icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

aduskatt
26. júl 2011

@odrik ja doma🙂) nove akurat to, ze som zitila, ze pan docent ma vodil za nos pol roka, takze idem z ISCARU do gynfivu....no a AMH z 12,6 stupol dokonca na 15,3, takze dost hruza☹(( stale sa snazime, ale nevidim to ruzovo bez pomoci

alceola
26. júl 2011

@odrik som za, vies ako davno som si nevypila, uz to budu 3 roky, co som naposledy bola s babami vonku a to som ani vela nepila, ale bola super partia.....tak dohodneme cas a strgneme si virtualne..

kyra30
26. júl 2011

baby dneska toľko pozitívnej energie od vás....ja už načisto si myslím, že mne v piatok mrchy neprídu 😀

zabka60
26. júl 2011

@odrik moja uz su objednane a na ceste 😀 este mi klepni ako casto a kolko si mam davat jo az sa nenadrogujem 😀 kolko ich uz ty papas??hadam to pomoze aspon na mrchu,ze bude posluchat a bude pravidelna aj bez duphastonu 😖

misaelka
26. júl 2011

boze babiky to je hrozne ze sa niekto takto trapi, chodi po doktoroch a niekto si ani poriadne nezat*tka s prepacenim za vyraz a je to... vtedy ma ide rozhodit,,,,

zabka60
26. júl 2011

@aduskatt kam ste chodili do iscaru??my martin a tiez niesme moc spokojny,akosi na nas kaslu nechce sa im sa mi zda a stale nemma vysleky AMH ale ked ho trebalo cvaknut 12 eciek z odber to sa muselo zaplatit hned ale vysledky mesiac a stale niesu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

kyra30
26. júl 2011

@zabka60 zabka ja to tu čítam skákano...prišli mrchy mrchovaté....no nezúfaj...ešte asi nebol správny čas...keď ti poviem,že viem ako sa cítiš...hádam mi uveríš....v piatok mi má dojsť mrcha....dúfam, že nepríde tiež....ale nevidím to ružovo ☹

kyra30
26. júl 2011

toľko strán tu popíšete, že ja to do tej 200 s určitosťou nestihnem 😠 .....nestíham vás čítať....v práci jedným očkom, teraz večer....jújj..a potom pletiem piate cez deviaate

kyra30
26. júl 2011

@misaelka ahoj , no to je taký život....zväčša ľudia nemajú to, po čom túžia....zákon schválnosti sa tomu vraví. 😖

zabka60
26. júl 2011

@kyra30 hm vidis ja som myslela,ze nedojde ale neprekvapkala ma a dosla ako vzdy co uz

odrik
26. júl 2011

@zabka60
No ja ich uzivam uz vyse roka! Pomohli! Vzdy, ked som mala oslabenu imunitu, dostala som taky skaredy vytok az skoro mykozu. A tie kvapky mi aj v tomto pomohli!!! A vidis, v tomto roku som aj bola tehulka. Uzivam 2 x denne 12 kvapiek na lyzicku vody. Snazim sa 20 min. pred jedlom ako odporucaju, ale to sa mi vzdy nepodari 🙂 ! Ja bylinnym kvapkam verim! Uvidis!!! Musime skusat co pomoze a neublizi 🙂 !!! Ako sa u nas hovori: "Vejdzi a neuškodz!"

aduskatt
26. júl 2011

@zabka60 my do Bratislavy.......a za AMH sme neplatili ani cent

zabka60
26. júl 2011

@odrik presne tak veru tak nech vejdu a neuskodzia 😉 ok takze nakvapkam spapam a zapijem ci ako si to myslela s tou vodou 😀

zabka60
26. júl 2011

@aduskatt no vidis a ja som platila 12 eciek je to normalne ako je mozne ze niekde sa plati a niekde nie a opacne??nechapem ved to by mali mat rovnaky meter ci ako?,to je neskutocne toto co robia na ukor inych smutku

odrik
26. júl 2011

@aduskatt
Ach booooze, ten iscar je zly. Aj nasa zabka60 ma zlu skusenost!!! To je ale naozaj nefer takto sa spravat!!! V takej citlivej oblasti!!! Dochadza to tam vobec niekomu??? Neboj, podari sa, a ked nie spontanne, v centre pomozu 🙂 !!! Ja verim, ze sa podari!!!

odrik
26. júl 2011

@kyra30
Drzim palceky!!! No mas pravdu moja, tu ked clovek trosku vypadne, ma normalne problem to vsetko poprecitovat 🙂 !!! Ved sa bojim ist aj na dovolenku, ze nebudem stihat 🙂 ! Ved tu babulky na mna aj zabudnu ☹ !!!

aduskatt
26. júl 2011

@zabka60 dokonca teraz moj doky v TT bral krv na AMH a posielal do ISCARU.........a tiez ani cent
@odrik moja, mne daval lieky tak, aby blokoval ovulku..mam podozrenie, ze takto ma chcel dotlacit do IVF za prachy, kedze prirodzene to pol roka neslo.......ale vdaka nemu, skoda, ze som to prekukla az po tak dlhej dobe

odrik
26. júl 2011

@zabka60
Dam si vodu (trochu) na polievkovu lyzicu a do nej nakvapkam 12 kvapiek. Oni tam pisu, ze 12 kvapiek na lyzicu vody, tak ja som si to vysvetlila takto 🙂 ! Jedno balenie by malo vydrzat 7 tyzdnov, mozu sa uzivat furt, pretoze su to bylinky!!! Ale v tehulkovani radsej nie, lebo bylinky su v alkohole!!!

kyra30
26. júl 2011

@odrik neboj nezabudneme na teba, hneď ti zreferujeme o nových tehuľkách a dúfam, že samých dobrých správach 😀 len si pekne uži dovolenku už sa pomaly blíži august 😀

odrik
26. júl 2011

@aduskatt
Tak to je sila a neskutocna ignoracia k akejkolvek slusnosti a profesionalite!!! Ani nemozem napisat, co si myslim, lebo je to skarede !!! Uvidis, telicko sa spamata a pojde to aj prirodzene!!! A ja Ti mooooc drzim palceky!!!

kyra30
26. júl 2011

@odrik čo to za kvapky papkáte ? žeby som si naordinovala 😀

aduskatt
26. júl 2011

@odrik dakujem moja, aj ja tebe.............dokonca som sa az teraz dozvedela u mojho dokyho, ze mi pracuje len jeden vajecnik...ale kazdy mesiac..........a valky mi supol clostil, ovulku mavam 18 DC a on k tomu utrogestan od 14 dna.....a ten 14 den zdoraznoval..tak ja dala utrogestan a ten mi tu ovulku zablokoval...........fakt nemam slov

kyra30
26. júl 2011

ja už pijem alchimilkový čaj, ako mi @eviq nakázala.....čakám účinky...jak prídu mchy, hneď ho varím zasa😀

odrik
26. júl 2011

@kyra30
Si zlatusik!!! Ja si uz bez vas neviem ani predstavit den 🙂 ! Strasne mi tu pomahate a dodavate silu a vieru, ze vsetko bude dobre! Velmi, velmi som sa trapila, kym som nenasla vas, babulky moje!!! S vami je vsetko krajsie a lahsie sa to zvlada! Dakujem!!!!!!!

odrik
26. júl 2011

@kyra30
@aduskatt
Babulky skuste!!! Su to cisto bylinne kvapky od firmy Valovic, volaju sa FEMI. Ja na tuto firmu nefam dopustit!!! Uz som od nich uzivala aj ine a super!!! Uz asi rok uzivam tieto FEMI a som spokojna!!!

kyra30
26. júl 2011

@lolitka25 list Ježiškovi sa ti vydaril, teraz už len musíme poslúchať....aby nám Ježiško priniesol, po čom najviac túžime.

aduskatt
26. júl 2011

@odrik ja uz nemam cas skusat🙂.ak sa teraz nezadari, idem do CARu znova a tam uz ficime naplno na IUI....s mm mame dohodu, do decembra........AK NIC, TAK KASLEME NA TO
btw, na co su tie kvapky dobre?🙂)

kyra30
26. júl 2011

@odrik vďaka za typ....už ich hľadám, kde sa dajú kúpiť 😀 budem papať ....a do Vianoc mám fazuľku 😀

aduskatt
26. júl 2011

@odrik dik za typ.akurat pozeram, ze je to skoro ako Femigard.ten som pila strasne dlho a nepomohlo☹

mamartinka
26. júl 2011

Prepacte ze vam sem idem ale mne teda tie kvapky vobec nepomohli.Zacala som uzivat 2 flasticku a aj tu som uz nedouzivala a vyhodila radsej.Mozno vam niektorej pomozu ale u mna teda v nicom.Este som po nich zacala aj spinit tak 2,3 dni vzdy krv.Takze asi tak.