icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

domkalaky
29. júl 2011

@eviq teda vyckam casu som chcela napisat 🙂

domkalaky
29. júl 2011

@sunflower87 no to je milene prekvapenie 🙂 no a dnes sa tu caruje, tak hadam vase mechechec vyjde 😉 drzim prsteky 🙂

zabka60
29. júl 2011

@domkalaky 😀 joj veru aj by som si ju s vami dala baby moje 😉 pomeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀 mnam take latte 😝

eviq
29. júl 2011

@domkalaky drzim ti palcuchy a potom sa s tebou podelim s tou nevolnostou :D a kde ty byvas?

sunflower87
29. júl 2011

@domkalaky nooo dakujem veľmi pekne...aj ja si držím palčeky🙂))) xi xi

zabka60
29. júl 2011

@sunflower87 😀 ahooj no krasny si ty mala dnik teeeda no toto,tak tfuj tfuj nech to stalo za to 😉

domkalaky
29. júl 2011

@eviq rada by som ju znasala 🙂 ale to su asi teraz hrdinske slova co 😎 ? no skus si dat do google map Dolny Chotar- mala dedinocka,kde ked xcem volat drahemu, tak beham po byte a doslova nahanam signal 😀

zabka60
29. júl 2011

@eviq jasne,ze maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!! 😵 caryy mary fuk,nech ma eviq chut a fazulka klud 😉

eviq
29. júl 2011

@zabka60 tak toto je super 😀

zabka60
29. júl 2011

@eviq 😅 noo ja som taky basnik spina 😀 (to sa tak hovori) 😉

eviq
29. júl 2011

@domkalaky ja male dedinocky zboznujem, klud, priroda aj ked sa tam urcite trosku tazsie zije...ale zase menej stresu.... ja som sa vzdy hnevala na tehule co sa stazovali ze im je zle, ze to nevedia vydrzat a ze ine by boli radi....no a teraz sa aj ja stazujem napriek tomu ze to rada podstupim, ale fakt ma to vyradilo zo zivota...🙂

domkalaky
29. júl 2011

@eviq no ide urcite aj o zvyk 🙂 ale to s kludom Anglicana zvladnes,len tvoj dnik bude mat iny rytmus 🙂 ja tiez milujem prirodu-8rokov som zila v panelaku v Petrzalke a nikdy viac 🙂 je to ine,ked si mozes so psikom kludne vybehnut, ziadne auta,len lesik-zopar bazantov, zajacov a niekedy aj ten hmyz ma svoje caro 😀 😀 😀 😀

zabka60
29. júl 2011

baby poradte miii prosim kam ist s drahym a malym cez vikend 😖 mna nic nenapadaaaaa zilina je chabe miesto na vylety

zabka60
29. júl 2011

@domkalaky no naaadhera co by sme my za to dali,ta take okuzlujuce miestecko...jaaaj,mna to vzdy tahalo na dedinku niekde,alebo ako vravis na samotu ku lesu 😉 mat pokoj,lezat na svojej biednej,ale krasnej zahradke,relax,ticho,deturence na dvore 😵 krasa

aduskatt
29. júl 2011

@zabka60 demanovska jaskyna🙂 ale to mate asi pobehane, ze?🙂

zabka60
29. júl 2011

@aduskatt prelozene???nechapem

aduskatt
29. júl 2011

@zabka60 od slova lozit🙂))

aduskatt
29. júl 2011

@zabka60 do ISCARU si este stale nevolala?

zabka60
29. júl 2011

@aduskatt 😀 aha ja som citala preložene,to preto..a nie,nemame to prejdene 😀 nevolala som,v pondelok budem volat

domkalaky
29. júl 2011

@zabka60 no je to krasa, to ano,ale zas ked chceme ist do mesta je to 30km,tiez to ma svoje klady aj minusy-tu nie je posta, bankomat a tak,ale zas clovek si zvykne na vsetko a na tychto vymozenostiach (bankkomat a tak) svet nestoji 🙂 teda aspon chvilu sa da zaobist bez toho-teda kym sa nejsu ucty platit 😀 😀 😀 no a teraz to vyzera tak, ze ja ozaj netusim co je vyhodnejsie byvanie 😀 😀 ,ale nie-raz by som chcela aby moje deti vedeli co je to liezt po stromoch, schovavacka a tak 🙂

aduskatt
29. júl 2011

@zabka60 ja som bola dnes na kontrole a moj folik ma gigantickych 32 mm, asi vysedim pstrosa...... 🙂 obavam sa, ze z toho nic nebude, ze to nepraskne

zabka60
29. júl 2011

@domkalaky ja urcite niekde do domceka,nemusi byt samota,staci nejaka pekna kludna dedina a pokoj...a mas pravdu bankomat a ostatne aj bez toho sa da byt

eviq
29. júl 2011

@domkalaky to je moj sen byvat v domceku pri lesiku, mat zahradku..a svaty pokoj..byvame teraz v kosiciach v centre takze same auta....a uz sme aj nasli pozemocek pod lesikom blizko kosic ale nemame peniazky na domcek a teraz sa nechceme zadlzit ked v podstate budeme mat jeden prijem. Ja by som aj zvieratka rada chovala, aspoň sliepocky 🙂

zabka60
29. júl 2011

@aduskatt preco by nepraskool,nebooj,musis konecne mysliet pozitivne 😉 a nedas pregnyl na pomoc puknutia

aduskatt
29. júl 2011

@zabka60 nepichol mi nist..........sak uvidime.este jedne cyklus odsleduje a uvidime, co bude.ja som ten pregnyl ani nepytala, dufam, ze to dnes same praskne

domkalaky
29. júl 2011

@zabka60
@eviq no babulky mam pocit, ze ste moja krvna skupina 😀 😀 😀 😀 no a inak my byvame len v najomnom byte-je to ako rodinny domcek s kuskom zahrady, takze nic nase,ale raz to mozno vyjde a bude sa dat kupit aj ten domcek 🙂 hmm, ja by som nevedela chovat,lebo by som to nakoniec nedokazala zabit,aj ked viem, ze to je na papanie-u nas by asi vsetko zomrelo na starobu 😀 😀 😀

zabka60
29. júl 2011

@aduskatt aha a kedy ides na kontrolu??no drzim prssty

aduskatt
29. júl 2011

@zabka60 nejdem, nestiham, v nedelu poobede odchadzam na dovolenku.takze bez kontroly snazenie a budem cakat 14 dni, ako to dopadne.......tento mesiac to bude detektivka🙂

zabka60
29. júl 2011

@domkalaky ja by som tez nezabijala,ale isto len chovala,tiez na starobu a som rada bo ani moj drahy by nedokazal zaabit,fuu asi by mi to nebolo ani prijemne,keby vedel brr....a my tiez snivame o domceku,juj,kiez by sa vyplnili nase sny

zabka60
29. júl 2011

@aduskatt aha no super tak bodaj by vam to vyslo uzite si krasny vecer