zabudla, ze si zo ZA 😀 lebo my tu mame pekne celkom casto a dlhsiu dobu 😀 ale ano takto nejak to robia,,,dobra modelova situacia 😀

krista5
12. apr 2011

@lisian
@mabumi
baby vy aké odpalkovanie davate🙂🙂🙂🙂 😉 😉 to aby som sa ucila🙂🙂mm studuje externe, a uz tento rok konci..cize ta vyhovorka mi uz nepomoze... ☹

lolitka25
12. apr 2011

Baby my vsetky "trpime" este jednou chorobou.... konikoholizmom 🙂
Juj ale je dobre, ze nie som na svete sama, ktorej sa nedari.... v mojom okoli maju vsetky deti len si spomenu, az clovek uvazuje ci aj sexovat stihli... 🙂

lisian
12. apr 2011

@krista5 podla mna by sa osvedcilo zacat rozpravat hocico o tzv. menstruacii....toto slovo je magicke odradi aj najvytrvalejsich 😀

lisian
12. apr 2011

@lolitka25 ja zatial nemam konikoholizmus,,,mozno dnesnym dnom zacne 😀 zatial som tu hladala max. info ale rozpisala som az tu 🙂

krista5
12. apr 2011

@lisian
baby to je dobré ja vysim z plafona jek sa rehocem, ved mi obed zabehne🙂🙂

krista5
12. apr 2011

@lisian
tak vitaj v klube my s @mabumi tu ficime uz dlhsie 😀 😀

mabumi
12. apr 2011

@lolitka25 veru, niektorí aj sami hovoria, že len stačí babenke trenky oňuchať a už je to tam 😀
to my by sme už boli komplet fetišistky či ako sa to povie - ďalšia závislosť, hrôza 😝

@krista5 potom zas môžeš povedať, že len nedávno skončil školu a teraz sa adaptuje v práci a bla bla bla... ale potom zas povedia, že ste karieristi 😠 . to máš jedno, peši ako za vozom 😀 . pokiaľ sa dá (závisí od toho, kto to je), treba byť drzý - ako oni tak aj my 😠

mabumi
12. apr 2011

@lisian tak poďme hľadať odpaly na tému menštuácia 😀

krista5
12. apr 2011

@mabumi
to je pravda niektorí su az brutal doterní, najhorsie ze to väcsinou z blizkeho okolia, tak tých nemozes odpalkovat 😠 😠

mabumi
12. apr 2011

@krista5 dobrú chuť 😀 , inak ty máš dnes prvý deň menštuácie 😀 , by si mohla začať 😉

lisian
12. apr 2011

@krista5
@mabumi nam raz do byvalej roboty prisiel taky fesi ujo a ze on nam vyvesti z ruky a mne povedal, ze staci o mna obtriet trenky a budem tehu,,,,takze obtiera sa o mna drahy dokonca bez trenirok a nie som!!!!!! 😠 toho pana by mali zatvorit za dezinformovanie verejnosti! 😠 takychto ludi mi na medialnom v zdruzeni nemozeme mat baby! 😀

mabumi
12. apr 2011

@lisian a nebude to tým, že tvoj mm sa obtiera len bez tých trenok? 😕 skús to s nimi 😀

krista5
12. apr 2011

@lisian
@mabumi
pod stolom lezim od smiechu!!no to takéto exempláre teda nemozeme zobrat do zdruzenia🙂🙂mne tetka vestila 3 deti, no tak neviem...neviem...budem rada ked bude jedno🙂🙂🙂

lisian
12. apr 2011

@mabumi a co by ste este nechceli, nemam sa po nom kupat aj? 😀 😀 😀

krista5
12. apr 2011

@lisian
no ved vies ze my sme pre babatko schopne spravit vselico 😉 😉 mozno to kupanie pomoze🙂

lisian
12. apr 2011

@krista5 baby zachovajte pokoj a utvorte koridor,,,toto hranici s panikou! prave som zistila, ze potrebujeme SBSku 😀

mabumi
12. apr 2011

@krista5
@lisian baby ja nemôžem, mám kanceláriu so sklenenými dverami, keď idú po chodbe ľudia a vidia ma ako sa smejem (mám kanceláriu sama), tak neviem, ako sa mám tváriť 😀
inak už som si spomenula prečo mm hovori o 6 deťoch. boli sme raz u "liečiteľa" a ten povedal, že budeme mať 6 detí - to vedel, že sa snažíme a nič. to nám akože mal on tak pomôcť. no po x tisícoch čo sme u neho vysolili, sme to vzdali. radšej budeme mať len 3 deti, ale za menej prachov 😠
takže ďalší bod do stanov - zákaz vstupu takýmto fesi ujom 😠 😀

krista5
12. apr 2011

@mabumi
presne tak, nikto nam tu nebude motat medové fúzy popod nos 😉 😉 😉
ale mali by sme vypísať inzerát na tu SBS, lebo za toto tu nerucim🙂🙂

lisian
12. apr 2011

@mabumi aj ty mas sklenene dvere? aj ja 😀 toto je znamenie 😀 😀 😀 majme vsetci vidinu skla a nase cesty budu otvorene 😀 😀 😀 to by bol aky haluzny slogan 😀 😀 😀

@krista5 konkurz na SBSku? zena,,,,ti sa pridu sami ponuknut 😀 😀 😀 a nebudu sa pytat ci chces 😀

mabumi
12. apr 2011

@krista5 kočky no my keď sa naštveme, tak žiadna SBS sa nám nevyrovná 😠 . škoda vyhadzovať peniaze 😉 . mali by si dať pozor všetci neprajníci, lebo keď sa nám raz niekto dostane pod ruku, tak beda mu 😠 😠 😠

lisian
12. apr 2011

@mabumi skus toho noetika co som vcera pisala, ten stoji tusim len 30€ 🙂 branim sa tomu a urcite to nezaradim do stanov zdruzenia ale pripustam ze mozete mat aj vlastne ksefty ak chcete 😀 nebudeme nasilni na seba predsa 😀

krista5
12. apr 2011

@lisian
@mabumi
baby ale tak ja mam jednu stenu uplne presklenenu v praci🙂🙂🙂ale teraz nie som tam, toto rehotanie by mi uz zatrhli...mam kancelariu so sefkou🙂

mabumi
12. apr 2011

@lisian teda ty si aká poetka 😕 😀 . aj názov združenia si vymyslela a teraz aj slogan. z teba dievča niečo bude 😅
to bude asi tou tridsiatkou 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lisian
12. apr 2011

@krista5 moja sefka sedi oproti mne a pred chvilou mi urobila kavu a teraz mi doniesla umytu salku po kave......zenusky,,,kto umi ten umi 😀 som vas velky guru 😀 😀 😀

mabumi
12. apr 2011

@krista5 tak to by bol dobrý adept 😀 ale to by mohlo skončiť aj na ÚPSVaR 😖

mabumi
12. apr 2011

@lisian a ona vie o tom, že je tvoja šéfka? nemyslí si, že je to naopak 😀 ? to už z nás asi vyžaruje tá sila "združenia" . sa bojí, tak radšej tatko sa stará pekne 😀