Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
baby dneska toľko pozitívnej energie od vás....ja už načisto si myslím, že mne v piatok mrchy neprídu 😀
boze babiky to je hrozne ze sa niekto takto trapi, chodi po doktoroch a niekto si ani poriadne nezat*tka s prepacenim za vyraz a je to... vtedy ma ide rozhodit,,,,
toľko strán tu popíšete, že ja to do tej 200 s určitosťou nestihnem 😠 .....nestíham vás čítať....v práci jedným očkom, teraz večer....jújj..a potom pletiem piate cez deviaate
@zabka60
No ja ich uzivam uz vyse roka! Pomohli! Vzdy, ked som mala oslabenu imunitu, dostala som taky skaredy vytok az skoro mykozu. A tie kvapky mi aj v tomto pomohli!!! A vidis, v tomto roku som aj bola tehulka. Uzivam 2 x denne 12 kvapiek na lyzicku vody. Snazim sa 20 min. pred jedlom ako odporucaju, ale to sa mi vzdy nepodari 🙂 ! Ja bylinnym kvapkam verim! Uvidis!!! Musime skusat co pomoze a neublizi 🙂 !!! Ako sa u nas hovori: "Vejdzi a neuškodz!"
@zabka60 dokonca teraz moj doky v TT bral krv na AMH a posielal do ISCARU.........a tiez ani cent
@odrik moja, mne daval lieky tak, aby blokoval ovulku..mam podozrenie, ze takto ma chcel dotlacit do IVF za prachy, kedze prirodzene to pol roka neslo.......ale vdaka nemu, skoda, ze som to prekukla az po tak dlhej dobe
@zabka60
Dam si vodu (trochu) na polievkovu lyzicu a do nej nakvapkam 12 kvapiek. Oni tam pisu, ze 12 kvapiek na lyzicu vody, tak ja som si to vysvetlila takto 🙂 ! Jedno balenie by malo vydrzat 7 tyzdnov, mozu sa uzivat furt, pretoze su to bylinky!!! Ale v tehulkovani radsej nie, lebo bylinky su v alkohole!!!
@odrik dakujem moja, aj ja tebe.............dokonca som sa az teraz dozvedela u mojho dokyho, ze mi pracuje len jeden vajecnik...ale kazdy mesiac..........a valky mi supol clostil, ovulku mavam 18 DC a on k tomu utrogestan od 14 dna.....a ten 14 den zdoraznoval..tak ja dala utrogestan a ten mi tu ovulku zablokoval...........fakt nemam slov
Prepacte ze vam sem idem ale mne teda tie kvapky vobec nepomohli.Zacala som uzivat 2 flasticku a aj tu som uz nedouzivala a vyhodila radsej.Mozno vam niektorej pomozu ale u mna teda v nicom.Este som po nich zacala aj spinit tak 2,3 dni vzdy krv.Takze asi tak.

@odrik ja doma🙂) nove akurat to, ze som zitila, ze pan docent ma vodil za nos pol roka, takze idem z ISCARU do gynfivu....no a AMH z 12,6 stupol dokonca na 15,3, takze dost hruza☹(( stale sa snazime, ale nevidim to ruzovo bez pomoci